Vi hjelper deg å bygge for fremtiden


Det skal være gøy å bygge med løsninger fra TIL-TAK AS. Med innovative produktløsninger sørger vi for at du som entreprenør, byggherre, borettslag og huseier kan heve kvaliteten i bygget samtidig som du jobber lett, og sparer penger.

Vi hjelper deg å bygge for fremtiden


Det skal være gøy å bygge med løsninger fra TIL-TAK AS. Med innovative produktløsninger sørger vi for at du som entreprenør, byggherre, borettslag og huseier kan heve kvaliteten i bygget samtidig som du jobber lett, og sparer penger.

BEREGNINGSKALKULATOR

Beregn hva du trenger til terrassen din her

KLIKK HER

Terrasseplater

Terrasseplater fra TIL-TAK for økt trivsel!

Terrasseplater fra TIL-TAK kan være lurt å vurdere dersom du skal bygge en ny bolig med terrasse. Spesielt dersom du ønsker en terrasse som ikke drypper og lekker! Ta derfor en nærmere titt på TIL-TAK Original, den perfekte løsning for en tett terrasse!

TIL-TAKs terrasseplater er et patentert dreneringssystem av tynne stålplateprofiler med innebygget fall som legges på et vannrett bjelkelag. Systemet gir deg et 100% tett terrassegulv (dermed også tak for det underliggende arealet), og muligheten til å utnytte plassen under terrassen. La våre terrasseplater gi deg økt verdi og unyttelse av din bolig. Ta i bruk den plassen du allerede har!

TIL-TAK Original: Drenerende stålplater fra TIL-TAK

For mange huseiere er plassen under terrassen et fuktig og utrivelig sted både for mennesker og for utstyr. Her er det muligheter til å utnytte plassen under terrassen til noe fornuftig. Dersom du befinner deg i planleggingsfasen eller i tidlig byggefase av ny bolig; -invester i en løsning som gir dobbelt bruksareal; både over og under terrassen.

Her er noen eksempler på hva du kan utnytte plassen til:

  • Lagringsplass for hageredskaper og hagemøbler
  • Uteplass med sittegruppe
  • Oase med boblebad og solsenger
  • Utekjøkken
  • Bod
  • Lagringsplass for ved
  • Carport eller garasje

Mulighetene er mange, og det er bare fantasien som sette grenser.

Hvorfor velge TIL-TAK terrasseplater

En viktig suksessfaktor for TIL-TAK er at vi leverer produkter som hjelper deg som kunde å øke verdi og bruksområder på allerede bebygget areal. Resultatet du får, som en ekstra uteplass, lagringsplass eller lignende, er noe du vil merke nytten av i det daglige. I tillegg har flere av oss som jobber i TIL-TAK vært med helt fra starten av, og gjennom videreutvikling av produktet har vi opparbeidet oss mye kunnskap som kommer deg som kunde til gode.

Våre produkter er unike, enkle, kostnadseffektive og av høyeste kvalitet. Velger du TIL-TAK Orginal gjør du en god investering i egen bolig!

Kjøpt TIL-TAK Original i dag

Alle de store byggevarehusene i Norge fører våre produkter. Ta gjerne kontakt med din nærmeste leverandør av byggevarer for råd og tips angående TIL-TAK Original. Du kan finne din nærmeste forhandler her.

Har du spørsmål angående våre produkter? Ta gjerne kontakt med oss. Vi bistår med glede, både om du er potensiell eller eksisterende kunde. Ring oss på 32 83 03 00 eller send en e-post til post@til-tak.no.

Ofte stilte spørsmål

Hvordan beregner jeg hvor mange plater og hvor mye tilbehør jeg behøver?

Ved å taste inn dybde på terrassen og antall felter som skal tettes, inn i vår BEREGNINGSKALKULATOR, kommer det fram nøyaktig hva du trenger.

(Husk å først velge TIL-TAK Original)

Generelt kan det sies at det går med 1 patron pakningsmasse pr 3 plater og 1 eske skruer pr 6 m²

Hva om jeg allerede har en eksisterende terrasse?

Vel å velge TIL-TAK Light får du en løsning som kan ettermonteres under de gamle terrassebordene. Du får en 100% tett løsning som har nøyaktig samme funksjon som TIL-TAK Original.

Dersom du likevel av en eller annen årsak ønsker å bruke TIL-TAK Original, må de gamle terrassebordene rives. På denne måten får du jo muligheten til å fornye terrassen med nye terrassebord.

Kan jeg benytte TIL-TAK Original på taket på boligen min?

Kort og godt nei, det vil ikke være riktig bruksområde. TIL-TAK Original er ment for å tette terrassegulv. Det er en dreneringsløsning bestående av tynne stålplater som monteres oppå og mellom bjelkene på terrassen. De blir dermed et tak for bruksområdet som skapes under terrassen.

opp

Lukk

  • Registrer deg
Mistet passordet ditt? Skriv inn brukernavn eller e-post adresse. Vi sender en link for å lage et nytt passord på e-post.