Hos Byggi Hunsfos liker de å skape litt blest

16. mars 2018

Byggi Hunsfos fyller 5 år nå i mars, og vi i TIL-TAK gratulerer med jubileet! De holder til å flotte lokaler i Hunsfos næringspark sentralt i Vennesla, og har en innbydende butikk med hyggelig personale!

Her er det 6 ansatte som alltid har smilet på lur, og vi tok en prat med Arne, som har tittelen «serviceinnstilt medarbeider» på visittkortet sitt!

«Vi er veldig fornøyd med året så langt. Vi ligger godt over budsjett og foran fjoråret, så dette lover bra for 2018, forteller han. Men egentlig er januar og februar stille måneder. Derfor gjør vi allikevel noen grep for å skape litt «blest» nå når det er rolig. Det er en tid som folk gjerne bruker på å planlegge og hente inspirasjon til sesongen kommer i gang for fullt etter påske, forteller han.

Byggi Hunsfos lover dobbelt så mye plass

Vi har mye privatkunder her, forteller han. En viktig del av vår hverdag er å anbefale de riktige produktene til kundene. Hvis de kjøper terrassebord, anbefaler vi alltid å legge TIL-TAK light under. Spesielt hvis terrassen er i andre etasje, forteller han. Da får man dobbelt så mye plass! Og dette er etterlengtet blant mange kunder, som har for lite bod- og oppbevaringsplass. Det er en rimelig måte å utnytte areal man allerede har» forteller han.

Legger mer penger i terrassen

«Vi opplever at kundene er opptatt av at det skal se fint ut. De legger mer penger i terrassene sine enn tidligere. De ser gjerne oppussingsprogrammer på TV, og vil ha det samme» forteller Frode. Selv om pris fortsatt spiller en viktig rolle, er mange opptatt av at det skal være stilig og moderne. Samtidig skal det kreve lite vedlikehold. Vi selger mer fargede terrassebord enn tidligere, og da spesielt i grått. Det tror jeg er en viktig trend. I tillegg er kompositt blitt mer populært, men det er jo i en litt annen priskategori. I tillegg er jo nordmenn litt av den oppfatningen at «tre er best» humrer han. Men nye trender er i ferd med å ta over, og det er jo spennende» forteller han.

Går du med tanker om å bygge ny terrasse eller bygge ut den du har denne sesongen? Da kan vi anbefale å ta en tur innom nærmeste byggevareforhandler og spørre etter TIL-TAK produktene! Der vil du få gode tips og råd om hvordan du kan utnytte arealet på din eiendom maksimalt!

(Artikkelen er fra 16. mars 2018)

Relaterte poster

16. februar 2018

Beste løsning for tett terrasse

Hvis man klarer å bygge en terrasse, klarer man å legge TIL-TAK også!

tore erichsen 30. april 2018

Strålende fornøyd med svalehaleplater

Byggmester Tore Erichsen er i gang med oppføring av to 4-manns boliger i idylliske omgivelser i Homborsund like ved Grimstad. Blant flotte turområder ved sjøen, landlige omgivelser og med samtidig sentrumsnær beliggenhet, er byggearbeidet godt i gang. Og dette prosjektet er han særs godt fornøyd med. Tore har nemlig prøvd svalehaleplater for første gang, etter […]

opp

Lukk