Artikkel

Fleip og fakta om TIL-TAK

8. oktober 2019TIL-TAK

Det er mange som går og tenker at de burde gjort noe for å få et tørt og nyttbart areal under terrassen. Ønsket om en tørr redskapsbod, uteplass eller inngangsparti er stort, men det er mange som tenker det er kostbart og vanskelig å legge. Her er noen Fleip og fakta om TIL-TAK som kan hjelpe deg igang!

Tett terrassegulv må utføres av fagkyndig tak entreprenør:

FLEIP: TIL-TAK er så enkelt å legge at alle kan få det til. Dersom man leser bruksanvisningen og monteringsvideoene, følger dem nøye:
https://www.youtube.com/watch?v=mVzGgwtqtvU
https://www.youtube.com/watch?v=7o5HsxUfu6U
Blir man i tvil underveis, er det bare å spørre TIL-TAK om råd!

Jeg må ta opp terrassebordene for å legge TIL-TAK:

FLEIP: For eksisterende terrasser har vi produktet TIL-TAK light, som monteres på bjelkelaget under terrassebordene, og sikrer et like bra resultat; 100% tett, som TIL-TAK original.

TIL-TAK garanterer et 100% tett resultat:

FAKTA: Følger man bruksanvisningen og bruker tilhørende produkter, gir TIL-TAK et 100% tett resultat.

Du kan kjøpe TIL-TAK i de fleste byggevarehandlere i Norge:

FAKTA: TIL-TAK samarbeider med alle de store byggevarehandlerne i landet, slik at du kan kjøpe/bestille produktene i nærheten av der du bor. På vår forhandleroversikt kan du enkelt se forhandlere i ditt fylke/bosted. Forhandlere vil også kunne gi gode råd og tips om ditt terrasseprosjekt, så stikk gjerne innom dem og spør etter TIL-TAK!

TIL-TAK er dyrt:

FLEIP: TIL-TAK er den eneste leverandøren av en tett løsning man kan montere selv, og det til under kr 390,- per kvm. Det å utnytte plassen man allerede har under terrassen er en meget rimelig investering sammenlignet med feks å kjøpe en egen ute bod eller en ute-paviljong. Sjekk prisen til din terrasse i vår beregningskalkulator.

Man kan ikke montere spotter under terrassen etter man har lagt TIL-TAK:

FLEIP: For utvidet bruksverdi og fasade-løft kan man legge spaltepanel under TIL-TAK platene og montere spotter i taket. Dette vil gi en fin effekt og gi deg en trivelig uteplass.

TIL-TAK brukes kun hvis du har terrasse i andre etasje:

FLEIP: TIL-TAK har mange fordeler selv ved terrasse på bakkeplan:
-Du kan lede overflatevann bort fra huset og grunnmuren
-Du hindrer ugress å vokse opp mellom terrassebordene
-Du kan lagre store mengder materialer og utstyr på takhøyder ned mot 0,5 meter

Plassen under terrassen har mange bruksområder:

FAKTA: Dersom du har skaffet deg et tett rom under terrassen, har du mange muligheter! Du kan bruke dette til oppbevaring av hageredskaper, sportsutstyr, tørr ved, utestue, carport. Eller hvorfor ikke ha et massasjebad under terrassen? Har du et inngangsparti under terrassen, er det behagelig å ha det tørt og pent.

Relaterte poster

6. mai 2019

Fikk uteplassen forvandlet; -med hjelp fra Team Otto og TIL-TAK

Når man ser hva vi har fått ut av arealet som tidligere var unyttbart, og bare stod som et skille mellom hus og hage, er vi overveldetinnglassing, tett terrassegulv, TIL-TAK, utekjøkken, uteplass, utestue
29. august 2018

Fra fuktig hundegård til hele familiens oase!

