Fra fuktig hundegård til familiens oase!

29. august 2018

Endelig kan vi få full uttelling for utearealene rundt huset. Alt vi har gjort er å utnytte et allerede bebygget areal på en bedre måte!

Jørgen Lindland hadde tidligere en fuktig hundegård på baksiden av huset sitt. Etter at han bestemte seg for å bygge ut terrassen og legge tett terrassegulv, har familien fått en deilig oase av en tørr og trivelig uteplass med sittegruppe, Jacuzzi og solsenger.

Ønsket tørr uteplass under terrassen

Da han bestemte seg for å bygge ut terrassen, begynte han å se på mulighetene for å utnytte arealet under terrassen på en bedre måte. Tidligere ble arealet brukt som hundegård, og det var et utrivelig sted å være. Alt ble fuktig når det regnet, og man kunne derfor ikke bruke arealet til oppbevaring av møbler og hageredskaper – eller oppholde seg der selv.

Han undersøkte hvilke muligheter som finnes for å tette terrassegulvet over den gamle hundegården, og besøkte nettsiden til TIL-TAK AS. Jørgen ønsket å gjøre jobben selv, og tittet derfor gjennom flere instruksjonsvideoer for å se hvordan man kan gjøre terrassegulvet tett med TIL-TAK dreneringssystem.

Videoene forklarte prosessen på en veldig grei måte, og jeg tenkte at «dette kan jeg få til selv», forteller Jørgen. Han bestemte seg for å prøve, og satte av litt av ferien til å bygge ut og tette den gamle terrassen som gikk ut fra 2. etasje på huset.

Jobben var rask og enkel

Jørgen bestemte seg for å bygge ut terrassen og legge et terrassegulv med TIL-TAK Light – en terrasseduk som gjør gulvet tett. Dermed skapte han et ekstra rom under terrassen, som ble til en oase for hele familien. Han gjorde jobben alene og brukte ca. to dager.

Jeg ble overrasket over hvor enkelt det var! Dessuten krever det kun enkle verktøy – man kommer langt med bare en saks, drill, fugepistol og tommestokk, forteller Jørgen fornøyd. Selv tror han det er viktig å tørre å feile litt, og at det er enkelt å rette opp hvis man gjør noe feil med TIL-TAK-terrasseduken.

Familiens nye favorittsted

Jørgen ser ut på den nye, flotte uteplassen som raskt ble en favoritt for alle i familien. Han får ikke skrytt nok av TIL-TAK dreneringssystem for terrassegulv, og sier at de nå tar bedre vare på hagemøbler og utstyr som holder seg lengre og krever mindre vedlikehold.

Samtidig har vi fått mer bruksareal, og det som tidligere ble brukt som hundegård er nå blitt familiens favorittsted å være, smiler Jørgen.

Prisgunstig og effektivt

På spørsmål om han vil anbefale TIL-TAK dreneringssystem til andre, sier han at det er en rimelig måte å utnytte det arealet man allerede har på en god måte. Kostnaden blir ubetydelig i forhold til hva man får igjen for det, smiler han.

Relaterte poster

19. februar 2018

Familien Hansen har endelig et inngangsparti de er stolte av

Familien Hansen fra Kristiansand var plaget av et vått og utrivelig inngangsparti. Så fikk de høre av noen naboer at det fantes en enkel og rimelig løsning for å få et 100% tett terrassetak. Nå, etter at de la TIL-TAK light, sitter de igjen med et inngangsparti de er stolte av, og som de bruker […]

Her vises et innredet areal under terrassen, med utekjøkken, spisegruppe og innglassing 6. mai 2019

Fikk uteplassen forvandlet med hjelp fra Team Otto og TIL-TAK

Når man ser hva vi har fått ut av arealet som tidligere var unyttbart, og bare stod som et skille mellom hus og hage, er vi overveldet

21. februar 2018

10 tips til uteplassen

Mange går i disse dager og planlegger å bygge ut terrassen til sommeren. Er du lur, utnytter du arealet også under terrassen, og får dermed dobbelt så mye plass! Spør etter TIL-TAK der hvor du kjøper terrassebord! Og la deg inspirere med disse tipsene til en uteplass du kan nyte gjennom hele sommeren! Her er […]

opp

Lukk