Artikkel

Superfornøyd kunde om Svalehaleplater

25. mars 2021armerings-plate, betongdekke, betonggulv, brannsikker, brannskille, etasjeskille mellom enheter, forskalingsplate, gulvvarme, lett betong, Lydisolerende gulv, Lydklasse B, lydskille, plass-støpt dekke, REI 60, renovere badegulv, renovere loft, samvirkeplate, slipt betonggulv, svalehaleplate

Kjell Oscar fra Tønsberg er en av mange som nylig har prøvd ut DUOFOR Svalehaleplater.

Han skriver bl.a. :

«Dette ble helt supert her i mitt gamle hus i Tønsberg . Presiserte B20 finstas og fikk betong med fin flyt. Sprøytet på sealer rett etter utlegg. Venta på tørk og pussa og sprøytet sealer igjen. I bøyene på vannrøra brukte jeg klammer fra Motek. Jeg synes deres varer var prima og dette anbefaler jeg til alle jeg kjenner. Takk for god dialog og leveranse.»

Mvh
Kjell Oskar Sulutvedt

Les mer om svalehaleplater her

Last ned brosjyre

Summary
product image
Aggregate Rating
no rating based on 0 votes
Brand Name
DUOFOR
Product Name
Svalehaleplate

Relaterte poster

30. april 2018

Strålende fornøyd med svalehaleplater

Byggmester Tore Erichsen er i gang med oppføring av to 4-manns boliger i idylliske omgivelser i Homborsund like ved Grimstad. Blant flotte turområder ved sjøen, landlige omgivelser og med samtidig sentrumsnær beliggenhet, er byggearbeidet godt i gang. Og dette prosjektet er han særs godt fornøyd med, han har nemlig prøvd svalehaleplater for første gang, etter […]

21. august 2020

En fornøyd kunde forteller

Hei igjen og tusen takk for deres epost :- ) Og tusen takk for tipset ditt! Jeg bestemte meg til slutt for å rive av de gamle greiene og legge helt nytt TIL-TAK. Jeg hadde allerede «strippet» terrassen helt ned så da tenkte jeg at det var likeså greit å legge på helt nytt for […]

19. februar 2018

Familien Hansen har endelig et inngangsparti de er stolte av

Familien Hansen fra Kristiansand var plaget av et vått og utrivelig inngangsparti. Så fikk de høre av noen naboer at det fantes en enkel og rimelig løsning for å få et 100% tett terrassetak. Nå, etter at de la TIL-TAK light, sitter de igjen med et inngangsparti de er stolte av, og som de bruker […]

opp

Lukk

  • Registrer deg
Mistet passordet ditt? Skriv inn brukernavn eller e-post adresse. Vi sender en link for å lage et nytt passord på e-post.