Hjelper deg å bygge smart!


Det skal være gøy å bygge med løsninger fra TIL-TAK AS. Med innovative produktløsninger sørger vi for at du rasjonaliserer byggeprosesser og hever kvaliteten samtidig som du sparer penger. Vi hjelper deg å bygge for fremtiden!

Hjelper deg å bygge smart!


Det skal være gøy å bygge med løsninger fra TIL-TAK AS. Med innovative produktløsninger sørger vi for at du rasjonaliserer byggeprosesser og hever kvaliteten samtidig som du sparer penger. Vi hjelper deg å bygge for fremtiden!

TIL-TAK Original

Stålplatene med innebygget fall er det opprinnelige produktet til TIL-TAK, og kalles derfor Original. Platene finnes i 6 forskjellige profiler, der fallet videreføres fra en plate til den neste. I alt 7,25 meter kan dermed tettes, med fall i en retning.

Les mer om produktet her

TIL-TAK Light

Terrasseduken TIL-TAK Light er blitt utviklet for å ha et godt alternativ for ettermontering. Systemet fungerer like godt som Original, men er i tillegg mer fleksibelt. Det kan både ettermonteres og brukes på nye prosjekt. Den finnes i 4 forskjellige bredder, og er dermed ikke begrenset til et bjelkelag med 60 cm senteravstand.

Les mer om produktet her

DUOFOR svalehaleplater

Med DUOFOR forskalingsplater for plasstøpte dekker slår du flere fluer i en smekk. Dette er framtidens svar på brann og lydkrav. I tillegg er svalehaleplater en svært rasjonell og tidsbesparende løsning.

Les mer om Svalehaleplater her

Vi hjelper deg å bygge for fremtiden

Vårt motto er: lekende lett! 
Det skal være gøy å bygge med løsninger fra TIL-TAK AS. Med innovative produktløsninger sørger vi for at du som entreprenør, byggherre, borettslag og huseier kan heve kvaliteten i bygget samtidig som du sparer penger.

Les historien bak TIL-TAK

Våre produkter

Array ( [0] => 420 [1] => 515 [2] => 525 [3] => 518 [4] => 511 [5] => 22181 [6] => 27803 )

TIL-TAK

ORIGINAL

TIL-TAK ORIGINAL

TIL-TAK

LIGHT

TIL-TAK LIGHT

DUOFOR

Svalehaleplate

Duofor svalehaleplate

OP-DECK

Isolert etasjeskille

OP-DECK etasjeskille

HODY

Forskalingsplater

Hody og Afino forskalingsplater

TermPir-Al

Pir-Isolasjon

PIR Isolasjon

MATAKI

Grunnmurspapp

Grunnmurspapp

Beregningskalkulator

TIL-TAK Original er et spesialdesignet dreneringssystem av tynne stålplateprofiler med innebygget fall som legges på en vannrett bjelkelagskonstruksjon. Systemet leder vannet til takrenne, og gir deg et 100% tett terrassegulv og nyttbart areal under terrassen.
Beregn din terrasse nedenfor.

TIL-TAK Original
TIL-TAK Light
STEG 1

Hva er dybden på terrassen?

calculator STEG 1
Dybde (meter)
Videre
STEG 2

Hvor mange fakk a 60 cm?

calculator STEG 2
Antall fakk à 60 cm
Antall fakk under 60 cm
Videre
HANDLELISTE
Skriv ut

Ofte stilte spørsmål

Blir det helt tett med TIL-TAK Light?

Ja, dersom vår monteringsanvisning  følges, og gitt at du er nøye med jobben, garanterer vi et 100% tett terrassegulv.

Følg instruksene for pakningsmasse nøye, da dette er en ikke- herdene masse som er avgjørende for å oppnå et tett resultat.

Der man benytter grunnmurspapp oppå bjelkene erstatter pappen pakningsmassen.

Dreneringssystemet kan med fordel kombineres med takrenne og veggbeslag slik at vannet ledes sikkert fra hus og ned i grunn.

Hva gjør jeg dersom det ikke er 60 cm senteravstand mellom bjelkene?

Ved å velge TIL-TAK Light, står du fritt til å kunne benytte alle bjelkeavstander mellom 60 og 30 cm.  Denne duken levers i 4 forskjellige bredder; cc30, cc40, cc50 og cc60.  Dersom senteravstanden på bjelkene ikke er nøyaktig 50 cm f.eks. løses dette ved å lekte ut, enten på en side, eller på begge sider i fakket, slik at lysmålet (målet i mellom) blir tilnærmet 47 cm.

