TIL-TAK til nye terrasser på Sjøhagen Borettslag

2. desember 2022

Idyllisk plassert med utsikt over Son havnebasseng og kveldsola rett inn på terrassen, ligger Sjøhagen Borettslag i Moss kommune. Her fornyes og utvides terrassene med utsikt ned mot fjorden av Tømrerfirmaet Knut Helgesen & Sønner AS, med Byggmakker Moss som hovedleverandør.

Sjøhagen Borettslag

Dreneringssystem for terrassegulv

De nye terrassene får ikke bare et utvidet areal og et ansiktsløft; de blir også dekket med TIL-TAK Original dreneringssystem for terrassegulv, slik at beboerne har en tørr og ren uteplass uten vann eller rusk fra terrassen og naboen over. Arbeidet har pågått en stund, og vil fortsette til mai/juni 2023 før det er helt ferdig. Tilsammen legges over 1100stk TIL-TAK terrasseplater.

Sjøhagen Borettslag

Imponerte med god produktkunnskap og systemforståelse for TIL-TAK terrasseplater

Entreprenør Knut Helgesen & Sønner er i godt driv, og imponerte stort med produktkunnskap og systemforståelse da representant fra TIL-TAK AS kom innom for å se hvordan det gikk med monteringen av TIL-TAK terrasseplatene en tidlig november-dag. Vanligvis må vi inn med opplæring på byggeplass i forkant av slike prosjekter, men her var alt på stell; -riktig montering, gode avslutninger mot skillevegger og husvegger, og ikke minst høy fremdrift. 1/3-del ut i prosjektet er de godt foran tidsskjema i forhold til planlagt fremdrift.

Godt skussmål fra beboerne i Sjøhagen Borettslag

På visitten i Sjøhagen Borettslag traff vi også på to av beboerne som beundret håndverkerne og var storfornøyde med resultatene og fremdriften. De beskrev entreprenøren som en profesjonell aktør; -det er godt skussmål fra en sluttkunde i dag.

TIL-TAK AS takker for tilliten

Vi i TIL-TAK AS takker både Sjøhagen Borettslag, entreprenør Knut Helgesen & Sønner og Byggmakker Moss for tilliten. Gøy å se flinke folk i arbeid!

opp

Lukk