hjelper deg å bygge smart!

Utnytt plassen under terrassen

hjelper deg å bygge smart!

Fremtidens brann- og lydskille mellom enheter

Tett under veranda: Den enkle løsningen fra TIL-TAK

Går du med ønsker om å utnytte plassen i boligen bedre, men er usikker på hvordan du skal få det helt tett under din veranda eller terrasse? Med produkter fra TIL-TAK under terrassebordene har du en løsning som sikrer at det forblir tett, slik at du kan gjøre om området under terrassen til hva enn du måtte ønske. Drømmer du om smarte oppbevaringsløsninger eller kanskje å skape en liten oase av et oppholdsrom? Da er TIL-TAK Original eller Light det rette valget for deg.

Våre produkter sikrer at det forblir tett under verandaen

Vi garanterer løsninger som er 100% tette, sett at du følger de enkle instruksjonene som følger med produktene. Vi har to produkter som er spesielt utviklet for å sikre et tett underlag. Og det beste av alt? Produktene er så enkle å legge at alle kan få det til.

TIL-TAK Original og TIL-TAK Light er begge dreneringssystem for vann som drypper gjennom veranda- og terrassegulv. Mens TIL-TAK original er perfekt for nybygg, er TIL-TAK Light spesielt godt egnet for å sikre tett gulv på eksisterende terrasser. Vår Original består av tynne stålplateprofiler, mens Light består av lette PVC-duker med lisser som er innsveiset på hver side. Duken festes enkelt til bjelkelag på eksiterende terrasser.

Dette er også et produkt for deg med terrasse på bakkeplan, blant annet for å hindre at kjellerrom som ligger under bakken blir utsatt for fukt. TIL-TAK Lights terrasseduk vil også hindre ugress fra å vokse opp mellom terrassebordene og sørger for at det er behov for mindre vedlikehold.

Forleng utesesongen med plass du allerede har

I dagens tette bebyggelse er det mange som ser etter bedre løsninger for uteplassen sin, og kanskje har du ikke tenkt over at du kan benytte plass du allerede har dersom den ble utnyttet til det fulle. Skal du bygge tilbygg på huset er dette gjerne en lang prosess som innebærer byggesøknader og kostbart materiale. Kanskje har du plass du ikke utnytter i dag, som enkelt kan tilrettelegges ved å gjøre det tett under verandaen?

Med en tett veranda eller terrasse er du sikret løsningen du ikke visste du søkte; er det først tett kan du bedre kunne utnytte uteplassen du allerede har. Det er her våre produkter kommer inn i bildet. Våre innovative løsninger hjelper deg på vei mot målet – enten du ønsker en ekstra uteplass, mulighet for oppbevaring av hagemøblene, drømmer om et utendørs boblebad eller kanskje ser for deg deg en nyttig car-port. Ta en titt på vår nettside for inspirasjon og gode råd for å sikre at det blir og forblir tett under verandaen.

Bestill dine produkter i dag

Med innebygd fall og gode dreneringsløsninger garanterer vi gode resultater til enhver tid. Uansett hva dine behov er, vil våre innovative produkter være løsningene du er på utkikk etter. Kostnadene trenger du ikke være urolig for, da vi har svært konkurransedyktige priser.

Du får kjøpt våre produkter i alle de store byggevarehandlene i Norge. Forhandlerne kjenner produktene våre godt, så ta deg gjerne en tur innom ditt nærmeste byggevarehus for en uforpliktende prat og gode råd.

OFTE STILTE SPØRSMÅL

Kan man kombinere takrenne med TIL-TAK Original eller Light?

Det er mulig å montere takrenne i etterkant, som garantert gjør det tett under verandaen ved å lede vannet trygt ned på bakken. Ønsker du å skjule takrenna kan dette også gjøres enkelt, for eksempel ved å benytte passende bjelker til å få høyde nok til takrenna, både over og under. Dette etterlater mer en nok plass til å skru fast forkant bordet i enden av bjelkelaget for så å feste takrenna bak denne.

Må jeg være profesjonell for å kunne installere produktene deres?

Du trenger ikke være proff – vær nøyaktig og følg bruksanvisningen, så garanterer vi at det vil forbli 100% tett under verandaen. Våre produkter er enkle å legge og gir et holdbart, solid resultat som sikrer at det forblir tett. Du trenger ikke mye verktøy, og vil komme langt med en saks, drill og tommestokk.

Hvor mange produkter har dere å velge om for å sikre en tett veranda?

I dag tilbyr vi to produkter – TIL-TAK Original og TIL-TAK Light. Vi kommer også til å tilby våre kunder flere unike produkter i fremtiden som vil gi enda bedre utnyttelse av arealet under terrassen, så det er bare å følge med.

Relaterte poster

6. mai 2019

Fikk uteplassen forvandlet med hjelp fra Team Otto og TIL-TAK

innglassing, tett terrassegulv, TIL-TAK, utekjøkken, uteplass, utestue
29. august 2018

Fra fuktig hundegård til familiens oase!

TIL-TAK
18. november 2020

Lavtbyggende isolering av flate tak

brannsikker isolasjon, damptett isolering, effektiv isolering, fuktbestandig isolasjon, isolere flate tak, isolere garasje, isolere utestue, Isolering, isolering uten kuldebro, isolert betongdekke, isolert dekke, isopor, lavtbyggende isolering, pir isolering, trykkfast isolasjon, vannfast isolasjon
6. november 2020

TermPIR – den nye generasjonen isolering

brannsikker isolasjon, dampsperre, etterisolering, fuktsperre, Isolering, isopor, pir isolering, pir skum
27. august 2020

Hva gjør jeg når det siste fakket er smalere enn 30 cm?

27. august 2020

Hva gjør jeg når det er skrå vinkler?

26. august 2020

Trenger du teknisk bistand?

24. august 2020

Er TIL-TAK dyrt?

24. august 2020

Rengjøring av TIL-TAK

21. august 2020

Stoppe lekkasjer på TIL-TAK Original

21. august 2020

Hvorfor så mye TIL-TAK pakningsmasse?

21. august 2020

En fornøyd kunde forteller

opp

Lukk

  • Registrer deg
Mistet passordet ditt? Skriv inn brukernavn eller e-post adresse. Vi sender en link for å lage et nytt passord på e-post.