Artikkel

Beste løsning for tett terrasse

16. februar 2018TIL-TAK

Hos Byggi Randesund selger de alt du trenger til din uteplass, og Glenn Olsen er klar på hva som er Beste løsning for tett terrasse.

«Hvis man klarer å bygge en terrasse, klarer man å legge TIL-TAK også!» smiler humørfylte Glenn Olsen, daglig leder hos Byggi Randesund. Han legger til at produktet både er lett å montere, og gir et fint og holdbart resultat som er 100% tett. Han anbefaler alle kunder som skal bygge terrasse i andre etasje og legge TIL-TAK under. «Det er klart det finnes andre måter å gjøre det på, men dette er absolutt den fineste og beste løsningen for å utnytte arealet under terrassen» fortsetter han.

Siden 2015 har Glenn og gjengen hans holdt til her langs Sømsveien i Kristiansand, og det syns i lokalene at butikken er ny. Ryddig og fint i hyllene og man får god oversikt over de ulike produktene.

BYGGI Randesund er en ny og fin butikk

Glenn har kontor rett ved siden av butikken, slik at det er kort vei ut hvis kundene trenger hjelp. «Jeg har jobbet som snekker i mange år, så jeg var spent på hvordan jeg ville trives med å sitte på kontoret. Men det har vist seg å være en veldig variert hverdag som aldri er kjedelig!» smiler han. Bakgrunnen som snekker er en fin erfaring å ta med seg inn i rollen han har nå, men selv om han kan det meste om treverk påpeker han at det også var mye nytt og lære. «Jeg kunne blant annet ikke så mye om maling og betong» forteller han.

Monteringsvideo gjør det enkelt å forstå

«Det er mange som har hørt om produktet til å montere under terrassebordene for å gjøre det tørt under terrassen, og spør oss om hva det er, og hvordan det fungerer» forteller han. Da er det veldig greit å vise monteringsfilmene på den store butikkutstillingen fra TIL-TAK; Der fortelles det med både lyd og bilde hver eneste detalj, slik at det er lett å lære seg produktene og enkelt å anbefale videre til kundene våre. Det er lett å legge, men viktig å følge bruksanvisningen godt, mener han.

Sola skinner inn på kontoret til Glenn, og denne vinterdagen viser seg fra sin beste side. Det er ikke lenge før sesongen starter for fullt, og han håper på masse fint vær. «Det er enda litt kaldt i bakken, men rundt påsketider starter sesongen for fullt. I fjor hadde vi mye regn, så vi håper på en bedre sommer i år» smiler han og gleder seg til kundene strømmer på.

Kunder i alle aldre

«Vi har kunder i alle aldersgrupper og av begge kjønn» fortsetter han, «men kanskje mest menn. Det kan være kona tar med seg en brosjyre hjem, og så kommer mannen innom igjen senere for å kjøpe produktet, forteller han. «Det er ofte vi menn som får i oppgave å realisere byggeprosjektene» spøker han lurt.

«Jeg anbefaler ofte kundene å kle igjen under terrassen, og gjøre mest mulig ut av den nye plassen under tak som kan brukes både som bodplass og en hyggekrok under tak» forteller han. Veldig mange ønsker en ekstra plass å sitte ute selv om det regner, og TIL-TAK er et produkt som fungerer bra. Det er i tillegg lett å forstå hvordan man skal gjøre det», mener han. «Vi merker at kundene bruker mer penger på terrassen, selv om mange også er prisbevisste, så investerer de gjerne litt ekstra i vedlikeholdsfrie bord som holder lengre. I tillegg er de opptatt av at det skal se fint ut, og velger gjerne skjult skruing» forteller han. Han tror disse trendene kommer til å fortsette sesongen 2018.

Glenns tips til deg som skal bygge terrasse og montere TIL-TAK

1)      Hvis man tetter igjen under terrassen, er det viktig å bruke spaltepanel slik at evt kondens slipper ut. Vi anbefaler kundene å tette igjen, da vi syns dette gir penest resultat.

2)      Monter en takrenne på utsiden av terrassen for å lede vannet bort fra uteplassen.

3)      Bruk plassen til å realisere behovene og drømmene dine!

Trykk på knappen under for å finne din nærmeste forhandler som kan hjelpe deg med å finne beste løsning for tett terrasse!

Relaterte poster

6. mai 2019

Fikk uteplassen forvandlet med hjelp fra Team Otto og TIL-TAK

Når man ser hva vi har fått ut av arealet som tidligere var unyttbart, og bare stod som et skille mellom hus og hage, er vi overveldetinnglassing, tett terrassegulv, TIL-TAK, utekjøkken, uteplass, utestue
29. august 2018

Fra fuktig hundegård til familiens oase!

