TIL-TAK Light terrasseduk på Haglebu Skisenter

6. september 2022

Da ski kaféen til Haglebu Skisenter skulle oppgraderes og utvides, var det noen som tenkte smart. Resultatet ble en ny stor terrasse med sitteplasser ute i solen men også en dobbel funksjon.

Med TIL-TAK Light terrassduk mellom bjelkene, og TIL-TAK grunnmurspapp på bjelkelaget, fikk hele arealet under den store terrassen ny bruksverdi. Man fikk et tørt område, med inngang til toaletter og garderober, skiutleie og maskinpark for preparering av løypene.

Hagelebu skisenter
Utsikt fra Haglebu skisenter

TIL-TAK Light terrasseduk i kombinasjon med TIL-TAK grunnmurspapp på bjelkelaget, og i overgang mot husvegg kan monteres hele året. Systemet kan også brukes på bjelkelag med forskjellige avstand mellom bjelkene.

Mer info om systemet finner du her

Beregningskalkulator

TIL-TAK Original er et spesialdesignet dreneringssystem av tynne stålplateprofiler med innebygget fall som legges på en vannrett bjelkelagskonstruksjon. Systemet leder vannet til takrenne, og gir deg et 100% tett terrassegulv og nyttbart areal under terrassen.
Beregn din terrasse nedenfor.

TIL-TAK Original
TIL-TAK Light
STEG 1

Hva er dybden på terrassen?

calculator STEG 1
Dybde (meter)
Videre
STEG 2

Hvor mange fakk a 60 cm?

calculator STEG 2
Antall fakk à 60 cm
Antall fakk under 60 cm
Videre
HANDLELISTE
Skriv ut

opp

Lukk