Strålende fornøyd med svalehaleplater

30. april 2018

Byggmester Tore Erichsen er i gang med oppføring av to 4-manns boliger i idylliske omgivelser i Homborsund like ved Grimstad. Blant flotte turområder ved sjøen, landlige omgivelser og med samtidig sentrumsnær beliggenhet, er byggearbeidet godt i gang. Og dette prosjektet er han særs godt fornøyd med, han har nemlig prøvd svalehaleplater for første gang, etter anbefaling fra Carlsen Fritzøe. Og er positivt overrasket på alle vis!

Anbefalt produkt fra byggevarehandler

-Jeg fikk en anbefaling av salgsrepresentanten min på Carlsen Fritzøe om å bruke svalehaleplater som etasjeskiller i leilighetsbygget. Ikke bare var dette enkelt å legge, men man skulle i tillegg oppnå bedre lyd- og brannisolasjon enn dagens krav. Platene var konkurransedyktige på pris, og da jeg i tillegg ble fortalt at det var enkelt å legge, bestemte jeg meg for å prøve dette ut. Jeg opplevde det som veldig tidsbesparende, og vi fikk et jevnt og bra resultat. Vi brukte kun 5 timer pr etasje på å legge platene, forteller den blide snekkeren, som har drevet som snekker i nærmere 20 år, og har i dag 4 ansatte.

Tidsbesparende og enkelt

Leilighetene han nå setter opp skal stå ferdig i juli, akkurat i tide til at heldige innflyttere kan tilbringe sommeren her. Uten sjenerende lyd fra de andre etasjene, kun lyden av fuglekvitter og bølgeskvulp.

-Jeg er veldig fornøyd, og kommer til å fortsette å bruke svalehaleplater på mine fremtidige prosjekter, forteller Tore, som også har planer om å sette opp en 6-mannsbolig på nabotomta etter at han er ferdig med disse to.

-I tillegg kan jeg anbefale det på det sterkeste til andre byggmestere, forteller han videre.

-Det at det er veldig tidsbesparende gjør at jeg kan holde prisen på leilighetene nede på et minimum, samtidig som kvaliteten økes. Man oppnår bedre lyd- og brannisolasjon enn dagens krav, noe som er supert. I tillegg til at det er enkelt å legge gjorde valget lett da jeg fikk anbefalingen fra Tommy på Carlsen Fritzøe. Og det har jeg ikke angret på, smiler den blide snekkeren. -Man er jo alltid litt skeptisk til å prøve noe nytt, og da er det ekstra gøy når produktet svarer til forventningene smiler han.

Tommy Berntsen hos Carlsen Fritzøe i Arendal kan bekrefte det solide inntrykket:

-Vi har kun fått positive tilbakemeldinger fra kundene våre på dette produktet, så dette kommer jeg til å anbefale videre, forteller han.

Må tas hensyn til i prosjekteringsfasen

Samtidig påpeker han at dette må tas hensyn til i prosjekteringsfasen, slik at man kan gå opp en dimensjon på bjelkene. Tore planlegger også å bruke TIL-TAK produkter under terrassen på byggene. Med platene TIL-TAK original, oppnår han et 100% tett terrassegulv, slik at beboerne i etasjen under kan sitte tørt og godt.

Relaterte poster

16. februar 2018

Beste løsning for tett terrasse

Hvis man klarer å bygge en terrasse, klarer man å legge TIL-TAK også!

3. mai 2021

En fornøyd kunde forteller

Hei igjen og tusen takk for deres epost :- ) Og tusen takk for tipset ditt! Jeg bestemte meg til slutt for å rive av de gamle greiene og legge helt nytt TIL-TAK. Jeg hadde allerede «strippet» terrassen helt ned så da tenkte jeg at det var likeså greit å legge på helt nytt for […]

opp

Lukk