Artikkel

TIL-TAK, for tider med mindre reisemuligheter

11. mars 2021hjemmekos, uteplass, uterom, utestue, vedlikehold

Begrensede reisemuligheter gjør at man ser på nye områder for å gjøre utbedringer i hjemmet. En viktig del av sommerferien er uteplassen hjemme eller på hytta. Mange ser potesialet i å lage en trivelig uteplass også under verandaen eller terrassen.

2020 ble et hektisk år med sterk økning i kunder som ønsket å skape et trivelig uterom under tak, eller bedre bodplass/lagringsplass. Her er det store potensialer som gir en bedre hverdag og fritid, samtidig som investeringen gir økt boligverdi.

Oppsparte midler beregnet på reiser kan i disse dager i større grad benyttes på å gjøre noe med trivsel i hjemmet.

Relaterte poster

21. februar 2018

10 tips til uteplassen

Mange går i disse dager og planlegger å bygge ut terrassen til sommeren. Er du lur, utnytter du arealet også under terrassen, og får dermed dobbelt så mye plass! Spør etter TIL-TAK der hvor du kjøper terrassebord! Og la deg inspirere med disse tipsene til en uteplass du kan nyte gjennom hele sommeren! Her er […]

21. august 2020

En fornøyd kunde forteller

Hei igjen og tusen takk for deres epost :- ) Og tusen takk for tipset ditt! Jeg bestemte meg til slutt for å rive av de gamle greiene og legge helt nytt TIL-TAK. Jeg hadde allerede «strippet» terrassen helt ned så da tenkte jeg at det var likeså greit å legge på helt nytt for […]

opp

Lukk

  • Registrer deg
Mistet passordet ditt? Skriv inn brukernavn eller e-post adresse. Vi sender en link for å lage et nytt passord på e-post.