Terrasseplater

TIL-TAK terrasseplater for økt trivsel og glede!

Terrasseplater fra TIL-TAK kan gi deg mer plass. Når man bygger terrasse, er det som regel med ett mål for øyet: -en deilig solfylt uteplass for rekreasjon og hyggelige stunder i deilig utevær. En veldig stor del av norske terrasser er bygget ut over en kjelleretasje, et skrånende terreng, eller over gårdsplass; gjerne med inngangsparti under. Da er det ikke bare arealet oppå terrassen som blir verdifull, men også arealet under terrassen kan utnyttes.

Om behovet er lagringsplass, utestue eller andre nytteverdier, er det lurt å bygge terrassegulv med dreneringssystem mellom bjelkene. Da slipper du et terrassegulv som drypper i de fuktige årstider, og du kan innrede arealet til å bli akkurat det du trenger mest. For mange er drømmen mer lagringsplass til sportsutstyr eller sesongbasert møblement og utstyr. For andre kan det være en trivelig utestue, eller bilparkering undet tak.

Terrasseplater med innebygget fall

TIL-TAK Original terrasseplater er et patentert dreneringssystem av tynne stålplateprofiler med innebygget fall som legges på et vannrett bjelkelag. Systemet gir deg et 100% tett dreneringssystem for terrassegulv med muligheten til å utnytte plassen under terrassen. La TIL-TAK terrasseplater gi deg økt verdi og unyttelse ved å ta i bruk arealet både over og under terrassen!

Dobbelt bruksareal

For mange huseiere er plassen under terrassen et fuktig og utrivelig sted både for mennesker og for utstyr. Her er det muligheter til å utnytte plassen under terrassen til noe fornuftig. Dersom du befinner deg i planleggingsfasen eller i tidlig byggefase av ny bolig; -invester i TIL-TAK dreneringssystem som gir dobbelt bruksareal; både over og under terrassen.

Her er noen eksempler på hva du kan utnytte plassen til:

  • Lagringsplass for hageredskaper og hagemøbler
  • Uteplass med sittegruppe
  • Oase med boblebad og solsenger
  • Utekjøkken
  • Bod
  • Lagringsplass for ved
  • Carport eller garasje

Mulighetene er mange, og det er bare fantasien som sette grenser.

Hvorfor velge TIL-TAK Original terrasseplater

Vi som jobber i TIL-TAK har bred erfaring gjennom videreutvikling i snart 20 år, og gir med glede av vår kunskap som kommer deg som kunde til gode.

Produktene er lett tilgjengelig i byggevarehandelen i hele Norge, og er utviklet for enkel montasje uten behov for fagkunnskap. Resultatet vil du merke nytten av i det daglige.

En viktig suksessfaktor for TIL-TAK er at vi leverer produkter som hjelper deg å øke verdi og bruksområder på allerede bebygget areal, på en mer kostnadseffektiv og sikker måte.

Dersom du har spesielle utfordringer du ikke finner belyst i vår blogg eller på produktsidene; ta kontakt!

Våre produkter er unike, enkle, kostnadseffektive og av høyeste kvalitet. Velger du TIL-TAK Orginal gjør du en god investering i egen bolig!

Finn nærmeste forhandler

Alle de store byggevarehusene i Norge fører våre produkter. Ta gjerne kontakt med din nærmeste leverandør av byggevarer for råd og tips angående TIL-TAK Original. Du kan finne din nærmeste forhandler her.

Ring oss på 32 83 03 00 eller send en e-post til post@til-tak.no.

Ofte stilte spørsmål

Hvordan beregner jeg hvor mange plater og hvor mye tilbehør jeg behøver?

Ved å taste inn dybde på terrassen og antall felter som skal tettes, inn i vår BEREGNINGSKALKULATOR, kommer det fram nøyaktig hva du trenger.

(Husk å først velge TIL-TAK Original)

Generelt kan det sies at det går med 1 patron pakningsmasse pr 3 plater og 1 eske skruer pr 6 m²

Hva om jeg allerede har en eksisterende terrasse?

Vel å velge TIL-TAK Light får du en løsning som kan ettermonteres under de gamle terrassebordene. Du får en 100% tett løsning som har nøyaktig samme funksjon som TIL-TAK Original.

Dersom du likevel av en eller annen årsak ønsker å bruke TIL-TAK Original, må de gamle terrassebordene rives. På denne måten får du jo muligheten til å fornye terrassen med nye terrassebord.

Kan jeg benytte TIL-TAK Original på taket på boligen min?

Kort og godt nei, det vil ikke være riktig bruksområde. TIL-TAK Original er ment for å tette terrassegulv. Det er en dreneringsløsning bestående av tynne stålplater som monteres oppå og mellom bjelkene på terrassen. De blir dermed et tak for bruksområdet som skapes under terrassen.

opp

Lukk