hjelper deg å bygge smart!

Utnytt plassen under terrassen

hjelper deg å bygge smart!

Fremtidens brann- og lydskille mellom enheter

Dreneringssystem av stålplater til terrasse

Skal du bygge ny bolig med en terrasse? Da er det viktig å vurder om du kanskje kan trenge en terrasse som ikke drypper? Vi anbefaler deg å vurdere TIL-TAK Original, den perfekte løsning for en tett terrasse. Dette er et patentert dreneringssystem av tynne stålplateprofiler med innebygget fall som legges på et vannrett bjelkelag. Systemet gir deg et 100% tett terrassegulv (dermed også tak for det underliggende arealet), og muligheten til å utnytte plassen under terrassen. La vår serie av stålplater gjøre det mulig for deg å øke verdien på din bolig, ved at du kan ta i bruk den plassen du allerede har!

TIL-TAK Original: Drenerende stålplater fra TIL-TAK

For mange huseiere er plassen under terrassen ikke annet enn et skille mellom hus og hage. Det er nok en del som gjerne skulle utnyttet plassen til noe fornuftig, men som ikke hadde dette i tankene da huset ble bygget. Dersom du befinner deg i planleggingsfasen eller i tidlig byggefase av ny bolig, burde du ikke gjøre samme feilen. Vær føre var og invester i en løsning som skaper enda større bruksareal.

Her er noen eksempler på hva du kan utnytte plassen til:

  • Lagringsplass for hageredskaper og hagemøbler
  • Uteplass med sittegruppe
  • Oase med boblebad og solsenger
  • Utekjøkken
  • Bod
  • Lagringsplass for ved
  • Carport eller garasje

Mulighetene er mange, og det er bare fantasien som sette grenser.

Hvorfor velge TIL-TAK

En viktig suksessfaktor for TIL-TAK er at vi leverer produkter som hjelper deg som kunde å øke verdi og bruksområder på allerede bebygget areal. Resultatet du får, som en ekstra uteplass, lagringsplass eller lignende, er noe du vil merke nytten av i det daglige. I tillegg har flere av oss som jobber i TIL-TAK vært med helt fra starten av, og gjennom videreutvikling av produktet har vi opparbeidet oss mye kunnskap som kommer deg som kunde til gode.

Våre produkter er unike, enkle, kostnadseffektive og av høyeste kvalitet. Velger du TIL-TAK Orginal gjør du en god investering i egen bolig!

Kjøpt TIL-TAK Original i dag

Alle de store byggevarehusene i Norge fører våre produkter. Ta gjerne kontakt med din nærmeste leverandør av byggevarer for råd og tips angående TIL-TAK Original. Du kan finne din nærmeste forhandler her.

Har du spørsmål angående våre produkter? Ta gjerne kontakt med oss. Vi bistår med glede, både om du er potensiell eller eksisterende kunde. Ring oss på 32 83 03 00 eller send en e-post til post@til-tak.no.

Ofte stilte spørsmål

Kan jeg benytte TIL-TAK Original på taket på boligen min?

Kort og godt nei, det vil ikke være riktig bruksområde. TIL-TAK Original er ment for å tette terrassegulv. Det er en dreneringsløsning bestående av tynne stålplater som monteres oppå og mellom bjelkene på terrassen. De blir dermed et tak for bruksområdet som skapes under terrassen.

Hva om jeg allerede har en eksisterende terrasse?

For eksisterende terrasser anbefaler vi TIL-TAK Light, en dreneringsløsning som kan ettermonteres under terrassegulvet. Les mer her.

opp

Lukk

  • Registrer deg
Mistet passordet ditt? Skriv inn brukernavn eller e-post adresse. Vi sender en link for å lage et nytt passord på e-post.