Jørgen Lindland hadde tidligere en fuktig hundegård i første etasje på utsiden av huset sitt. Men etter at han bestemte seg for å bygge ut terrassen og legge TIL-TAK light, har familien fått en deilig oase av en uteplass med sittegruppe, jacuzzi og solsenger! Ønsket bedre utnyttelse Da vi bestemte oss for å bygge ut […]TIL-TAK
29. mars 2020

OP-Deck

Isolert ribbedekke med unike egenskaper Fullisolert dekke med fritt spenn opp til 8 meter. En kombinasjonen av sandwich elementer og isolasjons blokker danner en isolert forskaling for tradisjonelt ribbedekke. Resultatet er lav vekt og byggehøyde. Høy bæreevne og brannmotstand. OP-Deck kan være din problemløser -Reduserer dramatisk; vekt, installasjonstid, kostnader og byggehøyde -Forbedrer termisk effektivitet av […]betongdekke, brannskille, garasjedekke, isolert betongdekke, isolert dekke, ribbedekke
28. mars 2020

Lettvekter med tunge egenskaper

Svalehaleplater og betong på trinnlydstrimler gir ekstremt gode lyd- og brannegenskaper mellom enheter. Ekstremt stabilt og brannsikkert gulv på bjelkelag, med lav byggehøyde. Lydklasse B etter dagens standard mellom boenheter og brannlkasse REI 60 Svalehaleplatens egenskaper Lynrask byggetid En av de beste lyd/brannegenskaper på bjelkelag Lav byggehøyde Stabilt og sterkt Ergonomisk og lett installasjon (man […]brannskille, lydskille, svalehaleplater
28. mars 2020

Smarte løsninger

Her viser vi bilder og detaljer for hvordan du kan gjøre best mulig avslutning mot husvegg og ytterkanter. Når du planlegger din nye uteplass under terrassen, vil vi at du skal få en helhetlig og varig løsning som er fin å se på, og som varer i over 20 år. Avslutning mot husvegg, og kantbeslag/papp […]grunnmurspapp, kantbeslag, terrassebeslag, TIL-TAK
8. oktober 2019

Fleip og fakta om TIL-TAK

Det er mange som går og tenker at de burde gjort noe for å få et tørt og nyttbart areal under terrassen. Ønsket om en tørr redskapsbod, uteplass eller inngangsparti er stort, men det er mange som tenker det er kostbart og vanskelig å legge. Her er noen Fleip og fakta om TIL-TAK som kan […]TIL-TAK
15. august 2019

Trengte lagringsplass under terrassen på hytta; -et nytt patent så dagens lys!

Da Petter Espegard som kun hadde fagbrev som skogsarbeider skulle bygge lagringsplass under terrassen på hytta, møtte han et underlig problem: Platene han trengte for å få tett terrassegulv fantes ikke i butikken….! -da tok han saken i egne hender og utviklet det selv! Dro til byggevarehandleren for å kjøpe «Sommeren 2003 skulle jeg bygge […]TIL-TAK
29. mai 2019

Svalehaleplater til brann og lydisolering av gammel bygård

Da kontorene i tredje etasje i Kirkegata 12 i Kristiansand skulle renoveres, var bjelkeavstanden fra byggetiden så lang at det skapte utfordringer for byggmesteren. Det ble Sveins første møte med svalehaleplater.TIL-TAK
13. desember 2018

Kan vi hjelpe deg?

Det kan være mange spørsmål som dukker opp i en byggeprosess. Vi får jevnlig spørsmål fra kundene våre om TIL-TAK dreneringsystem for terrassegulv. Kanskje du lurer på noe av det samme? Se hva kundene våre har spurt om under, og ta kontakt med oss om du ikke finner svarene du trenger. Utvidelse av eksisterende terrasse; […]
23. september 2018

-Ville lede vannet bort fra grunnmur!

Harald Dragsund har vært bosatt i huset sitt i Drammen i 12 år. Men har aldri hatt en ordentlig uteplass. Da han i sommerferien skulle ta fatt på prosjektet med å bygge terrasse på bakkenivå, ble TIL-TAK montert på terrasseplattingen. Han ville lede vannet bort fra grunnmur, og unngå ugress opp mellom terrassebordene. Savnet en […]

opp

  • Registrer deg
Mistet passordet ditt? Skriv inn brukernavn eller e-post adresse. Vi sender en link for å lage et nytt passord på e-post.
Vi deler ikke dine personlige detaljer med noen.
Lukk

  • Registrer deg
Mistet passordet ditt? Skriv inn brukernavn eller e-post adresse. Vi sender en link for å lage et nytt passord på e-post.
Vi deler ikke dine personlige detaljer med noen.