Artikkel

Smarte løsninger

28. mars 2020

Smarte løsninger er noe av det vi opp igjennom årene er blitt ganske gode på.

Under viser vi noen bilder og detaljer på hvordan du kan gjøre en best mulig avslutning mot husvegg. Det vises også en flott og holdbar avslutning i ytterkanter.

Når du planlegger din nye uteplass under terrassen, er det mye du behøver å tenke på. Vi vil at du skal få en helhetlig og varig løsning. En løsning som er fin å se på og som vil være det også om 20 år. Mange faktorer spiller inn, og for å oppnå dette beskriver vi her en god og holdbar fremgangsmåte. En løsning som beskriver både bruk av papp, beslag og til-tak dreneringssystem.

Smarte løsninger 1:

Bruk en remse med grunnmurspapp i overgangen mellom husets kantbjelke og ut på bjelkelaget. Klipp skrått inn mot bjelken, slik at pappen bøyer litt ned alle veier. Dette er en god måte å få en ekstra sikkerhet inn mot veggen i tillegg til terrassebeslag

Vi anbefaler deg å bruke grunnmurspapp og beslag i overganger mellom bjelker og TIL-TAK dreneringsløsninger for å få en helhetlig, tett og varig løsning. Samtidig får du et pent utseende på fasaden.

Takrenne vendt inn mot husvegg

I enden av bjelkelaget kan man montere takrennen på innsiden av forkantbord vendt innover mot husvegg.

Ta kontakt med oss for flere tips til løsninger tilpasset ditt behov!

opp

Lukk

  • Registrer deg
Mistet passordet ditt? Skriv inn brukernavn eller e-post adresse. Vi sender en link for å lage et nytt passord på e-post.