Artikkel

Beste løsning for tett terrasse

16. februar 2018TIL-TAK

Hos Byggi Randesund selger de alt du trenger til din uteplass, og Glenn Olsen er klar på hva som er Beste løsning for tett terrasse.

«Hvis man klarer å bygge en terrasse, klarer man å legge TIL-TAK også!» smiler humørfylte Glenn Olsen, daglig leder hos Byggi Randesund. Han legger til at produktet både er lett å montere, og gir et fint og holdbart resultat som er 100% tett. Han anbefaler alle kunder som skal bygge terrasse i andre etasje og legge TIL-TAK under. «Det er klart det finnes andre måter å gjøre det på, men dette er absolutt den fineste og beste løsningen for å utnytte arealet under terrassen» fortsetter han.

Siden 2015 har Glenn og gjengen hans holdt til her langs Sømsveien i Kristiansand, og det syns i lokalene at butikken er ny. Ryddig og fint i hyllene og man får god oversikt over de ulike produktene.

BYGGI Randesund er en ny og fin butikk

Glenn har kontor rett ved siden av butikken, slik at det er kort vei ut hvis kundene trenger hjelp. «Jeg har jobbet som snekker i mange år, så jeg var spent på hvordan jeg ville trives med å sitte på kontoret. Men det har vist seg å være en veldig variert hverdag som aldri er kjedelig!» smiler han. Bakgrunnen som snekker er en fin erfaring å ta med seg inn i rollen han har nå, men selv om han kan det meste om treverk påpeker han at det også var mye nytt og lære. «Jeg kunne blant annet ikke så mye om maling og betong» forteller han.

Monteringsvideo gjør det enkelt å forstå

«Det er mange som har hørt om produktet til å montere under terrassebordene for å gjøre det tørt under terrassen, og spør oss om hva det er, og hvordan det fungerer» forteller han. Da er det veldig greit å vise monteringsfilmene på den store butikkutstillingen fra TIL-TAK; Der fortelles det med både lyd og bilde hver eneste detalj, slik at det er lett å lære seg produktene og enkelt å anbefale videre til kundene våre. Det er lett å legge, men viktig å følge bruksanvisningen godt, mener han.

Sola skinner inn på kontoret til Glenn, og denne vinterdagen viser seg fra sin beste side. Det er ikke lenge før sesongen starter for fullt, og han håper på masse fint vær. «Det er enda litt kaldt i bakken, men rundt påsketider starter sesongen for fullt. I fjor hadde vi mye regn, så vi håper på en bedre sommer i år» smiler han og gleder seg til kundene strømmer på.

Kunder i alle aldre

«Vi har kunder i alle aldersgrupper og av begge kjønn» fortsetter han, «men kanskje mest menn. Det kan være kona tar med seg en brosjyre hjem, og så kommer mannen innom igjen senere for å kjøpe produktet, forteller han. «Det er ofte vi menn som får i oppgave å realisere byggeprosjektene» spøker han lurt.

«Jeg anbefaler ofte kundene å kle igjen under terrassen, og gjøre mest mulig ut av den nye plassen under tak som kan brukes både som bodplass og en hyggekrok under tak» forteller han. Veldig mange ønsker en ekstra plass å sitte ute selv om det regner, og TIL-TAK er et produkt som fungerer bra. Det er i tillegg lett å forstå hvordan man skal gjøre det», mener han. «Vi merker at kundene bruker mer penger på terrassen, selv om mange også er prisbevisste, så investerer de gjerne litt ekstra i vedlikeholdsfrie bord som holder lengre. I tillegg er de opptatt av at det skal se fint ut, og velger gjerne skjult skruing» forteller han. Han tror disse trendene kommer til å fortsette sesongen 2018.

 Glenns tips til deg som skal bygge terrasse og montere TIL-TAK:

1)      Hvis man tetter igjen under terrassen, er det viktig å bruke spaltepanel slik at evt kondens slipper ut. Vi anbefaler kundene å tette igjen, da vi syns dette gir penest resultat.

2)      Monter en takrenne på utsiden av terrassen for å lede vannet bort fra uteplassen.

3)      Bruk plassen til å realisere behovene og drømmene dine!

Trykk på knappen under for å finne din nærmeste forhandler som kan hjelpe deg med å finne beste løsning for tett terrasse!

Relaterte poster

6. mai 2019

Fikk uteplassen forvandlet; -med hjelp fra Team Otto og TIL-TAK

Når man ser hva vi har fått ut av arealet som tidligere var unyttbart, og bare stod som et skille mellom hus og hage, er vi overveldetinnglassing, tett terrassegulv, TIL-TAK, utekjøkken, uteplass, utestue
29. august 2018

Fra fuktig hundegård til hele familiens oase!

