Artikkel

Petter Espegard

25. mars 2021

Møt Petter, Gründer av Til-Tak AS

Dette er mannen som tok en ide, og gjorde et levebrød ut av det. Veien fra ide til handling er som regel ikke lang for Petter, og dette er sannsynligvis også noe av hemligheten bak TIL-TAK sin suksess.

Han har som regel mange baller i lufta, og som, daglig leder for TIL-TAK blir det nødvendigvis mange timer både på kontoret og i telefonen. Likevel trives nok Petter aller best når han kan trekke på seg en kjeledress, og sette i gang med sveise-aparat, vinkelsliper eller noe annet praktisk arbeid. En handlingens mann i alle betydninger av ordet altså!

Om sommeren er det båtlivet som lokker

Videoen under er en av mange tagninger da vi skulle lage nye monteringsvideoer -noen år tilbake..

opp

Lukk

  • Registrer deg
Mistet passordet ditt? Skriv inn brukernavn eller e-post adresse. Vi sender en link for å lage et nytt passord på e-post.