hjelper deg å bygge smart!

Utnytt plassen under terrassen

hjelper deg å bygge smart!

Fremtidens brann- og lydskille mellom enheter

Uteplass med tak – det ekstra rommet for familien

Det kan bli en kostbar affære å bygge uteplass med tak. Taket skal holde varmen inne og ikke minst regnet ute. En god uteplass med tak skal være med på å skape et ekstra rom for deg og familien hvor dere kan oppholde dere uansett vær og vind. Det unike med produktene fra TIL-TAK er at disse innovative løsningene er skapt for å gjøre mest mulig ut av plass du allerede har.

Det spiller ingen rolle om du bygger nytt eller ønsker å benytte deg av en eksisterende terrasse. For nybygg skal du benytte deg av TIL-TAK Original, et patentert dreneringssystem av tynne stålplateprofiler med innebygget fall. Disse legges rett på et vannrett bjelkelag. Dreneringssystemet gir deg et 100% tett terrassegulv og muligheten til å benytte plassen under terrassen som en uteplass med tak. Kanskje har du allerede en høy balkong med ubenyttet plass på undersiden? Dette har potensiale for å bli en ypperlig uteplass med tak, noe du enkelt kan skape med TIL-TAK Light.

Med muligheten for å innglasse din uteplass med tak blir sommernettene enda lenger og anledningene mange for bruk av plassen. Du bestemmer selv hvordan du ønsker at din uteplass med tak skal være. Når det legges tak som garantert er tett, kan du være trygg på at alle utemøbler vil være bedre beskyttet.

Du kan kjøpe våre produkter i alle store byggevarehus i Norge. Spør gjerne en av fagfolkene i butikk, de kjenner produktene våre godt. Du kan også benytte våre nettsider for utfyllende informasjon og nyttige demonstrasjonsvideoer.

OFTE STILTE SPØRSMÅL

Hva er TIL-TAK Light?

TIL-TAK Light er en terrasseduk som legges rett på eksisterende terrasse, slik at du kan skape en anvendelig uteplass med tak. For deg som har en terrasse eller veranda med ubenyttet plass under er dette produktet som gir deg full utnyttelse av denne. TIL-TAK Light er laget for enkel montering på eksisterende terrasse, og kan potensielt øke verdien på din bolig. Den solide, armerte PVC- terrasseduken skaper et 100% tett resultat på eksisterende terrassegulv, hvilket igjen gir en plass under terrassegulvet som gir deg en ekstra uteplass med tak.

Du monterer terrasseduken dirkete på bjelkelaget på terrassen din, som finish anbefaler vi montering av spaltepanel på undersiden av bjelkelag og beis eller maling i husets farger. Slik integrerer du nyanskaffet uteplass med tak enkelt og økonomisk. Ved bruk av spaltepanel kan du også montere spotlights, noe som vil gjøre uteplassen med tak enda mer innbydende og anvendelig. Jobben med å montere TIL-TAK Light terrasseduk er enkel, men krever at man følger instrukser for monteringsarbeid nøye.

Hvordan kan jeg sørge for innglassing av uteplass med tak?

Ønsker du å innglasse din nye uteplass med tak? Dette kan enkelt oppnås om du har produkter fra TIL-TAK på terrassegulvet. Det er et par hensyn å ta før du begynner på jobben, slik at du unngår kondensutvikling på din nye uteplass.

Det må blant annet isoleres med 5 cm brannsikker pir-skumplate under bjelkene før du lekter ned og legger spaltepanel. Sørg også for å ha fri luftpassasje fra takrenne til husvegg og videre opp til ytterpanel på husvegg til takutstikk. Denne metoden sørger for uteplassen får god gjennomlufting som vil tørke ut eventuell kondensdannelse. Vi har gode erfaringer med Solarlux, en leverandør av innglassing med produkter av høy kvalitet som er enkle å montere.

Relaterte poster

6. mai 2019

Fikk uteplassen forvandlet med hjelp fra Team Otto og TIL-TAK

innglassing, tett terrassegulv, TIL-TAK, utekjøkken, uteplass, utestue
29. august 2018

Fra fuktig hundegård til familiens oase!

TIL-TAK
18. november 2020

Lavtbyggende isolering av flate tak

brannsikker isolasjon, damptett isolering, effektiv isolering, fuktbestandig isolasjon, isolere flate tak, isolere garasje, isolere utestue, Isolering, isolering uten kuldebro, isolert betongdekke, isolert dekke, isopor, lavtbyggende isolering, pir isolering, trykkfast isolasjon, vannfast isolasjon
6. november 2020

TermPIR – den nye generasjonen isolering

brannsikker isolasjon, dampsperre, etterisolering, fuktsperre, Isolering, isopor, pir isolering, pir skum
27. august 2020

Hva gjør jeg når det siste fakket er smalere enn 30 cm?

27. august 2020

Hva gjør jeg når det er skrå vinkler?

26. august 2020

Trenger du teknisk bistand?

24. august 2020

Er TIL-TAK dyrt?

24. august 2020

Rengjøring av TIL-TAK

21. august 2020

Stoppe lekkasjer på TIL-TAK Original

21. august 2020

Hvorfor så mye TIL-TAK pakningsmasse?

21. august 2020

En fornøyd kunde forteller

opp

Lukk

  • Registrer deg
Mistet passordet ditt? Skriv inn brukernavn eller e-post adresse. Vi sender en link for å lage et nytt passord på e-post.