Jørgen Lindland hadde tidligere en fuktig hundegård i første etasje på utsiden av huset sitt. Men etter at han bestemte seg for å bygge ut terrassen og legge TIL-TAK light, har familien fått en deilig oase av en uteplass med sittegruppe, jacuzzi og solsenger! Ønsket bedre utnyttelse Da vi bestemte oss for å bygge ut […]TIL-TAK
27. august 2020

Hva gjør jeg når det siste fakket er smalere enn 30 cm?

Vi anbefaler ikke å bruke justeringsplater på sidefelt som er smalere enn 30 cm.I slike tilfeller vil vi forslå følgende løsning; Dette kan også være løsningen i tilfeller der det kan være nødvendig med smalere fakk midt i en terrasse.
27. august 2020

Hva gjør jeg når det er skrå vinkler?

Ikke alle verandaer er helt A4, og noen ganger blir man nødt til å gjøre spesielle tilpasninger. Her er en beskrivelse på hvordan løse utfordringen med skrå vinkler. I slike tilfeller er det nødvendig å fram med blekksaks. Se hvordan her: https://til-tak.no/blog/2020/08/20/fa-det-tett-mot-gammel-vegg/ Dette kan også la seg løse med TIL-TAK Light fra undersiden.De følgende illustrasjoner […]
26. august 2020

Teknisk bistand

Vi er behjelpelige med mange typer teknisk bistand. Alt fra befaringer på byggeplass, med påfølgende anbefalinger av løsninger, til at vi beskriver detaljerte spesialløsninger til hvert enkelt prosjekt. Sammen med kunde hjelper vi å finne gode løsninger. Vi stiller villig opp på byggeplass for opplæring av håndtverkerne som utfører arbeidet, slik at de får det […]
24. august 2020

TIL-TAK er så Dyrt!

Dette er en påstand vi ofte hører. Dersom man ser på totalen, så er det å bygge tette verandaer med på å øke verdien på boligen. Det er en ren investering, som du får igjen for mange ganger! Du får nytte og glede av areal som ellers ville vært ubrukelig. Du beskytter både konstruksjonen under […]
24. august 2020

Rengjøring av TIL-TAK

På samme måte som med takrenner og andre dreneringsløsninger, krever også TIL-TAK regelmessig vedlikehold. Behovet for dette vil variere, avhengig av lokale forhold. For å på en enklest mulig måte å kunne komme til med hageslangen eller høytrykksspyler, anbefaler vi følgende løsning;
21. august 2020

Stoppe lekkasjer på TIL-TAK Original

Har du lagt TIL-TAK Original, men ikke utført jobben etter monteringsanvisning, vil du oppleve lekkasjer i dreneringssystemet. Spørsmålet blir da; Hvordan kan jeg rette feilene; og kan jeg bruke de gamle platene, uten at det blir lekkasje gjennom alle skruehullene? For lite -og feilplassert pakningsmasse er et gjentakende problem. Det er ikke mulig å reparere […]
21. august 2020

Hvorfor så mye TIL-TAK pakningsmasse?

Mange er usikre på hvor mye pakningsmasse som skal brukes, og hvor den skal være.I de følgende bilder vises det trinn for trinn hvor det er viktig og riktig med pakningsmasse, og i hvilken mengde den skal påføres. Mengden som her beskrives er helt nødvendig for å stoppe kapillærkrefter å suge vann inn mellom platene […]
21. august 2020

En fornøyd kunde forteller;

Hei igjen og tusen takk for deres epost :- ) Og tusen takk for tipset ditt ! Jeg bestemte meg til slutt for å rive av de gamle greiene og legge helt nytt TIL-TAK. Jeg hadde allerede «strippet» terrassen helt ned så da tenkte jeg at det var likeså greit å legge på helt nytt […]
21. august 2020

Hvordan lede vannet sikkert ned i takrennen?

Noen ganger kan høyden fra TIL-TAK platene og ned til takrenne bli stor. I slike tilfeller anbefaler vi følgende løsning; Klipp av kantene, og brette platebunn ned i takrenne. Dette må gjøres med platene FØR montering. Resultat: Vannet ledes effektivt rett ned i takrenne! For flere gode tips, se her;
20. august 2020

Hva med en utestue eller kondensfri bod under verandaen?

Nå kan vi levere Isolasjonsplater laget av PIR skum. Disse fungerer som isolasjon og fuktsperre i ett og samme produkt, samtidig som det er brannhemmende. Alu-PIR er det perfekte produktet for deg som ønsker å bygge inn arealet under terraassen og få en innglasset vinterhage/utestue under terrassen. Isolasjonsplaten har med sine unike egenskaper mange bruksområder.– […]

opp

Lukk

  • Registrer deg
Mistet passordet ditt? Skriv inn brukernavn eller e-post adresse. Vi sender en link for å lage et nytt passord på e-post.