hjelper deg å bygge smart!

Utnytt plassen under terrassen

hjelper deg å bygge smart!

Fremtidens brann- og lydskille mellom enheter

TIL-TAK ORIGINAL

Tørt under terrassen

Et tett terrassegulv gir deg flere bruksmuligheter og øker verdien på din bolig. Arealet under terrassen kan brukes til bodplass, utestue, utekjøkken, carport eller lagring av hageredskaper, sportsutstyr eller ved.

TIL-TAK Original er et patentert dreneringssystem som består av tynne stålplateprofiler med innebygget fall. Systemet gir deg et 100% tett terrassegulv og muligheten til å utnytte plassen under terrassen bedre. Dermed får du en tørr og fin uteplass under terrassen som du kan nyte gjennom hele året.

Forleng utesesongen med innglassing

I mange tilfeller er det mulig å montere glassvegger og «glasse» inn arealet under terrassen eller verandaen. Dersom du tenker å bygge inn arealet under terrassen, og bruke den som utestue eller sportsbod, trenger du å isolere taket for å unngå kondens i den kalde årstiden. Til dette leverer vi fuktbestandige og brannsikre PIR isolasjonsplater.
Tips til innglassing: Solarlux er en solid leverandør av innglassing med høy kvalitet, og som er meget enkel å montere.

Tette overganger mot kanter

For å få tette overganger mellom terrasse og husvegg anbefaler vi at
dreneringssystemet kombineres med grunnmurspapp og veggbeslag som vist i lenken under. Slik at vannet ikke trenger inn i konstruksjonen eller til uønskede plasser. Klikk her for å se disse løsningene.

Garanti og montering

Vi garanterer at du får det tørt under terrassen/altanen som er montert med TIL-TAK-produkter, dersom monteringen er gjort etter vår anvisning.

Do it yourself

Jobben med å montere TIL-TAK Original er i utgangspunktet enkel, men det krever at man gjør monteringsarbeidet nøyaktig etter anvisning fra oss.

Last ned monteringsbeskrivelsen:

Våre produkter selges gjennom byggevarehandelen i hele Norge.

Se forhandleroversikt under, og kontakt din nærmeste byggevarehandel for å bestille TIL-TAK Original.

TIL-TAK Original er et patentert dreneringssystem som består av tynne stålplateprofiler med innebygget fall. Systemet gir deg et 100% tett terrassegulv og muligheten til å utnytte plassen under terrassen. Et tett terrassegulv gir deg flere bruksmuligheter og øker verdien på din bolig. Arealet under terrassen kan brukes til bodplass, utestue, utekjøkken, carport eller lagring av hageredskaper, sportsutstyr eller ved.

Beregningskalkulator

TIL-TAK Original er et spesialdesignet dreneringssystem av tynne stålplateprofiler med innebygget fall som legges på en vannrett bjelkelagskonstruksjon. Systemet leder vannet til takrenne, og gir deg et 100% tett terrassegulv og nyttbart areal under terrassen.
Beregn din terrasse nedenfor.

STEG 1

Hva er dybden på terrassen?

calculator STEG 1
Dybde (meter)
Videre
STEG 2

Hvor mange fakk a 60 cm?

calculator STEG 2
Antall fakk à 60 cm
Antall fakk under 60 cm
Videre

Relaterte poster

6. mai 2019

Fikk uteplassen forvandlet med hjelp fra Team Otto og TIL-TAK

innglassing, tett terrassegulv, TIL-TAK, utekjøkken, uteplass, utestue
13. mars 2018

Tor Helge Luraas; en mann med mange talenter

6. mars 2018

Tom-Jakob, en helstøpt kjernekar

13. februar 2018

70-åring i farta

TIL-TAK

opp

Lukk

  • Registrer deg
Mistet passordet ditt? Skriv inn brukernavn eller e-post adresse. Vi sender en link for å lage et nytt passord på e-post.