Artikkel

Møt vår selger, Stig Thorstensen

16. april 2018TIL-TAK ansatt

-Det beste med jobben min er å sette meg inn i kundenes behov og foreslå ulike løsninger som er tilpasset dem, forteller Stig Thorstensen, salgsrepresentant i TIL-TAK.

Stig er områdeansvarlig for Vestlandet og Midt-Norge. Her gjør han seg klar for å delta på en butikkåpning i Volda.

Løsningsorientert

-Det har nok hjulpet meg fram i livet, at jeg er en allsidig person som er løsningsorientert og tar nye ting fort, forteller Stig, som tidligere har jobbet mange år i kjøkkenbransjen. -Jeg hadde flere ulike stillinger innen kjøkken, blant annet innen prosjektledelse, ordre og innkjøp. Da jobbet jeg også hver dag med å levere løsninger tilpasset kundenes behov, og dette trivdes jeg veldig godt med!

Jeg får god bruk for denne erfaringen også i TIL-TAK, hvor kundene har ulike utgangspunkt og utfordringer som skal løses. Det er veldig motiverende når jeg får høre i ettertid at de er fornøyde med den løsningen jeg har foreslått for dem, forteller Stig Thorstensen.

Liker å være på farten

I sesongen er han på farten stort sett hele tiden, og har et stort område å dekke. Helt fra Bergen i sør til Kristiansund i nord, og «dalstrøka innafor» skal Stig sørge for at forhandlere av TIL-TAK har produkter på lager og besitter nødvendig produktkunnskap. Han trives godt med å være rundt hos kundene, og skryter også av den flotte naturen på Vestlandet.
 -Jeg er heldig som har et så fint område å kjøre rundt i, legger han til.

Han ser fram til en spennende sesong hvor han vil hjelpe sine kunder på Vestlandet med gode løsninger for tett terrasse med TIL-TAK!

Relaterte poster

6. mars 2018

Tom-Jakob, en helstøpt kjernekar

I terrassesesongen er han mye på farten med over 100 byggevareforretninger som han forsyner med økt kunnskap, orden og godt humør. Ved siden av dette er han familiefar og pappa til to gutter, fotballtrener og styremedlem i fotballstyret. Det er med andre ord fullt opp i kalenderen til Tom-Jakob Egelandsdal! Liker å bygge gode relasjoner […]

13. mars 2018

Tor Helge Luraas; en mann med mange talenter

Tor Helge Luraas hadde 17 års erfaring som ansvarlig for den datastyrte maskinparken i en liten treindustribedrift i Tinn før han begynte som selger for TIL-TAK AS. «Det er spennende å være på farten hele tiden; kundene jeg møter er oppriktig interessert i løsningene fordi det gir dem mer verdi inn i hvert byggeprosjekt» forteller […]

13. februar 2018

70-åring i farta

Det er tidlig formiddag i Kobbervikdalen 63 i Drammen hvor TIL-TAK holder til. En lastebil er i ferd med å rygge inn mot den store porten, som deretter åpnes opp. Inne på lageret blant masse varer ser vi en rød gaffeltruck som kjører mellom hyllene, og som henter fram varene som lastebilen skal ta med […]

opp

Lukk

  • Registrer deg
Mistet passordet ditt? Skriv inn brukernavn eller e-post adresse. Vi sender en link for å lage et nytt passord på e-post.