Artikkel

Beste løsning for tett terrasse

16. februar 2018bodplass, carport, mersalg, sportsbod, TERRASSE, terrassebeslag, terrasseduk, terrasseplater, tett terrasse, tett terrassegulv, TIL-TAK, tørt inngangsparti, utekjøkken, uteplass, uterom, utestue

Hos Byggi Randesund selger de alt du trenger til din uteplass, og Glenn Olsen er klar på hva som er Beste løsning for tett terrasse.

«Hvis man klarer å bygge en terrasse, klarer man å legge TIL-TAK også!» smiler humørfylte Glenn Olsen, daglig leder hos Byggi Randesund. Han legger til at produktet både er lett å montere, og gir et fint og holdbart resultat som er 100% tett. Han anbefaler alle kunder som skal bygge terrasse i andre etasje og legge TIL-TAK under. «Det er klart det finnes andre måter å gjøre det på, men dette er absolutt den fineste og beste løsningen for å utnytte arealet under terrassen» fortsetter han.

Siden 2015 har Glenn og gjengen hans holdt til her langs Sømsveien i Kristiansand, og det syns i lokalene at butikken er ny. Ryddig og fint i hyllene og man får god oversikt over de ulike produktene.

Glenn har kontor rett ved siden av butikken, slik at det er kort vei ut hvis kundene trenger hjelp. «Jeg har jobbet som snekker i mange år, så jeg var spent på hvordan jeg ville trives med å sitte på kontoret. Men det har vist seg å være en veldig variert hverdag som aldri er kjedelig!» smiler han. Bakgrunnen som snekker er en fin erfaring å ta med seg inn i rollen han har nå, men selv om han kan det meste om treverk påpeker han at det også var mye nytt og lære. «Jeg kunne blant annet ikke så mye om maling og betong» forteller han.

Monteringsvideo gjør det enkelt å forstå

«Det er mange som har hørt om produktet til å montere under terrassebordene for å gjøre det tørt under terrassen, og spør oss om hva det er, og hvordan det fungerer» forteller han. Da er det veldig greit å vise monteringsfilmene på den store butikkutstillingen fra TIL-TAK; Der fortelles det med både lyd og bilde hver eneste detalj, slik at det er lett å lære seg produktene og enkelt å anbefale videre til kundene våre. Det er lett å legge, men viktig å følge bruksanvisningen godt, mener han.

Sola skinner inn på kontoret til Glenn, og denne vinterdagen viser seg fra sin beste side. Det er ikke lenge før sesongen starter for fullt, og han håper på masse fint vær. «Det er enda litt kaldt i bakken, men rundt påsketider starter sesongen for fullt. I fjor hadde vi mye regn, så vi håper på en bedre sommer i år» smiler han og gleder seg til kundene strømmer på.

Kunder i alle aldre

«Vi har kunder i alle aldersgrupper og av begge kjønn» fortsetter han, «men kanskje mest menn. Det kan være kona tar med seg en brosjyre hjem, og så kommer mannen innom igjen senere for å kjøpe produktet, forteller han. «Det er ofte vi menn som får i oppgave å realisere byggeprosjektene» spøker han lurt.

«Jeg anbefaler ofte kundene å kle igjen under terrassen, og gjøre mest mulig ut av den nye plassen under tak som kan brukes både som bodplass og en hyggekrok under tak» forteller han. Veldig mange ønsker en ekstra plass å sitte ute selv om det regner, og TIL-TAK er et produkt som fungerer bra. Det er i tillegg lett å forstå hvordan man skal gjøre det», mener han. «Vi merker at kundene bruker mer penger på terrassen, selv om mange også er prisbevisste, så investerer de gjerne litt ekstra i vedlikeholdsfrie bord som holder lengre. I tillegg er de opptatt av at det skal se fint ut, og velger gjerne skjult skruing» forteller han. Han tror disse trendene kommer til å fortsette sesongen 2018.

Glenns tips til deg som skal bygge terrasse og montere TIL-TAK

1)      Hvis man tetter igjen under terrassen, er det viktig å bruke spaltepanel slik at evt kondens slipper ut. Vi anbefaler kundene å tette igjen, da vi syns dette gir penest resultat.

2)      Monter en takrenne på utsiden av terrassen for å lede vannet bort fra uteplassen.

3)      Bruk plassen til å realisere behovene og drømmene dine!

Trykk på knappen under for å finne din nærmeste forhandler som kan hjelpe deg med å finne beste løsning for tett terrasse!

(Denne artikkelen er mer enn 3 år gammel)

opp

Lukk

  • Registrer deg
Mistet passordet ditt? Skriv inn brukernavn eller e-post adresse. Vi sender en link for å lage et nytt passord på e-post.