Endelig kan vi få full uttelling for utearealene rundt huset. Alt vi har gjort er å utnytte et allerede bebygget areal på en bedre måte! Jørgen Lindland hadde tidligere en fuktig hundegård på utsiden av huset sitt. Etter at han bestemte seg for å bygge ut terrassen og legge tett terrassegulv, har familien fått en […]TIL-TAK
18. november 2020

Lavtbyggende isolering av flate tak

termPIR® isolasjonsplater er spesiellt egnet for isolering på flate tak, ballasterte og grønne tak. De kan monteres på alle typer bærende konstruksjoner som TRP-metall, betong, tre og lignende. termPIR® har lav vekt, minimal vannabsorpsjon og høy bæreevne samtidig som den er brannsikker brannsikker isolasjon, damptett isolering, effektiv isolering, fuktbestandig isolasjon, isolere flate tak, isolere garasje, isolere utestue, Isolering, isolering uten kuldebro, isolert betongdekke, isolert dekke, isopor, lavtbyggende isolering, pir isolering, trykkfast isolasjon, vannfast isolasjon
6. november 2020

TermPIR – den nye generasjonen isolering

Blant våre produkter har vi isolasjonsplater laget av PIR-skum fra termPIR. Disse fungerer som isolasjon og fuktsperre/dampsperre i ett og samme produkt, samtidig som det er brannhemmende. Alu-PIR er det perfekte produktet for deg som ønsker å isolere innvendig i bolig eller garasje. Eller som isolering av undertak for å bygge en lun og varm […]brannsikker isolasjon, dampsperre, etterisolering, fuktsperre, Isolering, isopor, pir isolering, pir skum
27. august 2020

Hva gjør jeg når det siste fakket er smalere enn 30 cm?

Vi anbefaler ikke å bruke justeringsplater på sidefelt som er smalere enn 30 cm.I slike tilfeller vil vi forslå følgende løsning; Dette kan også være løsningen i tilfeller der det kan være nødvendig med smalere fakk midt i en terrasse.
27. august 2020

Hva gjør jeg når det er skrå vinkler?

Ikke alle verandaer er helt A4, og noen ganger blir man nødt til å gjøre spesielle tilpasninger. Her er en beskrivelse på hvordan du kan løse utfordringen med skrå vinkler. I slike tilfeller er det nødvendig å ta frem blekksaks. Se hvordan du legger grunnmurspapp i overgangen mot vegg. Dette kan også la seg løse […]
26. august 2020

Trenger du teknisk bistand?

Vi er behjelpelige med mange typer teknisk bistand. Dette kan være alt fra befaringer på byggeplass, med påfølgende anbefalinger av løsninger, til at vi beskriver detaljerte spesialløsninger til hvert enkelt prosjekt. Vi hjelper deg å finne gode løsninger for prosjektet ditt. Ved behov kommer vi på byggeplassen for å gi opplæring av håndverkerne som utfører […]
24. august 2020

Er TIL-TAK dyrt?

Med TIL-TAK dreneringsystemer får du utnyttet et allerede bebygget areal på tomten til det fulle. Her kan man for eksempel øke lagringsplassen i form av en bod, lage carport under terrassen eller lage en trivelig uteplass med møbler og belysning som er beskyttet fra vær og vind. Å utnytte allerede bebygget areal på eiendommen er […]
24. august 2020

Rengjøring av TIL-TAK

På samme måte som med takrenner og andre dreneringsløsninger, krever også TIL-TAK regelmessig vedlikehold. Behovet for dette vil variere, avhengig av lokale forhold. For å kunne komme til med hageslangen eller høytrykksspyler på enklest mulig måte, anbefaler vi følgende løsning: De to innerste terrassebordene monteres sammen til en «lem» slik at denne enkelt kan løsnes […]
21. august 2020

Stoppe lekkasjer på TIL-TAK Original

Det er viktig å følge monteringsanvisningen når man monterer TIL-TAK Original, eller så kan man oppleve lekkasjer i dreneringssystemet. Er det mulig å rette feilene i ettertid uten at det blir lekkasje? Og kan man bruke de gamle platene på nytt uten at det blir lekkasje gjennom alle skruehullene? Med et par ekstra løsninger går […]
21. august 2020

Hvorfor så mye TIL-TAK pakningsmasse?

Mange er usikre på hvor mye pakningsmasse som skal brukes, og hvor den skal være. Er den nødvendig? På de følgende bildene viser vi trinn for trinn hvor det er viktig og riktig med pakningsmasse, og i hvilken mengde den skal påføres. Mengden som her beskrives er helt nødvendig for å stoppe kapillærkrefter å suge […]
21. august 2020

En fornøyd kunde forteller

Hei igjen og tusen takk for deres epost :- ) Og tusen takk for tipset ditt! Jeg bestemte meg til slutt for å rive av de gamle greiene og legge helt nytt TIL-TAK. Jeg hadde allerede «strippet» terrassen helt ned så da tenkte jeg at det var likeså greit å legge på helt nytt for […]

opp

Lukk

  • Registrer deg
Mistet passordet ditt? Skriv inn brukernavn eller e-post adresse. Vi sender en link for å lage et nytt passord på e-post.