hjelper deg å bygge smart!

Utnytt plassen under terrassen

hjelper deg å bygge smart!

Fremtidens brann- og lydskille mellom enheter

Slipe betonggulv for innvendig bruk? Velg OP-Deck

Har du ønske om å slipe betonggulv for å skape et mer spennende uttrykk i boligen? Det kan vise seg å bli litt av et prosjekt om du skal utføre det selv. Det vil også være helt unødvendig, ettersom det finnes alternativ på markedet hvor du ikke trenger gjøre noe som helst på egenhånd. Går du for eksempel for OP-Deck, har du valgt en løsning som vil spare deg for både tid og penger. Og det beste av alt? Du vil få et holdbart og robust gulv som krever minimalt med vedlikehold.

Hvorfor velge betonggulv

Betong har gjerne vært synonymt med noe industrielt, men dette er i ferd med å snu. Å slipe betonggulv for bruk i privatboliger har blitt mer og mer populært i det siste, noe som er et skritt i riktig retning fra tidligere å være assosiert med noe kjedelig og grått. Betonggulv er tvert imot svært spennende. OP-Deck er en slik løsning som egner seg meget godt for de som ønsker slipt betonggulv som ferdig innvendig gulv. Det er et produkt som har lang levetid, er stilrent og er et flott alternativ til for eksempel fliser.

Hva er OP-Deck?

OP-Deck er et isolert betonggulvsystem som er basert på den tradisjonelle betongdekkeoppbyggingen med T-bjelkeformasjon. Med OP-Deck har denne oppbyggingen fått et nytt uttrykk: selvbærende og isolert etasjeskille med stor fleksibilitet, styrke og brannmotstand.

Denne løsningen har egenskaper som lav vekt, lav byggehøyde og høy bæreevne. Dekket er også fullisolert med høy brannmotstand, har lav lydgjennomtrengning og et fritt spenn på opptil 8 meter. Du slipper med andre ord ikke bare å slipe betonggulv, men får en rekke ønskelige egenskaper med på kjøpet. Dette er en løsning som for eksempel er:

 • Isolert
 • Brannsikker mot garasje
 • Lavtbyggende

I tillegg har den:

 • Integrert gulvvarme
 • Slipt betonggulv for innvendig bruk i bolig
 • Ferdig himling innvendig for garasje

Bruksområder

OP-Deck har en rekke bruksområder utover å benyttes som innendørs betonggulv. Løsningen kan blant annet benyttes til å skape:

 • Etasjeskille over parkeringskjeller
 • Tilbygg med terrasse over
 • Parkeringstak/Garasjegulv
 • Takterrasse eller takhage
 • Ekstra etasjer på bygninger

Ønsker du mer informasjon om OP-Deck? Les mer her.

Unngå å selv slipe betonggulv

Ferdig installert får du med OP-Deck en råsterk lettvekter med lav byggehøyde som selges til konkurransedyktige priser. Føler du at dette er det rette produktet for deg? Vi samarbeider med en rekke byggevarehus og kjeder, så du vil garantert kunne finne våre produkter der du bor. Finn din nærmeste forhandler her.

Har du spørsmål angående OP-Deck, bruksområder og hvordan du kan unngå å selv slipe betonggulvet? Ta gjerne kontakt med oss. Vi bistår med glede, både om du er ny eller eksisterende kunde. Ring oss på 32 83 03 00 eller send en e-post til post@til-tak.no.

Relaterte poster

6. mai 2019

Fikk uteplassen forvandlet med hjelp fra Team Otto og TIL-TAK

innglassing, tett terrassegulv, TIL-TAK, utekjøkken, uteplass, utestue
29. august 2018

Fra fuktig hundegård til familiens oase!

TIL-TAK
18. november 2020

Lavtbyggende isolering av flate tak

brannsikker isolasjon, damptett isolering, effektiv isolering, fuktbestandig isolasjon, isolere flate tak, isolere garasje, isolere utestue, Isolering, isolering uten kuldebro, isolert betongdekke, isolert dekke, isopor, lavtbyggende isolering, pir isolering, trykkfast isolasjon, vannfast isolasjon
6. november 2020

TermPIR – den nye generasjonen isolering

brannsikker isolasjon, dampsperre, etterisolering, fuktsperre, Isolering, isopor, pir isolering, pir skum
27. august 2020

Hva gjør jeg når det siste fakket er smalere enn 30 cm?

27. august 2020

Hva gjør jeg når det er skrå vinkler?

26. august 2020

Trenger du teknisk bistand?

24. august 2020

Er TIL-TAK dyrt?

24. august 2020

Rengjøring av TIL-TAK

21. august 2020

Stoppe lekkasjer på TIL-TAK Original

21. august 2020

Hvorfor så mye TIL-TAK pakningsmasse?

21. august 2020

En fornøyd kunde forteller

opp

Lukk

 • Registrer deg
Mistet passordet ditt? Skriv inn brukernavn eller e-post adresse. Vi sender en link for å lage et nytt passord på e-post.