Artikkel

Slik utnytter du bodplassen bedre

5. mars 2018bodplass, carport, lagringsplass, sportsbod, TERRASSE, terrasseduk, terrasseplater, tett terrasse, tett terrassegulv, TIL-TAK

Er du en av dem som gjerne skulle hatt mer plass til oppbevaring? Da er du ikke alene. Bod og oppbevaring er rom som gjerne blir nedprioritert i nye hus, og må vike for andre bruksrom. Resultatet er at mange fyller opp garasjen med gjenstander som sykler, hageredskaper og annet. Har du derimot ubrukt areal under terrassen, kan du utnytte denne plassen ved å legge TIL-TAK under terrassebordene. Du får da et 100% tett resultat, og kan bruke plassen under på akkurat den måten du ønsker!

Med disse små grepene utnytter du bodplassen bedre

1)Heng mest mulig opp på veggen

Du sparer mye plass ved å henge mest mulig opp på veggen, og oversiktlig er det også! Bildekk, hageredskaper og stiger er blant gjenstander det kan være fornuftig å henge opp. Monter solide kroker som er dimensjonert for tyngden på gjenstanden.

2) Heng syklene i taket

Dersom familien har hver sin sykkel, kan dette fort ta opp en del plass i boden eller ute på gårdsplassen. Ved å montere kroker i taket sparer man mye plass! Dette er et veldig bra alternativ i vintersesongen, hvor syklene kanskje ikke er i bruk hver dag.

3) Monter gjennomsiktige hyller og merk dem gjerne med innhold

Hvis du har mange små gjenstander, verktøy og redskaper, kan det lønne seg å lage en reol hvor du har plass til gjennomsiktige hyller. Da ser du enkelt hvor du har plassert de ulike gjenstandene, og ekstra oversiktlig blir det dersom du merker dem på forsiden med hva som er inni.

Lykke til med en mer organisert hverdag for deg og din familie! 

Er du klar til å utnytte bodplassen bedre? Klikk på knappen under for å finne din nærmeste byggevareforhandler.

(Denne artikkelen er mer enn 3 år gammel)

Relaterte poster

20. august 2020

Hva med en bod eller utestue under terrassen?

Nå kan vi levere isolasjonsplater laget av PIR skum. Disse fungerer som isolasjon og fuktsperre i ett og samme produkt, samtidig som det er brannhemmende. Alu-PIR er det perfekte produktet for deg som ønsker å bygge inn arealet under terrassen og få en innglasset vinterhage/utestue. Isolasjonsplaten har med sine unike egenskaper mange bruksområder:– som isolasjon […]

21. februar 2018

10 tips til uteplassen

Mange går i disse dager og planlegger å bygge ut terrassen til sommeren. Er du lur, utnytter du arealet også under terrassen, og får dermed dobbelt så mye plass! Spør etter TIL-TAK der hvor du kjøper terrassebord! Og la deg inspirere med disse tipsene til en uteplass du kan nyte gjennom hele sommeren! Her er […]

28. mars 2020

Smarte løsninger

Smarte løsninger: Her viser vi bilder og detaljer for hvordan du kan gjøre best mulig avslutning mot husvegg og ytterkanter. Når du planlegger din nye uteplass under terrassen, vil vi at du skal få en helhetlig og varig løsning som er fin å se på og som varer i over 20 år. Hvordan du monterer […]

opp

Lukk

  • Registrer deg
Mistet passordet ditt? Skriv inn brukernavn eller e-post adresse. Vi sender en link for å lage et nytt passord på e-post.