Fornøyd kunde om Svalehaleplater

25. mars 2021

Kjell Oscar fra Tønsberg er en svært fornøyd kunde. Han valgte å bruke Svalehaleplater for å støpe lette og sterke betongdekker med gulvvarme på en bjelkelagskonstruksjon. Med Svalehaleplater som forskalling og armeringsplate var løsningen funnet. Prosjektet var oppussing av et gammelt hus, og ønsket var nye stabile gulv med gulvvarme.

fornøyd kunde
fornøyd kunde
fornøyd kunde

«Dette ble helt supert her i mitt gamle hus i Tønsberg . Presiserte B20 finsats og fikk betong med fin flyt. Sprøytet på sealer rett etter utlegg. Venta på tørk og pussa og sprøytet sealer igjen. I bøyene på vannrøra brukte jeg klammer fra Motek. Jeg synes deres varer var prima og dette anbefaler jeg til alle jeg kjenner. Takk for god dialog og leveranse.»

Mvh fornøyd kunde;
Kjell Oskar Sulutvedt

Dersom det er andre som har erfaringer med våre produkter, er vi veldig interessert i å få høre om det. Vi ønsker både bilder og tekst fra alle mulige prosjeketer.

Les mer om svalehaleplater her

Last ned brosjyre

Relaterte poster

Lyddempende Plater for Terrasse og Flytende Gulv 6. mai 2020

Lydisolering mellom etasjer

Svalehaleplater er fremtidens løsning for lydisolering mellom etasjer! Behøves det lydisolering? -Folk som bor tett på andre mennesker opplever støy, enten i form av trinnlyd eller luftlyd. Dette er både plagsomt , irriterende og til dels med på å begrense vår livskvalitet. Det finnes mange produkter og løsninger for å oppnå lydisolering på dagens marked. […]

26. februar 2018

Skal du pusse opp bad, entre eller kjøkken?

Svalehaleplaten har gjennom 85 år bevist at den er godt egnet som forskaling og armering av lavtbyggende, råsterke og lette betonggulv som bæres av bjelkelag. Baderom, dusjnisjer, toaletter, entrègulv, kjøkkengulv og vaskerom kan etableres elle du kan pusse opp på en enkel og sikker måte. Bruk av svalehaleplater gir færre arbeidsoperasjoner og mindre byggehøyde samtidig […]

lydisolering 29. mai 2019

Lydisolering med Svalehaleplater i gammel bygård

Da kontorene i tredje etasje i Kirkegata 12 i Kristiansand skulle renoveres, var bjelkeavstanden fra byggetiden så lang at det skapte utfordringer for byggmesteren. Det ble Sveins første møte med svalehaleplater.

opp

Lukk