Utnytte plassen under terrassen!

Planer om å utnytte plassen under terrassen? Her har du allerede et bebygget areal på tomten som kan gi mer avkastnig.

Sitter du med tanker om å skape en trivelig uteplass til sommeren? Plassen under terrassen er ofte et ubrukt potensiale som bare venter på din kreative energi. Her kan du lage en lun og tørr oase for hygge og kos med familie og venner. Eller du kan endelig få utvidet kapasiteten til den sårt trengte lagringsplassen for diverse utstyr og ved.

Det finnes mange alternativer på markedet for bygging av tak over en terrasse. Det unike med produktene fra TIL-TAK er at du enkelt kan utnytte plassen du har UNDER terrassen! Og dette kan gjøres på en kostnadseffektiv måte.

Noe som er viktig når du bygger et tak er å sikre at det blir tett! TIL-TAK Light , en solid armert pvc-duk, monteres direkte på eksisterende terrasse. Dreneringssystemene for terrassegulv gir deg et 100% tett tak over plassen under under terrassen. Dreneringssystemet kan med fordel kombineres med takrenne og terrassebeslag, slik at vann ledes sikkert bort fra husvegg og videre ned i grunn.

Du kan slippe å bygge nytt, ved å utnytte plassen du allerede har

Kan hende du tenker på å bygge et anneks eller en redskapsbod? Ved å ta i bruk arealet under terrassen kan du unngå å bruke mer av utnyttelsesgraden på tomta.

Følger du våre instruksjoner, som også er tilgjengelig på video her på vår nettside, vil det være enkelt å fullføre jobben uten behov for assistanse.

Les mer om fordelene ved våre produkter på våre nettsider, eller ta kontakt med ditt nærmeste byggevarehus. Våre produkter føres av alle de største byggevarehusene i Norge.

OFTE STILTE SPØRSMÅL

Kan man kombinere takrenne med TIL-TAK Original og TIL-TAK Light?

Svaret er JA! og dette er noe vi sterkt anbefaler. Du kan montere takrenne i etterkant, eller du kan gjøre dette samtidig som terrassen bygges. Ofte er det enklest å feste takrennen i bakkant av forkantbordet, gjerne før dette settes opp.  Takrenna blir da mer eller mindre skjult, samtidig som den er med på å hindre vind i å komme til både duk og plater.  Her kan du se en alternativ måte å lede vann fra TIL-TAK Original ned i takrenne.

Hvordan kan jeg enklest isolere rommet under terrassen, dersom jeg vil bygge det inn?

Det enkleste er å bruke våre termPIR® isolasjonsplater. Disse monteres rett i underkant av bjelkene, før det lektes ned og en himling kan monteres. Rommet under er nå klart til å disponeres til det du måtte ønske; Vinterhage, utestue, utekjøkken, varm bod, eller hva du nå måtte ha av behov!

   

opp

Lukk