Flere løsninger er også beskrevet i vår monteringsanvisning.

Hvordan beregner jeg hvor mange plater og hvor mye tilbehør jeg behøver?

Ved å taste inn dybde på terrassen og antall felter som skal tettes, inn i vår BEREGNINGSKALKULATOR, kommer det fram nøyaktig hva du trenger.

(Husk å først velge TIL-TAK Original)

Generelt kan det sies at det går med 1 patron pakningsmasse pr 3 plater og 1 eske skruer pr 6 m²

Hvordan beregner jeg hvor mye terrasseduk, lister og annet tilbehør jeg behøver?

Ved å taste inn dybde på terrassen og antall felter som skal tettes, inn i vår BEREGNINGSKALKULATOR, kommer det fram nøyaktig hva du trenger.

(Husk å først velge TIL-TAK Light)

Generelt kan det sies at det går med 1 patron pakningsmasse pr 5 meter duk og 1 pose skruer pr 10 meter duk. Profillistene er 1,5 meter, så her går det 4 lister pr 3 meter duk.

Hvordan får jeg det helt tett inn mot vegg?

Det er flere punkter som er viktige for å få det tett inn mot vegg. Denne artikkelen beskriver hvordan du kan løse det mot en gammel vegg.

Generelt så kan det sies at et terrassebeslag er helt nødvendig (se illustrasjon)

Dette sikrer enn tett overgang fra vegg og over det innerste terrassebordet. Videre kan bruk av grunnmurspapp også være en ekstra sikkerhet, dersom det skal legges nye terrassebord.

Se også vår MONTERINGSANVISNING for utfyllende informasjon.

Hvorfor må jeg bruke TIL-TAKs egne terrasseskruer?

Fordelen med å bruke TIL-TAKs egne skruer er mange: -Du slipper å forbore for å komme igjennom inntil 4 lag med stål. Skruene er spesielt utviklet til denne bruken og er dermed også veldig effektive å jobbe med. Skruene er ekstra kraftige, noe som gjør at de kan stå i mot de ekstra påkjenningene som vil oppstå grunnet bevegelser mellom stål/tre. Til-TAKs egne skruer er også de eneste skruen som er garantert til denne bruken, og dermed gir rett til reklamasjon dersom problemer skulle oppstå.

Seneste blogartiklerTil bloggen

Renate og Andrè er fornøyd med hva TIL-TAK og Team Otto har bidratt til i forbindelse med bygging av ny terrasse6. mai 2019

Fikk uteplassen forvandlet med hjelp fra Team Otto og TIL-TAK

Når man ser hva vi har fått ut av arealet som tidligere var unyttbart, og bare stod som et skille mellom hus og hage, er vi overveldet
29. august 2018

Fra fuktig hundegård til familiens oase!

Endelig kan vi få full uttelling for utearealene rundt huset. Alt vi har gjort er å utnytte et allerede bebygget areal på en bedre måte! Jørgen Lindland hadde tidligere en fuktig hundegård på utsiden av huset sitt. Etter at han bestemte seg for å bygge ut terrassen og legge tett terrassegulv, har familien fått en […]
OLYMPUS DIGITAL CAMERA20. mai 2021

Historien

Historien bak TIL-TAK er som følger; Da Petter Espegard, som kun hadde fagbrev som skogsarbeider, skulle bygge lagringsplass under terrassen på hytta, møtte han et underlig problem: Platene han trengte for å få tett terrassegulv fantes ikke i butikken! Petter tok da saken i egne hender og utviklet selv systemet som i dag er kjent […]
11. mai 2021

Vann gjennom terrassegulvet?

Er du plaget av vann gjennom terrassegulvet? -Få det tett med TIL-TAK! Drømmer du kanskje om utestue, utekjøkken, sportsbod, mer oppbevaringsplass, carport eller vedskjul? Løsningen finnes, og den er ganske enkelt å lage et tett terrassegulv med å bruke TIL-TAK. På denne måten kan du bruke arealet under terrassen til å realisere drømmene dine. Dersom […]

Ta kontakt med oss!

    opp

    Lukk

    • Registrer deg
    Mistet passordet ditt? Skriv inn brukernavn eller e-post adresse. Vi sender en link for å lage et nytt passord på e-post.