Artikkel

Familien Hansen har endelig et inngangsparti de er stolte av

19. februar 2018

Familien Hansen fra Kristiansand var plaget av et vått og utrivelig inngangsparti. Så fikk de høre av noen naboer at det fantes en enkel og rimelig løsning for å få et 100% tett terrassetak. Nå, etter at de la TIL-TAK light, sitter de igjen med et inngangsparti de er stolte av, og som de bruker til både oppbevaring og sitteplass!

«Det er blitt familiens nye samlingsplass» forteller Randi Hansen. Jeg sitter ofte her og tar meg en røyk, og det er deilig å sitte tørt og godt. Jeg liker å sitte ute mens det regner, og samtidig tar jeg med hunden vår ut, forteller Randi. Tidligere var inngangspartiet svært fuktig når det regnet og benken ble våt. Det var ikke noe hyggelig sted å være, forteller hun.

Mannen hennes Roger, kommer også ut mens vi prater. Han støtter det kona sier. «I tillegg var vi lei av at det dryppet vann i hodet på gjestene mens de ventet på at vi skulle åpne døra» forteller han lattermildt.

Ekteparet sitter nå tørt og godt på benken under terrassen med hver sin kaffekopp, og lenger inn mot inngangspartiet står det en snøskuffe og et akrebrett. Et lite vedlager har også familien fått plass til her. «Plassen er enda mer innbydenede på sommeren» legger de til.

Lett å montere

«Vi er overrasket over hvor stor nytte vi nå har av plassen i motsetning til før» forteller de. I tillegg var det enkelt å montere TIL-TAK light, og sammen med noen gode venner unnagjorde vi jobben på en dag, forteller Roger, som legger til at han absolutt ikke er noen handyman. Jeg fikk god veiledning hos forhandler samtidig som det finnes flere instruksjonsvideoer på TIL-TAK sin hjemmeside» forteller de.

«Vi utsatte jobben lenge fordi vi trodde det var en stor, komplisert og dyr prosess» forteller de, som gjerne anbefaler TIL-TAK light videre til andre som er plaget med at det drypper under terrassen.

Begynn planleggingen allerede nå!

Og hvorfor ikke begynne å planlegge allerede nå? Du kan lese mer om produktene, instruksjonsvideoer, beregningskalkulator og oversikt over forhandlere! Vår beregningskalkulator er utrolig enkel å bruke, du taster kun inn bredden og antall fakk på terrassen. Deretter genereres en handleliste som du kan velge å printe ut og ta med til en forhandler, eller gå videre i vår nettbutikk. Enkelt og greit!

(Denne artikkelen er mer enn 3 år gammel)

opp

Lukk

  • Registrer deg
Mistet passordet ditt? Skriv inn brukernavn eller e-post adresse. Vi sender en link for å lage et nytt passord på e-post.