Stig Thorstensen

16. april 2018

Møt vår selger Stig

-Det beste med jobben min er å sette meg inn i kundenes behov. Slik kan jeg foreslå ulike løsninger som er tilpasset dem, forteller Stig.

Stig er områdeansvarlig for Vestlandet og Midt-Norge. Her gjør han seg klar for å delta på en butikkåpning i Volda.

Løsningsorientert

-Det har nok hjulpet meg fram i livet, at jeg er en allsidig person som er løsningsorientert og tar nye ting fort, forteller Stig. Han har tidligere jobbet mange år i kjøkkenbransjen. -Jeg hadde flere ulike stillinger innen kjøkken, blant annet innen prosjektledelse, ordre og innkjøp. Da jobbet jeg også hver dag med å levere løsninger tilpasset kundenes behov, og dette trivdes jeg veldig godt med!

Jeg får god bruk for denne erfaringen også i TIL-TAK, hvor kundene har ulike utgangspunkt og utfordringer som skal løses. Det er veldig motiverende når jeg får høre i ettertid at de er fornøyde med den løsningen jeg har foreslått for dem, forteller Stig Thorstensen.

Stig liker å være på farten

I sesongen er han på farten stort sett hele tiden. Han har et stort område å dekke. Helt fra Bergen i sør til Kristiansund i nord, og «dalstrøka innafor». Stig skal sørge for at forhandlere av TIL-TAK har produkter på lager og besitter nødvendig kunnskap om produktene. Han trives godt med å være rundt hos kundene, og skryter også av den flotte naturen på Vestlandet.


 -Jeg er heldig som har et så fint område å kjøre rundt i, legger han til.

Fritidsaktiviteter

Mye av fritiden går med på å være i aktivitet. Sommer som vinter er naturen den foretrukne arena.

Nå ser Stig ser fram til nok en spennende sesong hvor han vil hjelpe sine kunder med gode løsninger for tett terrasse med TIL-TAK!

Relaterte poster

6. mars 2018

Tom-Jakob Egelandsdal

En helstøpt kjernekar! I terrassesesongen er Tom-Jakob mye på farten! Han har over 100 byggevareforretninger som skal forsynes med økt kunnskap og orden. Dette gjøres selvsagt med godt humør! Ved siden av dette er Tom-Jakob familiefar og pappa til to gutter, fotballtrener og styremedlem i fotballstyret. Det er med andre ord fullt opp i kalenderen […]

13. mars 2018

Tor Helge Luraas

En mann med mange talenter Tor Helge hadde 17 års erfaring som ansvarlig for den datastyrte maskinparken i en liten treindustribedrift i Tinn Haugen Treindustri, før han først begynte som selger for TIL-TAK i 2014. Siden våren 2020, har han gått over fra å være distriktsrepresentant i den sørligste delen av Sør-Norge, til å være […]

25. mars 2021

Petter Espegard

Møt Petter Espegard, gründeren av Til-Tak AS Dette er mannen som tok en ide, og gjorde et levebrød ut av det. Veien fra ide til handling er som regel ikke lang for denne mannen, og dette er sannsynligvis også noe av hemligheten bak TIL-TAK sin suksess. Han har som regel mange baller i lufta, og […]

10. mai 2021

Kari Rom

TIL-TAK sin stemme utad! Kari er TIL-TAK sitt ansikt utad, -eller rettere sagt stemme. Det er som oftest henne du først møter dersom du ringer vårt sentralbord. Hennes blide og positive stemme og gode humør er det aldri helt feil å bli møtt med! I tillegg til å være firmaet stemme, har hun også mye […]

7. mai 2021

Siv Egelandsdal

Siv er det siste skuddet på stammen på «TIL-TAK treet». Hun begynte sommeren 2020, og har raskt blitt en av gjengen. Som person er hun utadvendt, omgjengelig, blid og full av energi, noe som kommer godt med når hverdagene er hektiske. Med tittelen; Lager- og produktsjef, er ikke mye av det som foregår hos TIL-TAK […]

opp

Lukk