Slik utnytter du bodplassen bedre

11. mai 2021

Er du en av dem som gjerne skulle hatt mer plass til oppbevaring? Da er du ikke alene. Du trenger rett og slett å utvide bodplassen. Boder og oppbevaringsrom er rom som gjerne blir nedprioritert i nye hus, og må vike plassen for andre bruksrom. Resultatet er at mange fyller opp garasjen med gjenstander som sykler, hageredskaper og annet. Har du derimot ubrukt areal under terrassen, kan du utnytte denne plassen ved å legge TIL-TAK dreneringsystem under terrassegulvet. Du får da et 100% tett resultat, og kan bruke plassen under på akkurat den måten du ønsker!

Med disse små grepene bruker du bodplassen bedre

1) Utnytt bodplassen effektivt ved å henge ting på veggen

Du sparer mye plass ved å henge mest mulig opp på veggen. Oversiktlig er det også! Bildekk, hageredskaper og stiger er blant gjenstander det kan være fornuftig å henge opp. Monter solide kroker som er dimensjonert for tyngden på gjenstanden, og vips, –bodplassen du hadde, gir nå plass til enda mer!

2) Plassèr sykkelstativ under terrassen

Dersom familien har hver sin sykkel, kan dette fort ta opp mye av bodplassen, eller plassen ute på gårdsplassen. Ved å plassere et sykkelstativ under det tette terrassegulvet, bevarer du syklene bedre, samtidig som bodplassen kan utnyttes til andre ting.

3) Monter gjennomsiktige hyller og merk dem gjerne med innhold

Hvis du har mange små gjenstander, verktøy og redskaper, kan det lønne seg å lage en reol hvor du har plass til gjennomsiktige bokser. Da ser du enkelt hvor du har plassert de ulike gjenstandene, og ekstra oversiktlig blir det dersom du merker dem på forsiden med hva som er inni.

Lykke til med en mer organisert hverdag for deg og din familie! 

Relaterte poster

21. februar 2018

10 tips til uteplassen

Mange går i disse dager og planlegger å bygge ut terrassen til sommeren. Er du lur, utnytter du arealet også under terrassen, og får dermed dobbelt så mye plass! Spør etter TIL-TAK der hvor du kjøper terrassebord! Og la deg inspirere med disse tipsene til en uteplass du kan nyte gjennom hele sommeren! Her er […]

28. mars 2020

Smarte løsninger

Smarte løsninger som effektiviserer og forenkler din hverdag, er vi igjennom årene blitt ganske gode på. Under viser vi noen bilder og detaljer på hvordan du kan gjøre en best mulig avslutning mot husvegg, og mot takrenne og ytterkanter ved hjelp av TIL-TAK grunnmurspapp og terrassebeslag. Når du planlegger din nye uteplass under terrassen, er […]

opp

Lukk