Artikkel

Få det tett mot gammel vegg

20. august 2020grunnmurspapp, Prisgunstig, rådgivning, TERRASSE, terrassebeslag, terrasseduk, terrasseplater, tett terrasse, tett terrassegulv, TIL-TAK, tørt inngangsparti

I mange tilfeller kan det være vanskelig å finne ut hvordan det skal kunne bli helt tett i overgangen mellom terrassen og en gammel vegg.

Her vises et eksempel med TIL-TAK Light, men det vil fungere like bra med TIL-TAK Original.

Det må slisses inn en åpning i eksisterende panel, ca 20 – 30mm. Dette gjøres enten det er liggende eller stående panel.

Deretter legges brede remser med grunnmurspapp, slik som vist på bildet.

Disse klippes skrått inn i mot de indre hjørnene før flikene bøyes ned. Med TIL-TAK Original er det selvsagt ikke nødvendig med pappremser langs bjelkene.

Denne løsningen sørger for god tetting mot vegg, og kan i mange tilfeller erstatte et standard terrassebeslag.

Summary
Aggregate Rating
no rating based on 0 votes

Relaterte poster

28. mars 2020

Smarte løsninger

Smarte løsninger: Her viser vi bilder og detaljer for hvordan du kan gjøre best mulig avslutning mot husvegg og ytterkanter. Når du planlegger din nye uteplass under terrassen, vil vi at du skal få en helhetlig og varig løsning som er fin å se på og som varer i over 20 år. Hvordan du monterer […]

27. august 2020

Hva gjør jeg når det er skrå vinkler?

Ikke alle verandaer er helt A4, og noen ganger blir man nødt til å gjøre spesielle tilpasninger. Her er en beskrivelse på hvordan du kan løse utfordringen med skrå vinkler. I slike tilfeller er det nødvendig å ta frem blekksaks. Se hvordan du legger grunnmurspapp i overgangen mot vegg. Dette kan også la seg løse […]

Hva gjør jeg når det siste fakket er smalere enn 30 cm?

Vi anbefaler ikke å bruke justeringsplater på sidefelt som er smalere enn 30 cm.I slike tilfeller vil vi forslå følgende løsning; Dette kan også være løsningen i tilfeller der det kan være nødvendig med smalere fakk midt i en terrasse.

opp

Lukk

  • Registrer deg
Mistet passordet ditt? Skriv inn brukernavn eller e-post adresse. Vi sender en link for å lage et nytt passord på e-post.