hjelper deg å bygge smart!

Utnytt plassen under terrassen

hjelper deg å bygge smart!

Fremtidens brann- og lydskille mellom enheter

TIL-TAK Light Terrasseduk – en innovativ løsning

Dersom du ønsker å utnytte plassen under terrassen, er TIL-TAK Light terrasseduk et godt valg. Terrasseduken er en tett dreneringsløsning for ettermontering og er den ultimate PVC-duk for drenering av vann fra terrassegulv.

Denne terrasseduken er enkel å jobbe med, og montering kan uten problemer gjøres av én person. Det enkle monteringssystemet er laget for ettermontering, og er et 100% tett dreneringssystem for vann som drypper gjennom terrassegulv. Systemet er velegnet også for montering på nybygg, og ved slik montering anbefales grunnmurspapp for tekking.

Selve terrasseduken er laget av solid PVC, gir god vindskjerming og kommer i 4 forskjellige bredder tilpasset bjelkelag med senteravstand 30/40/50/60cm. Innsveisede PVC-lisser langs hver ytterkant gjør at den kan trekkes inntil TIL-TAK Light plastprofil.

TIL-TAK Light terrasseduk CC50 bestilles i meter, du taster bare inn antall løpemeter du skal tekke. De innovative produktene fra TIL-TAK Light selges i byggevarehandler over hele landet, inkludert Maxbo. Se vår oversikt over leverandører og finn den som ligger nærmest deg.

OFTE STILTE SPØRSMÅL

Hvordan monterer jeg en TIL-TAK Light terrasseduk?

Dersom du følger våre instruksjoner er det enkelt å montere en TIL-TAK terrasseduk. Ved rett montering vil du oppnå en 100% tett dreneringsløsning. Husk at terrasseduken er tilpasset bjelkeavstand med senteravstand, og duken leveres i forskjellige lengder.

Utstyr du vil trenge inkluderer en gardintrapp eller stige, avhengig av høyde. Av verktøy behøver du en sag, drill, kniv eller eventuelt saks, tommestokk, krittsnor og blyant. Er området du skal jobbe på skittent kan det være nødvendig med en høytrykkspyler for å vaske overflatene grundig først. Ta gjerne en titt på vår detaljerte monteringsvideo som er tilgjengelig på vår hjemmeside. Har du noen spørsmål er det naturligvis bare å kontakte oss eller byggevarehuset der du kjøpte varene.

Hva består dreneringssystemet av, og hva må jeg vite før montering?

Dreneringssystemet består av fem forskjellige deler. Selve terrasseduken leveres i 4 forskjellige dukbredder, alt etter ditt behov. I tillegg består systemet av plastprofiler på 1.5 meter, pakningsmasse, skruer og håndlanger.

For å finne ut hva du tenger til akkurat din terrasse må du å vite følgende: lengden på bjelkelaget fra vegg til forkantbord, antall fakk med senteravstand 60 cm og antall fakk med senteravstand 30-40-50 cm. Rund ned til nærmeste standardbredde om nødvendig. Vi har vår egen beregningskalkulator på vår nettside for å hjelpe deg med dette.

Har du bruk for pakningsmasse? TIL-TAK pakningsmasse brukes til montering av både TIL-TAK Original og TIL-TAK Light. Les mer her.

Relaterte poster

6. mai 2019

Fikk uteplassen forvandlet med hjelp fra Team Otto og TIL-TAK

innglassing, tett terrassegulv, TIL-TAK, utekjøkken, uteplass, utestue
29. august 2018

Fra fuktig hundegård til familiens oase!

TIL-TAK
18. november 2020

Lavtbyggende isolering av flate tak

brannsikker isolasjon, damptett isolering, effektiv isolering, fuktbestandig isolasjon, isolere flate tak, isolere garasje, isolere utestue, Isolering, isolering uten kuldebro, isolert betongdekke, isolert dekke, isopor, lavtbyggende isolering, pir isolering, trykkfast isolasjon, vannfast isolasjon
6. november 2020

TermPIR – den nye generasjonen isolering

brannsikker isolasjon, dampsperre, etterisolering, fuktsperre, Isolering, isopor, pir isolering, pir skum
27. august 2020

Hva gjør jeg når det siste fakket er smalere enn 30 cm?

27. august 2020

Hva gjør jeg når det er skrå vinkler?

26. august 2020

Trenger du teknisk bistand?

24. august 2020

Er TIL-TAK dyrt?

24. august 2020

Rengjøring av TIL-TAK

21. august 2020

Stoppe lekkasjer på TIL-TAK Original

21. august 2020

Hvorfor så mye TIL-TAK pakningsmasse?

21. august 2020

En fornøyd kunde forteller

opp

Lukk

  • Registrer deg
Mistet passordet ditt? Skriv inn brukernavn eller e-post adresse. Vi sender en link for å lage et nytt passord på e-post.