hjelper deg å bygge smart!

Utnytt plassen under terrassen

hjelper deg å bygge smart!

Fremtidens brann- og lydskille mellom enheter

Terrasse: Dreneringssystem av stålplater til tak og gulv

Skal du bygge ny bolig med terrasse? Da er det viktig at du ikke glemmer behovet for en terrasse som ikke drypper. Vi anbefaler deg å vurdere TIL-TAK Original, den perfekte løsning for en tett terrasse. Dette er et patentert dreneringssystem av tynne stålplateprofiler med innebygget fall som legges på et vannrett bjelkelag. Systemet gir deg et 100% tett terrassegulv (og derav også tak for underliggende bruksområde), og muligheten til å utnytte plassen under terrassen. La vår serie av stålplater til tak og gulv gjøre det mulig for deg å øke verdien på din bolig ved å skape mer plass.

TIL-TAK Original: Drenerende stålplater fra TIL-TAK

For mange huseiere er plassen under terrassen ikke annet enn et skille mellom hus og hage. Det er nok en del som gjerne skulle utnyttet plassen til noe fornuftig, men som ikke hadde dette i tankene da huset ble bygget. Dersom du befinner deg i planleggingsfasen eller i tidlig byggefase av ny bolig, burde du ikke gjøre samme feilen. Vær allerede føre var og invester i en løsning som skaper enda større bruksareal.

Her er noen eksempler på hva du kan utnytte plassen til:

  • Lagringsplass for hageredskaper og hagemøbler
  • Uteplass med sittegruppe
  • Oase med boblebad og solsenger
  • Utekjøkken
  • Bod
  • Lagringsplass for ved
  • Carport eller garasje

Mulighetene er mange, og det er bare fantasien som sette grenser.

Hvorfor velge TIL-TAK

En viktig suksessfaktor for TIL-TAK er at vi leverer produkter som hjelper deg som kunde å øke verdi og bruksområder på allerede bebygget areal. Resultatet du får, som en ekstra uteplass, lagringsplass eller lignende, er noe du vil merke nytten av i det daglige. I tillegg har flere av oss som jobber i TIL-TAK vært med helt fra starten av, og gjennom videreutvikling av produktet har vi opparbeidet oss mye kunnskap som kommer deg som kunde til gode.

Våre produkter er unike, enkle, kostnadseffektive og av høyeste kvalitet. Velger du TIL-TAK Orginal gjør du en god investering i egen bolig!

Kjøpt TIL-TAK Original i dag

Alle de store byggevarehusene i Norge fører våre produkter. Ta gjerne kontakt med din nærmeste leverandør av byggevarer for råd og tips angående TIL-TAK Original. Du kan finne din nærmeste forhandler her.

Har du spørsmål angående våre produkter? Ta gjerne kontakt med oss. Vi bistår med glede, både om du er potensiell eller eksisterende kunde. Ring oss på 32 83 03 00 eller send en e-post til post@til-tak.no.

Ofte stilte spørsmål

Kan jeg benytte TIL-TAK Original på taket på boligen mitt?

Nei, det vil ikke være riktig bruksområde. TIL-TAK Original er ment til bruk under terrassegulv. Det er en dreneringsløsning bestående av tynne stålplater til tak/gulv tilknyttet terrassen. Det innebærer selve terrassegulvet, eller da taket til bruksområdet som skapes under terrasse.

Hva om jeg allerede har en eksisterende terrasse?

For eksisterende terrasser anbefaler vi TIL-TAK Light, en dreneringsløsning som kan ettermonteres under terrassegulvet. Les mer her.

Relaterte poster

6. mai 2019

Fikk uteplassen forvandlet med hjelp fra Team Otto og TIL-TAK

innglassing, tett terrassegulv, TIL-TAK, utekjøkken, uteplass, utestue
29. august 2018

Fra fuktig hundegård til familiens oase!

TIL-TAK
18. november 2020

Lavtbyggende isolering av flate tak

brannsikker isolasjon, damptett isolering, effektiv isolering, fuktbestandig isolasjon, isolere flate tak, isolere garasje, isolere utestue, Isolering, isolering uten kuldebro, isolert betongdekke, isolert dekke, isopor, lavtbyggende isolering, pir isolering, trykkfast isolasjon, vannfast isolasjon
6. november 2020

TermPIR – den nye generasjonen isolering

brannsikker isolasjon, dampsperre, etterisolering, fuktsperre, Isolering, isopor, pir isolering, pir skum
27. august 2020

Hva gjør jeg når det siste fakket er smalere enn 30 cm?

27. august 2020

Hva gjør jeg når det er skrå vinkler?

26. august 2020

Trenger du teknisk bistand?

24. august 2020

Er TIL-TAK dyrt?

24. august 2020

Rengjøring av TIL-TAK

21. august 2020

Stoppe lekkasjer på TIL-TAK Original

21. august 2020

Hvorfor så mye TIL-TAK pakningsmasse?

21. august 2020

En fornøyd kunde forteller

opp

Lukk

  • Registrer deg
Mistet passordet ditt? Skriv inn brukernavn eller e-post adresse. Vi sender en link for å lage et nytt passord på e-post.