TIL-TAK montering i Melbu høsten 2020

8. desember 2021

Her vises glimt fra en TIL-TAK montering på en liten veranda i Melbu fra høsten 2020

Til-tak montering i Melbu
Avstanden fra vegg til rekkverk var ca 160 cm
Til-tak montering i Melbu
Plate 1 og 2 legges med stort omlegg

TIL-TAK montering er enkelt å utføre når man bare følger monteringsanvisningen. Venstre bilde under viser tilpasninger rundt stolper og mot endene. Platene er enkle å klippe og forme på byggeplass slik at de kan brukes i alle sammenhenger.

Melbu

Mot husveggen brukes en remse med 25 cm bred TIL-TAK grunnmurspapp som leder vannet fra vegg og ut på TIL-TAK’et. Grunnmurspappen har en tettende egenskap mot skruehull og spikerhull, samtidig som den er smidig å forme. NB! legg alltid innsiden av rullen ned mot underlaget; da vil pappen «legge seg ned» mot underlaget, slik at vannet ikke vandrer tilbake under pappen, og inn mot vegg igjen.

Til-tak montering i Melbu
Oppå disse platene skal det siden lektes opp, slik at terrassbordene kan skrues med skjult innfesting.
Til-tak montering i Melbu
Det er alltid lurt å sjekke med et vater nede i platen, at fallet går riktig vei.

Generelt kan vi si at det ofte er behov for å være litt kreativ. Vi har enda ikke sett for oss, eller klart å beskrive gode løsninger for alle typer utfordringer. Likevel begynner vi nå å høste mange erfaringer, og i mange tilfeller kan vi ha vært borti akkurat det problet, eller den utfordringen du står ovenfor.

Vi vil uansett at du tar kontakt , slik at vi sammen kan finne den beste løsningen.

opp

Lukk