Mindre reisemuligheter?

17. januar 2022

TIL-TAK, for tider med begrensede muligheter for mange aktiviteter

Vi har sett det helt tydelig gjennom det siste året. Vi har mindre reisemuligheter, -men folk har penger! Penger som tidligere har vært beregnet på både reiser, teaterbesøk, konserter og festivaler. Ingenting av dette kan vi bruke penger på nå om dagen. Dette gir for mange en helt ny mulighet til å tenke på hva som kan gjøres med hjemmet!

Oppsparte midler beregnet på reiser kan altså, -og blir i disse dager i større og større grad brukt på å gjøre noe med trivselen i hjemmet. Dette er vel anvendt bruk av sparepengene våre, og vil gi stor glede og nytte, også etter at Koronaen er er over! Kanskje vi til og med en dag vil tenke; -Det var jo på en måte litt godt at vi fikk denne muligheten! -Det gjelder jo å se det positive i det aller meste som møter oss..

Begrensede reisemuligheter – mer kos hjemme!

Vi ønsker fortsatt å kose oss! Vi trenger at det er noe å se fram til! Kanskje det er akkurat det som gjør at vi nå tenker; -Den ubrukelige plassen under altanen, kan noe gjøres med den? Svaret er et rungende JA, og TIL-TAK hjelper deg langt på vei!

Mindre reisemuligheter gjør altså at man kan se på nye områder for å gjøre utbedringer i hjemmet. En viktig del av sommerferien for mange, er uteplassen, – hjemme eller på hytta. Mange oppdager også i disse dager potensialet som ligger i å lage en trivelig uteplass. Om du allerede har en altan, veranda eller terrasse, er det kanskje akkurat plassen under disse som nå kan tas i bruk.?

2020 ble et hektisk år for TIL-TAK, med sterk økning i kunder som ønsket å skape et trivelig uterom under tak, eller ønsket seg bedre bodplass eller lagringsplass. Her er det store potensialer som gir en bedre hverdag og fritid, samtidig som investeringen gir økt boligverdi.

Relaterte poster

21. februar 2018

10 tips til uteplassen

Mange går i disse dager og planlegger å bygge ut terrassen til sommeren. Er du lur, utnytter du arealet også under terrassen, og får dermed dobbelt så mye plass! Spør etter TIL-TAK der hvor du kjøper terrassebord! Og la deg inspirere med disse tipsene til en uteplass du kan nyte gjennom hele sommeren! Her er […]

3. mai 2021

En fornøyd kunde forteller

Hei igjen og tusen takk for deres epost :- ) Og tusen takk for tipset ditt! Jeg bestemte meg til slutt for å rive av de gamle greiene og legge helt nytt TIL-TAK. Jeg hadde allerede «strippet» terrassen helt ned så da tenkte jeg at det var likeså greit å legge på helt nytt for […]

opp

Lukk