hjelper deg å bygge smart!

Utnytt plassen under terrassen

hjelper deg å bygge smart!

Fremtidens brann- og lydskille mellom enheter

TIL-TAK LIGHT

Tett terrassegulv for eksisterende terrasser

TIL-TAK Light er den perfekte løsningen for deg som ønsker tett terrassegulv på din eksisterende terrasse eller til nybygg der du ønsker å legge bjelkene med tettere avstand enn hva som er standard. Denne løsningen kan også med fordel brukes om du ønsker skjult innfesting av terrassegulvet.

Utviklet for ettermontering

Produktserien er utviklet for ettermontering på undersiden av eksisterende terrasser, men er i mange tilfeller også den beste løsningen på nybygg. Duken finnes i bredder tilpasset senteravstand 300/400/500/600 mm.

Ved bruk av TIL-TAK Light på nybygg; bruk en min. 20 cm bred grunnmurspapp over bjelkene istedenfor pakningsmasse.

Solid armert PVC-duk

TIL-TAK Light består av en solid armert pvc-duk med en innsveiset lisse i hver side. Duken festes til bjelkelag på eksisterende terrasser ved hjelp av en plastprofil med glidespor som skrus fast i bjelkelaget. Plastprofilen festes med fall fra husveggen til terrassens ytterkant, slik at duken blir hengende som en vannrenne mellom bjelkene.

Nye bruksområder under terrassen

TIL-TAK light gir et 100% tett terrassegulv og gir deg nesten ubegrensede muligheter for å utnytte arealet under terrassen. Bruk det til oppbevaring av redskaper, sportsutstyr, utestue, carport og mye mer! Kun fantasien setter grenser!

Helt ny uteplass

Med Til-Tak Light blir det mulig å glasse inn området under terrassen og montere spotter i taket slik at man får en helt ny uteplass.

Dreneringsystemet kan kombineres med takrenne og veggbeslag, for å lede vannet sikkert ut fra husveggen.

Når du planlegger din nye uteplass under terrassen, vil vi at du skal få en helhetlig og varig løsning som ikke bare er fin å se på, men som varer i mange år.

Garanti

Dersom monteringsinstruksen følges, kan vi garantere 100% tett tak under terrasser/balkonger der TIL-TAK-produkter er montert.

Alle våre produkter selges gjennom byggevarehandelen i hele Norge.

Se forhandleroversikt under, og kontakt din nærmeste byggevarehandel:

Beregningskalkulator

TIL-TAK Original er et spesialdesignet dreneringssystem av tynne stålplateprofiler med innebygget fall som legges på en vannrett bjelkelagskonstruksjon. Systemet leder vannet til takrenne, og gir deg et 100% tett terrassegulv og nyttbart areal under terrassen.
Beregn din terrasse nedenfor.

TIL-TAK Original
TIL-TAK Light
STEG 1

Hva er dybden på terrassen?

calculator STEG 1
Dybde (meter)
Videre
STEG 2

Hvor mange fakk a 60 cm?

calculator STEG 2
Antall fakk à 60 cm
Antall fakk under 60 cm
Videre
HANDLELISTE
Skriv ut

opp

Lukk

  • Registrer deg
Mistet passordet ditt? Skriv inn brukernavn eller e-post adresse. Vi sender en link for å lage et nytt passord på e-post.