hjelper deg å bygge smart!

Utnytt plassen under terrassen

hjelper deg å bygge smart!

Fremtidens brann- og lydskille mellom enheter

Planer om tak over terrasse? TIL-TAK hjelper deg

Sitter du med tanker om å skape en trivelig uteplass til sommeren? Kanskje ønsker du å få et skikkelig tak over terrassen, med muligheter for varmeelementer som gir deg en uteplass som kan forlenge kveldene ute?

Det finnes mange alternativer på markedet for bygging av tak over terrasse. Det unike med produktene fra TIL-TAK er at du enkelt kan utnytte plass du allerede har på en kostnadseffektiv måte. Noe som er viktig når du bygger tak er å sikre det for lekkasje. Med våre produkter er det ikke nødvendig å ta opp terrassebord ved montering for å oppnå et garantert tett tak. For eksempel har TIL-TAK Light solide terrasseduker i armert PVC-plast som monteres direkte på eksisterende terrasse, eventuelt som inngår i prosessen når du bygger nytt. På denne måten skaper du enkelt en 100% tett løsning som vil gi tak over terrassen under. Dreneringssystemet kan med fordel kombineres med takrenne og veggbeslag, slik leder du vannet sikkert ned fra husvegg og ned i grunn.

Våre smarte produkter er enkle å montere- faktisk så enkle at du gjerne kan ta fatt på jobben selv. Følger du våre instruksjoner, som også er tilgjengelig på video her på vår nettside, vil det være enkelt å fullføre jobben uten behov for assistanse.

Les mer om fordelene ved våre produkter på våre nettsider, eller ta kontakt med ditt nærmeste byggevarehus. Våre produkter føres av alle de største byggevarehusene i Norge, der fagfolk også kan hjelpe deg godt på vei med råd og veiledning. Ønsker du tak over terrassen på eksisterende terrasse hjelper vi deg med å få jobben gjort enkelt og kostnadseffektivt.

OFTE STILTE SPØRSMÅL

Hva trenger jeg for å tilrettelegge uteplassen?

Har du en høy terrasse med ubenyttet plass under, er TIL-TAK Light produktet som vil hjelpe deg med å skape et 100% tett tak over terrassen. Terrasseduken i solid armert PVC- plast monteres direkte på bjelkelag på bjelkelaget på din terrasse, slik at du får en beskyttet uteplass. Gjelder det nybygg kan du benytte både TIL-TAK Light og TIL-TAK Original for å oppnå samme effekten. Husk samtidig at ved bruk av TIL-TAK Light på nybygg, benytter du grunnmurspapp over bjelkene framfor pakningsmasse.

Hva må jeg huske på ved monteringen av TIL-TAK Light?

Ønsker du å lage et tett tak over terrassen du allerede har er TIL-TAK Light en ypperlig løsning. Systemet fungerer godt som drenering i seg selv, til og med for terrasser på bakkeplan, for å lede overflødig vann vekk fra kjeller og for å unngå vekst av ugress gjennom terrassegulvet.

For å sikre et godt resultat er det viktig at monteringsarbeidet utføres etter nøye anvisning fra oss. Du vil trenge 2 patroner pakningsmasse per 10 meter terrasseduk. Pakningsmassen er en ikke-herdene masse, og er avgjørende for å oppnå et tett resultat ved bruk av TIL-TAK Light dreneringssystem. Og for å skape et tett tak over terrassen. Gjelder det nybygg vil det som nevnt være mest gunstig å bruke grunnmurspapp og ikke pakningsmasse.

Hva er fordelene ved å velge produkter fra TIL-TAK?Hva er fordelene ved å velge produkter fra TIL-TAK?

Sommeren 2003 skulle TIL-TAKs gründer Petter Espegaard bygge terrasse på hytta, med ønske om en tett lagringsplass under terrassen. Det viste seg raskt at for å oppnå dette fantes det ikke passende løsninger tilgjengelig på markedet, og slik så TIL-TAK dagens lys.

TIL-TAK leverer produkter som hjelper deg som kunde å øke verdien og bruksområdene til allerede bebygget areal. Uansett om du ønsker tak over terrassen eller å skape en terrasse som er helt tett og ugjennomtrengelig for ugress, våre produkter er prisgunstige og innovative. Videre er produktene enkle å montere, og det kreves ikke at du er verken profesjonell eller håndverker selv.

Det er også mange fordeler ved å benytte TIL-TAK på bakkeplan, ikke bare for tak over terrasse, dersom du legger terrasseduken under terrassebordene for å lede vannet vekk fra grunnmuren.

Hva er plassen som skapes med TIL-TAK produkter egnet til?

Det finnes mange muligheter for hva plassen kan benyttes til så snart du har et tett tak over terrassen. Uansett om du trenger plass til å lagre ved, sportsutstyr, hageredskaper eller kanskje lage en car-port har du et godt utgangspunkt. Det finnes få begrensninger, ettersom du er sikret et helt tett tak. Du trenger derfor ikke være urolig for at det som lagres under takterrassen skal bli vått.

Kan man kombinere takrenne med TIL-TAK Original eller Light?

Det er mulig å montere takrenne i etterkant, som garantert gjør det tett under verandaen ved å lede vannet trygt ned på bakken. Ønsker du å skjule takrenna kan dette også gjøres enkelt, for eksempel ved å benytte passende bjelker til å få høyde nok til takrenna, både over og under. Dette etterlater mer en nok plass til å skru fast forkant bordet i enden av bjelkelaget for så å feste takrenna bak denne.

Relaterte poster

6. mai 2019

Fikk uteplassen forvandlet med hjelp fra Team Otto og TIL-TAK

innglassing, tett terrassegulv, TIL-TAK, utekjøkken, uteplass, utestue
29. august 2018

Fra fuktig hundegård til familiens oase!

TIL-TAK
18. november 2020

Lavtbyggende isolering av flate tak

brannsikker isolasjon, damptett isolering, effektiv isolering, fuktbestandig isolasjon, isolere flate tak, isolere garasje, isolere utestue, Isolering, isolering uten kuldebro, isolert betongdekke, isolert dekke, isopor, lavtbyggende isolering, pir isolering, trykkfast isolasjon, vannfast isolasjon
6. november 2020

TermPIR – den nye generasjonen isolering

brannsikker isolasjon, dampsperre, etterisolering, fuktsperre, Isolering, isopor, pir isolering, pir skum
27. august 2020

Hva gjør jeg når det siste fakket er smalere enn 30 cm?

27. august 2020

Hva gjør jeg når det er skrå vinkler?

26. august 2020

Trenger du teknisk bistand?

24. august 2020

Er TIL-TAK dyrt?

24. august 2020

Rengjøring av TIL-TAK

21. august 2020

Stoppe lekkasjer på TIL-TAK Original

21. august 2020

Hvorfor så mye TIL-TAK pakningsmasse?

21. august 2020

En fornøyd kunde forteller

opp

Lukk

  • Registrer deg
Mistet passordet ditt? Skriv inn brukernavn eller e-post adresse. Vi sender en link for å lage et nytt passord på e-post.