Om oss

-Vi hjelper deg å bygge for fremtiden! Med våre innovative produktløsninger sørger vi for at du som entreprenør, byggherre, borettslag og huseier kan heve kvalitet i bygget samtidig som du sparer penger. Våre produkter rasjonaliserer byggeprosesser, og gir økt bruksverdi og areal til din bolig; Tett terrassegulv er systematisert i to dreneringsystemer som gir 100% tett løsning både på eksisterende og på nye terrasser. TIL-TAK Original består av et stålplatesystem med innebygget fall mellom bjelkene på terrassen. Dette systemet legges på bjelkelaget før man fester terrassegulvet. TIL-TAK Light består av et system med sollid PVC duk og plastprofiler som monteres på siden av bjelkene, og danner en sammenhengende vannrenne mellom bjelkene på terrassen. Denne løsningen kan ettermonteres på gamle terrasser uten å bytte ut terrassegulvet. Våre forskalingsplater for plass støpte dekker gjør at brann- og lyd krav mellom etasjer går fra å være tidkrevende og kostbare installasjoner, til å bli en lek. Vi fortsetter å utvikle produkter og løsninger som gir deg mer bolig for pengene. Vårt motto er: ...lekende lett!

TIL-TAK AS leverer dreneringsystemer for terrassegulv og unike forskalingsplater for plass støpte dekker

Våre dreneringsystemer for terrassegulv og forskalingsplater til plass støpte dekker gir store besparelser i byggetid og kostnad, samtidig som de hever kvaliteten i fremtidens bygg!

Med våre innovative produktløsninger sørger vi for at du som entreprenør, byggherre, borettslag og huseier kan heve kvalitet i bygget samtidig som du sparer penger.

Tett terrassegulv

Tett terrassegulv er nå systematisert i to forskjellige dreneringsystem som gjør arealet under både på eksisterende og nye terrasser 100% tett. De to forskjellige systemene heter henholdsvis TIL-TAK Original og TIL-TAK Light

Våre egenutviklede og patenterte dreneringsystemer for terrassegulv høster stor tillit etter 15 år på det nordiske markedet. TIL-TAK Original og TIL-TAK Light, gir deg en unik mulighet til å utnytte plassen under terrassen enkelt og rimelig! Se denne linken for leverandør av innglassing.

Forskalingsplater til plass støpte dekker med unike egenskaper

Våre forskalingsplater har hver på sin måte helt unike egnskaper;
-Svalehaleplaten som bygger kun 50mm over bjelkelaget, har en brann og lyd egenskap som et massivt betongdekke. Brann- og lyd krav mellom etasjer går fra å være tidkrevende og kostbar installasjon, til å bli en lek.

-OP-Deck forskalingsplater danner et lett og råsterkt T-formasjons betongdekke med høy isolasjonsverdi og lav byggehøyde. Dekket leveres fra 256mm total byggehøyde ferdig isolert mellom ute-og innerom. Brannmotstand REI 90.

Vi hjelper deg å bygge smart! Vårt motto er; «lekende lett!» Våre produkter rasjonaliserer byggeprosesser, og gir økt bruksverdi og areal til din bolig.

Med unike, mener vi løsninger som det ikke finnes maken til, eller som skiller seg vesentlig fra lignende løsninger i form av;

– Rasjonell og rask montering
– Unike egenskaper som brann og lydisolering
– Økt komfort
– Økt utnyttelsesgrad
– Høy kvalitet
– Lav byggehøyde
– Lette konstruksjoner med «tunge» egenskaper

Petter Espegard, Gründer av TIL-TAK AS

Ansatte

Lager- og produktsjef

Siv Egelandsdal 👩🏼

siv@til-tak.no 971 57 979
Distriktsrepresentant Østlandet, Nordland, Troms og Finnmark - og Sverige

Tom-Jakob Egelandsdal 👱🏼‍♂️

tom@til-tak.no 989 06 834
Produksjonsansvarlig

Tor Helge Luraas 🧑🏻

tor@til-tak.no 907 45 097
Distriktsrepresentant - Vestlandet og Midt-Norge

Stig Thorstensen 👨🏻

stig@til-tak.no 400 60 711
Ordrebehandler

Kari Rom 👩🏻‍💼

post@til-tak.no 969 01 859
Daglig leder

Petter Espegard 🤴🏻

petter@til-tak.no 456 19 795


opp

Lukk

  • Registrer deg
Mistet passordet ditt? Skriv inn brukernavn eller e-post adresse. Vi sender en link for å lage et nytt passord på e-post.