hjelper deg å bygge smart!

Utnytt plassen under terrassen

hjelper deg å bygge smart!

Fremtidens brann- og lydskille mellom enheter

TIL-TAK ORIGINAL

Tørt under terrassen

Et tett terrassegulv gir deg flere bruksmuligheter og øker verdien på din bolig. Arealet under terrassen kan brukes til bodplass, utestue, utekjøkken, carport eller lagring av hageredskaper, sportsutstyr eller ved.

TIL-TAK Original er et patentert dreneringssystem som består av tynne stålplateprofiler med innebygget fall. Systemet gir deg et 100% tett terrassegulv og muligheten til å utnytte plassen under terrassen bedre. Dermed får du en tørr og fin uteplass under terrassen som du kan nyte gjennom hele året.

Forleng utesesongen med innglassing

I mange tilfeller er det mulig å montere glassvegger og «glasse» inn arealet under terrassen eller verandaen. Dersom du tenker å bygge inn arealet under terrassen, og bruke den som utestue eller sportsbod, trenger du å isolere taket for å unngå kondens i den kalde årstiden. Til dette leverer vi fuktbestandige og brannsikre PIR isolasjonsplater.
Tips til innglassing: Solarlux er en solid leverandør av innglassing med høy kvalitet, og som er meget enkel å montere.

Tette overganger mot kanter

For å få tette overganger mellom terrasse og husvegg anbefaler vi at
dreneringssystemet kombineres med grunnmurspapp og veggbeslag som vist i lenken under. Slik at vannet ikke trenger inn i konstruksjonen eller til uønskede plasser. Klikk her for å se disse løsningene.

Garanti og montering

Vi garanterer at du får det tørt under terrassen/altanen som er montert med TIL-TAK-produkter, dersom monteringen er gjort etter vår anvisning.

Gjør det selv

Jobben med å montere TIL-TAK Original er i utgangspunktet enkel, men det krever at man gjør monteringsarbeidet nøyaktig etter anvisning fra oss.

Se monteringsvideo

Våre produkter selges gjennom byggevarehandelen i hele Norge.

Se forhandleroversikt under, og kontakt din nærmeste byggevarehandel for å bestille TIL-TAK Original.

DETALJER
VIDEO
MONTERINGSVEILEDNING

TIL-TAK Original er et patentert dreneringssystem som består av tynne stålplateprofiler med innebygget fall. Systemet gir deg et 100% tett terrassegulv og muligheten til å utnytte plassen under terrassen. Et tett terrassegulv gir deg flere bruksmuligheter og øker verdien på din bolig. Arealet under terrassen kan brukes til bodplass, utestue, utekjøkken, carport eller lagring av hageredskaper, sportsutstyr eller ved.

Beregningskalkulator

TIL-TAK Original er et spesialdesignet dreneringssystem av tynne stålplateprofiler med innebygget fall som legges på en vannrett bjelkelagskonstruksjon. Systemet leder vannet til takrenne, og gir deg et 100% tett terrassegulv og nyttbart areal under terrassen.
Beregn din terrasse nedenfor.

TIL-TAK Original
TIL-TAK Light
STEG 1

Hva er dybden på terrassen?

calculator STEG 1
Dybde (meter)
Videre
STEG 2

Hvor mange fakk a 60 cm?

calculator STEG 2
Antall fakk à 60 cm
Antall fakk under 60 cm
Videre
HANDLELISTE
Skriv ut

Relaterte poster

13. desember 2018

Kan vi hjelpe deg?

Det kan være mange spørsmål som dukker opp i en byggeprosess. Vi får jevnlig spørsmål fra kundene våre om TIL-TAK dreneringssystem for terrassegulv. Kanskje du lurer på noe av det samme? Se hva kundene våre har spurt om under, og ta kontakt med oss om du ikke finner svarene du trenger. Utvidelse av eksisterende veranda […]

29. april 2020

Få tett terrassegulv med TIL-TAK

Drømmer du om utestue, utekjøkken, sportsbod, mer oppbevaringsplass, carport eller vedskjul? Løsningen er å lage et tett terrassegulv, sånn at du kan bruke arealet under terrassen til å realisere dine drømmer. Dersom du har en standard norsk terrasse, er sannsynligheten stor for at du har et terrassedekke der vannet drypper ned mellom terrassebordene. Med TIL-TAK […]

20. august 2020

Hva med en bod eller utestue under terrassen?

Nå kan vi levere isolasjonsplater laget av PIR skum. Disse fungerer som isolasjon og fuktsperre i ett og samme produkt, samtidig som det er brannhemmende. Alu-PIR er det perfekte produktet for deg som ønsker å bygge inn arealet under terrassen og få en innglasset vinterhage/utestue. Isolasjonsplaten har med sine unike egenskaper mange bruksområder:– som isolasjon […]

opp

Lukk

  • Registrer deg
Mistet passordet ditt? Skriv inn brukernavn eller e-post adresse. Vi sender en link for å lage et nytt passord på e-post.