TIL-TAK terrasseplater

TIL-TAK terrasseplater for bedre utnyttelse av allerede bebygget areal

Når man bygger terrasse, er det som regel med ett mål for øyet: -en deilig solfylt uteplass for rekreasjon og hyggelige stunder med venner og grilling i deilig ute-vær oppå terrassen.

Men akkurat her ligger muligheter til dobbel utnyttelse av bebygget areal; akkurat som en u-utnyttet kjeller i boligen din, kan du med tett terrassegulv også utnytte «kjelleren» under terrassen. Og det er i denne sammenhengen TIL-TAK sine terrasseplater kan hjelpe deg.

En stor del av norske terrasser er bygget ut over en kjelleretasje, et skrånende terreng, eller over gårdsplass; gjerne med inngangsparti under. Da er det ikke bare arealet oppå terrassen som blir verdifull, men også arealet under terrassen bør utnyttes.

For mange er drømmen mer lagringsplass til sportsutstyr eller sesongbasert møblement og utstyr. For andre kan det være en trivelig utestue, eller bilparkering under tak. Om behovet er bod-plass, utestue, utekjøkken eller andre nytteverdier, er det lurt å bygge terrassegulv med dreneringssystem mellom bjelkene slik at du kan innrede arealet til å bli akkurat det du trenger mest.

Terrasseplater fra TIL-TAK gir deg bedre utnyttelse av allerede bebygget areal på eiendommen

TIL-TAK Original terrasseplater er et patentert dreneringssystem av tynne stålplateprofiler med innebygget fall som legges på et vannrett bjelkelag. Systemet gir deg et 100% tett dreneringssystem for terrassegulv med muligheten til å utnytte plassen under terrassen.

  • Lagringsplass for hageredskaper og hagemøbler
  • Uteplass med sittegruppe
  • Oase med boblebad og solsenger
  • Utekjøkken
  • Bod
  • Lagringsplass for ved
  • Carport eller garasje

Finn nærmeste forhandler

Alle de store byggevarehusene i Norge fører våre terrasseplater. Ta gjerne kontakt med din nærmeste leverandør av byggevarer for råd og tips angående TIL-TAK Original. Du kan finne din nærmeste forhandler her.

Ring oss på 32 83 03 00 eller send en e-post til post@til-tak.no.

Ofte stilte spørsmål

Hvordan beregner jeg hvor mange plater og hvor mye tilbehør jeg behøver?

Ved å taste inn dybde på terrassen og antall felter som skal tettes, inn i vår BEREGNINGSKALKULATOR, kommer det fram nøyaktig hva du trenger.

(Husk å først velge TIL-TAK Original)

Generelt kan det sies at det går med 1 patron pakningsmasse pr 3 plater og 1 eske skruer pr 6 m²

Hva om jeg allerede har en eksisterende terrasse?

Vel å velge TIL-TAK Light får du en løsning som kan ettermonteres under de gamle terrassebordene. Du får en 100% tett løsning som har nøyaktig samme funksjon som TIL-TAK Original.

Dersom du likevel av en eller annen årsak ønsker å bruke TIL-TAK Original, må de gamle terrassebordene rives. På denne måten får du jo muligheten til å fornye terrassen med nye terrassebord.

Kan jeg benytte TIL-TAK Original på taket på boligen min?

Kort og godt nei, det vil ikke være riktig bruksområde. TIL-TAK Original er ment for å tette terrassegulv. Det er en dreneringsløsning bestående av tynne stålplater som monteres oppå og mellom bjelkene på terrassen. De blir dermed et tak for bruksområdet som skapes under terrassen.

opp

Lukk