Artikkel

Tips: Slik kan du skjule takrenna

8. november 2019TIL-TAK

Snorre Aagestad, fra Risør ble svært fornøyd med resultatet da han fant en fin måte å skjule takrenna som ledet vann fra terrassegulvet.

-Jeg hadde nettopp pusset opp kjellerleiligheten; over inngangspartiet til leiligheten var en veranda med terrassegulv uten tett løsning under. Behovet meldte seg da for en dreneringsløsing på terrassegulvet som ville gi et tørt inngangsparti under veranda-en.

Slik kan du skule takrenna

Aagestad jobbet tidligere på Monter i Risør, og anbefalte jevnlig dreneringløsninger for terrassegulv fra TIL-TAK, til kundene sine. Han var derfor heller ikke i tvil hva han selv skulle tette sin egen terrasse. 

TIL-TAK produktene er enkle å legge og gir et solid og holdbart resultat. Vi fikk alltid gode tilbakemeldinger fra kundene våre, sier Aagestad.

utsiden av terrassen

Ønsket å skjule takrenna

-Jeg ønsket å skjule takrenna for å få finest resultat. Det løste jeg ved å bruke 7″ bjelker for å få høyde nok til renna, både over og under. Da var det plass nok til å skru fast forkant bordet i enden av bjelkelaget, og feste takrenna på baksiden av dette.

Ved hjelp av denne løsningen fikk jeg skjult takrenna uten å se den hengende nedenfor forkantbordet slik den ellers ville gjort, forteller en svært fornøyd Aagestad.

Med TIL-TAK dreneringsløsninger er det mulig å både legge panel i himling, og montere spotlights eller downlight. Dette kommer av at løsningene ikke opptar ekstra høyde eller plass over eller under bjelkene. De leder vannet ut til takrenne i mellomrommet mellom bjelkene.

Relaterte poster

6. mai 2019

Fikk uteplassen forvandlet; -med hjelp fra Team Otto og TIL-TAK

Når man ser hva vi har fått ut av arealet som tidligere var unyttbart, og bare stod som et skille mellom hus og hage, er vi overveldetTIL-TAK
29. august 2018

Fra fuktig hundegård til hele familiens oase!

Jørgen Lindland hadde tidligere en fuktig hundegård i første etasje på utsiden av huset sitt. Men etter at han bestemte seg for å bygge ut terrassen og legge TIL-TAK light, har familien fått en deilig oase av en uteplass med sittegruppe, jacuzzi og solsenger! Ønsket bedre utnyttelse Da vi bestemte oss for å bygge ut […]TIL-TAK
8. november 2019

Tips: Slik kan du skjule takrenna

Snorre Aagestad, fra Risør ble svært fornøyd med resultatet da han fant en fin måte å skjule takrenna som ledet vann fra terrassegulvet. -Jeg hadde nettopp pusset opp kjellerleiligheten; over inngangspartiet til leiligheten var en veranda med terrassegulv uten tett løsning under. Behovet meldte seg da for en dreneringsløsing på terrassegulvet som ville gi et […]TIL-TAK
8. oktober 2019

Fleip og fakta om TIL-TAK

Det er mange som går og tenker at de burde gjort noe for å få et tørt og nyttbart areal under terrassen. Ønsket om en tørr redskapsbod, uteplass eller inngangsparti er stort, men det er mange som tenker det er kostbart og vanskelig å legge. Her er noen Fleip og fakta om TIL-TAK som kan […]TIL-TAK
16. august 2019

Vi hjelper kundene å utnytte plassen under terrassen!

Atle Pedersen Lossius er assisterende varehussjef på nyåpnede Coop Obs Bygg i Kristiansand. Han har stor pågang av terrassekunder, enten de skal bygge ny eller utvide den de har.COOP OBS BYGG, terrassen, TIL-TAK, utnytte
15. august 2019

Trengte lagringsplass under terrassen på hytta; -et nytt patent så dagens lys!

Da Petter Espegard som kun hadde fagbrev som skogsarbeider skulle bygge lagringsplass under terrassen på hytta, møtte han et underlig problem: Platene han trengte for å få tett terrassegulv fantes ikke i butikken….! -da tok han saken i egne hender og utviklet det selv! Dro til byggevarehandleren for å kjøpe «Sommeren 2003 skulle jeg bygge […]TIL-TAK
29. mai 2019

Svalehaleplater til brann og lydisolering av gammel bygård

Da kontorene i tredje etasje i Kirkegata 12 i Kristiansand skulle renoveres, var bjelkeavstanden fra byggetiden så lang at det skapte utfordringer for byggmesteren. Det ble Sveins første møte med svalehaleplater.TIL-TAK
13. desember 2018

Dette lurer kundene våre på!

Det kan være mange spørsmål som dukker opp i en byggeprosess, og vi får jevnlig spørsmål fra kundene våre om TIL-TAK produktene. Kanskje du lurer på noe av det samme? Utvidelse av eksisterende terrasse; bjelker skjøtet Jeg har bygget ut en veranda. de opprinnelige bjelkene var plassert med avstand 60 cm. Men for å utvide […]
23. september 2018

-Ville lede vannet bort fra grunnmur!

Harald Dragsund har vært bosatt i huset sitt i Drammen i 12 år. Men har aldri hatt en ordentlig uteplass. Da han i sommerferien skulle ta fatt på prosjektet med å bygge terrasse på bakkenivå, ble TIL-TAK montert på terrasseplattingen. Han ville lede vannet bort fra grunnmur, og unngå ugress opp mellom terrassebordene. Savnet en […]
26. juni 2018

Skruefri montering av varmerør med Duofor DuoKlip

Duofor DuoKlip er en patentert fjærbelastet klips for skruefri innfesting av varmerør på svalehaleplater. DuoKlip kan enkelt side justeres ved å klemme det sammen. Etter å ha plassert DuoKlip, kan man bare trykke røret inn i klipset.  Fordi DuoKlip forblir justerbar i lengderetningen av svalehaleplaten, er det også mulig å justere rørene mens de allerede […]

opp

  • Registrer deg
Mistet passordet ditt? Skriv inn brukernavn eller e-post adresse. Vi sender en link for å lage et nytt passord på e-post.
Vi deler ikke dine personlige detaljer med noen.
Lukk

  • Registrer deg
Mistet passordet ditt? Skriv inn brukernavn eller e-post adresse. Vi sender en link for å lage et nytt passord på e-post.
Vi deler ikke dine personlige detaljer med noen.