Artikkel

Slik utnytter du bodplassen bedre

11. mai 2021

Er du en av dem som gjerne skulle hatt mer plass til oppbevaring? Du trenger rett og slett å utvide bodplassen! Da er du ikke alene. Boder og oppbevaringsrom er rom som gjerne blir nedprioritert i nye hus, og må vike plassen for andre bruksrom. Resultatet er at mange fyller opp garasjen med gjenstander som sykler, hageredskaper og annet. Har du derimot ubrukt areal under terrassen, kan du utnytte denne plassen ved å legge TIL-TAK under terrassebordene. Du får da et 100% tett resultat, og kan bruke plassen under på akkurat den måten du ønsker!

Med disse små grepene bruker du bodplassen bedre

1) Utnytt bodplassen effektivt med å henge mest mulig opp på veggen

Du sparer mye plass ved å henge mest mulig opp på veggen. Oversiktlig er det også! Bildekk, hageredskaper og stiger er blant gjenstander det kan være fornuftig å henge opp. Monter solide kroker som er dimensjonert for tyngden på gjenstanden, og vips, –bodplassen du hadde, gir nå plass til enda mer!

2) Heng syklene i taket

Dersom familien har hver sin sykkel, kan dette fort ta opp mye av bodplassen, eller plassen ute på gårdsplassen. Ved å montere kroker i taket sparer man mye plass! Dette er et veldig bra alternativ i vintersesongen, hvor syklene kanskje ikke er i bruk hver dag.

3) Monter gjennomsiktige hyller og merk dem gjerne med innhold

Hvis du har mange små gjenstander, verktøy og redskaper, kan det lønne seg å lage en reol hvor du har plass til gjennomsiktige bokser. Da ser du enkelt hvor du har plassert de ulike gjenstandene, og ekstra oversiktlig blir det dersom du merker dem på forsiden med hva som er inni.

Lykke til med en mer organisert hverdag for deg og din familie! 

Er du klar til å utnytte bodplassen bedre? Klikk på knappen under for å finne din nærmeste byggevareforhandler

Relaterte poster

20. august 2020

Utestue under terrassen

Hva med en bod eller utestue under terrassen? Nå kan vi levere isolasjonsplater laget av PIR skum. Disse fungerer som isolasjon og fuktsperre i ett og samme produkt, samtidig som det er brannhemmende. TermPIR er det perfekte produktet for deg som ønsker å bygge inn arealet under terrassen og få en innglasset vinterhage eller utestue. […]

21. februar 2018

10 tips til uteplassen

Mange går i disse dager og planlegger å bygge ut terrassen til sommeren. Er du lur, utnytter du arealet også under terrassen, og får dermed dobbelt så mye plass! Spør etter TIL-TAK der hvor du kjøper terrassebord! Og la deg inspirere med disse tipsene til en uteplass du kan nyte gjennom hele sommeren! Her er […]

28. mars 2020

Smarte løsninger

Smarte løsninger er noe av det vi opp igjennom årene er blitt ganske gode på. Under viser vi noen bilder og detaljer på hvordan du kan gjøre en best mulig avslutning mot husvegg. Det vises også en flott og holdbar avslutning i ytterkanter. Når du planlegger din nye uteplass under terrassen, er det mye du […]

opp

Lukk

  • Registrer deg
Mistet passordet ditt? Skriv inn brukernavn eller e-post adresse. Vi sender en link for å lage et nytt passord på e-post.