Artikkel

Fordeler med OP-Deck

29. mars 2020betongdekke, betonggulv, brannsikker, brannskille, etasjeskille mellom enheter, forskalingsplate, garasjedekke, isolasjon, isolere flate tak, isolere garasje, isolering uten kuldebro, isolert betongdekke, isolert dekke, isopor, lavtbyggende isolering, lett betong, pir isolering, pir skum, plass støpt dekke, ribbedekke, Sandwich element, slipt betonggulv, trykkfast isolasjon, unngå kuldebro

Isolert betongribbedekke med unike egenskaper

OP-Deck er et fullisolert dekke med fritt spenn opp til 8 meter. En kombinasjon av sandwichelementer og isolasjonsblokker danner en isolert forskaling for tradisjonelt ribbedekke. Resultatet er lav vekt og byggehøyde, samt høy bæreevne og brannmotstand.

Smart valg av etasjeskiller

Det er flere fordeler med å vele OP-Deck som etasjeskille. For det første vil du spare både installasjonstid og kostnader, samtidig som du vil få forbedret termisk effektivitet og et mer energieffektivt betongdekke.

Med OP-Deck har ribbedekke fått et nytt uttrykk: isolert etasjeskille med lav vekt, stor styrke og brannmotstand.

MONTERINGSVEILEDNING

Relaterte poster

21. august 2019

OP-DECK etasjeskille

Isolert etasjeskille (ribbedekke) med unike egenskaper OP-Deck er et ferdig isolert forskalingssystem for plasstøpt betongdekke som består av isolerte sandwichelementer og PIR skumelementer og EPS isolasjonsblokker. Denne kombinasjonen danner et betongdekke med selvbærende T-bjelkefunksjon (også kalt ribbedekke). Resultatet er lav vekt, lav byggehøyde og høy bæreevne. Samtidig er dekket fullisolert med høy brannmotstand, lav lydgjennomtrengning […]

4. mars 2021

Hody og Afino forskalingsplater

Lav vekt, stor styrke og høy brannmotstand SummaryDescriptionHODY forskalingsplater kan brukes i både industri- og boligbygg. De egner seg best til spennvidder opp til 7000 mm, og i spesielle tilfeller mer.

13. desember 2018

Kan vi hjelpe deg?

Det kan være mange spørsmål som dukker opp i en byggeprosess. Vi får jevnlig spørsmål fra kundene våre om TIL-TAK dreneringssystem for terrassegulv. Kanskje du lurer på noe av det samme? Se hva kundene våre har spurt om under, og ta kontakt med oss om du ikke finner svarene du trenger. Utvidelse av eksisterende veranda […]

opp

Lukk

  • Registrer deg
Mistet passordet ditt? Skriv inn brukernavn eller e-post adresse. Vi sender en link for å lage et nytt passord på e-post.