Fornøyd kunde om Svalehaleplater

25. mars 2021

Kjell Oscar fra Tønsberg er en fornøyd kunde som har brukt Svalehaleplater for å støpe lette og sterke betongdekker med gulvvarme på bjelkelagskonstruksjon. Svalehaleplater ble brukt som forskalling og armeringsplate under oppussing av et gammelt hus, der ønsket var nye stabile gulv med gulvvarme.

«Dette ble helt supert her i mitt gamle hus i Tønsberg . Presiserte B20 finsats og fikk betong med fin flyt. Sprøytet på sealer rett etter utlegg. Venta på tørk og pussa og sprøytet sealer igjen. I bøyene på vannrøra brukte jeg klammer fra Motek. Jeg synes deres varer var prima og dette anbefaler jeg til alle jeg kjenner. Takk for god dialog og leveranse.»

Mvh
Kjell Oskar Sulutvedt

Les mer om svalehaleplater her

Last ned brosjyre

Relaterte poster

Lyddempende Plater for Terrasse og Flytende Gulv 6. mai 2020

Lydisolering mellom etasjer

Svalehaleplater er fremtidens løsning for lydisolering mellom etasjer! Behøves det lydisolering? -Folk som bor tett på andre mennesker opplever støy, enten i form av trinnlyd eller luftlyd. Dette er både plagsomt , irriterende og til dels med på å begrense vår livskvalitet. Det finnes mange produkter og løsninger for å oppnå lydisolering på dagens marked. […]

26. februar 2018

Skal du pusse opp bad, entre eller kjøkken?

Svalehaleplaten har gjennom 85 år bevist at den er godt egnet som forskaling og armering av lavtbyggende, råsterke og lette betonggulv som bæres av bjelkelag. Baderom, dusjnisjer, toaletter, entrègulv, kjøkkengulv og vaskerom kan etableres elle du kan pusse opp på en enkel og sikker måte. Bruk av svalehaleplater gir færre arbeidsoperasjoner og mindre byggehøyde samtidig […]

29. mai 2019

Svalehaleplater til brann- og lydisolering av gammel bygård

Da kontorene i tredje etasje i Kirkegata 12 i Kristiansand skulle renoveres, var bjelkeavstanden fra byggetiden så lang at det skapte utfordringer for byggmesteren. Det ble Sveins første møte med svalehaleplater.

opp

Lukk