Artikkel

Er TIL-TAK dyrt?

24. august 2020Prisgunstig, verdiøkning

Med TIL-TAK dreneringsystemer får du utnyttet et allerede bebygget areal på tomten til det fulle. Her kan man for eksempel øke lagringsplassen i form av en bod, lage carport under terrassen eller lage en trivelig uteplass med møbler og belysning som er beskyttet fra vær og vind.

Å utnytte allerede bebygget areal på eiendommen er en ren investering, som du får igjen for mange ganger kostnaden. Med et tett terrassedekke øker både bruksverdien og boligverdien.

Du får nytte og glede av et område som ellers ville vært ubrukelig på grunn av vann som drypper i snøsmeltingen, og hver gang det regner.
Du beskytter både konstruksjonen under verandaen, såvel som selve huskroppen mot fukt.

TIL-TAK er en god investering

Enten du bare trenger en tørr lagringsplass, eller behovet er en ny uteplass; TIL-TAK dreneringsløsninger er vel verd investeringen.

TIL-TAK løser problemet med drypp fra terrassen på en enkel og rimelig måte. Og det beste med løsningene er at alt er integrert i mellomrommet mellom bjelkene som allerede er der. Det gjør at du kan isolere under terrassen og få en lun og trivelig utestue med for eksempel himlingspanel og downlights i taket.

Relaterte poster

16. februar 2018

Beste løsning for tett terrasse

Hvis man klarer å bygge en terrasse, klarer man å legge TIL-TAK også!

19. februar 2018

Familien Hansen har endelig et inngangsparti de er stolte av

Familien Hansen fra Kristiansand var plaget av et vått og utrivelig inngangsparti. Så fikk de høre av noen naboer at det fantes en enkel og rimelig løsning for å få et 100% tett terrassetak. Nå, etter at de la TIL-TAK light, sitter de igjen med et inngangsparti de er stolte av, og som de bruker […]

29. august 2018

Fra fuktig hundegård til familiens oase!

Endelig kan vi få full uttelling for utearealene rundt huset. Alt vi har gjort er å utnytte et allerede bebygget areal på en bedre måte! Jørgen Lindland hadde tidligere en fuktig hundegård på utsiden av huset sitt. Etter at han bestemte seg for å bygge ut terrassen og legge tett terrassegulv, har familien fått en […]

opp

Lukk

  • Registrer deg
Mistet passordet ditt? Skriv inn brukernavn eller e-post adresse. Vi sender en link for å lage et nytt passord på e-post.