Tor Helge Luraas

13. mars 2018

En mann med mange talenter

Tor Helge hadde 17 års erfaring som ansvarlig for den datastyrte maskinparken i en liten treindustribedrift i Tinn Haugen Treindustri, før han først begynte som selger for TIL-TAK i 2014.

Siden våren 2020, har han gått over fra å være distriktsrepresentant i den sørligste delen av Sør-Norge, til å være ansvarlig for produksjon av TIL-TAK plater. Behovet for dette meldte seg da TIL-TAK tok skrittet over til å produsere disse platene selv. I perioder med liten produksjon, er Tor Helge også mye brukt til diverse IT-arbeid. Alt fra tegning i 3D, for å gi gode beskrivelser til kunder, til kontinuerlig arbeid med vår hjemmeside.

Andre oppgaver kan han også settes til, da han selv definerer seg som en potet, anvendelig til det aller meste.

Siden Tor Helge også er pappa til hele 6 barn, og de 2 minste fortsatt bor hjemme, er han så heldig at han kan jobbe hjemmefra annenhver uke. Det passer svært bra med at han har 50/50 omsorg. Han kan dermed rekke over alt praktisk hjemme i Kragerø, den uka han ikke er i Drammen.

De 4 eldste barna er flyttet hjemmefra for lengst. Det er likevel alltid trivelig å få besøk, så da er det viktig å ha et stort og romslig hjem, for å kunne ta i mot alle sammen.

Ny terrasse sommeren 2017

Etter å ha kjøpt et 70tals hus på Helle i Kragerø høsten 2016 meldte behovet seg fort for å ta opp igjen hammer og sag. Den gamle terrassen var pill råtten, og plassen under var fuktig og utrivelig.

Siden Tor Helge har mengder av erfaring innen bygging og problemløsning, var det derfor bare en drøm å kunne bygge opp igjen en helt ny terrasse. Selvsagt måtte den tettes med TIL-TAK. Valget falt på Light-varianten, og som bildene under viser ble det montert grunnmurspapp over bjelkene. Resultatet ble en 100% tett terrasse, og plassen under fungere i dag som lagringsplass for alt mulig. Både hageredskaper, snøfreser, sykler, ved og mer til.

Tor Helge har også andre interesser

Når solen skinner på varme sommerdager, er ikke denne mannen fremmed for å ta en liten tur med sin Suzuki GS650L -82 modell.

Ilustratør som hobby

Tor Helge har i alle år vært glad i å tegne

Så om sjefen trenger en morsom tegning til markedsføringen, er ikke Tor Helge vond å be. Eksemplene under er bare et lite utvalg.

Vurderer du å bygge terrasse – eller få tett terrassegulv? Kontakt oss for mer informasjon om våre produkter.

Relaterte poster

6. mars 2018

Tom-Jakob Egelandsdal

En helstøpt kjernekar! I terrassesesongen er Tom-Jakob mye på farten! Han har over 100 byggevareforretninger som skal forsynes med økt kunnskap og orden. Dette gjøres selvsagt med godt humør! Ved siden av dette er Tom-Jakob familiefar og pappa til to gutter, fotballtrener og styremedlem i fotballstyret. Det er med andre ord fullt opp i kalenderen […]

16. april 2018

Stig Thorstensen

Møt vår selger Stig -Det beste med jobben min er å sette meg inn i kundenes behov. Slik kan jeg foreslå ulike løsninger som er tilpasset dem, forteller Stig. Stig er områdeansvarlig for Vestlandet og Midt-Norge. Her gjør han seg klar for å delta på en butikkåpning i Volda. Løsningsorientert -Det har nok hjulpet meg […]

25. mars 2021

Petter Espegard

Møt Petter Espegard, gründeren av Til-Tak AS Dette er mannen som tok en ide, og gjorde et levebrød ut av det. Veien fra ide til handling er som regel ikke lang for denne mannen, og dette er sannsynligvis også noe av hemligheten bak TIL-TAK sin suksess. Han har som regel mange baller i lufta, og […]

10. mai 2021

Kari Rom

TIL-TAK sin stemme utad! Kari er TIL-TAK sitt ansikt utad, -eller rettere sagt stemme. Det er som oftest henne du først møter dersom du ringer vårt sentralbord. Hennes blide og positive stemme og gode humør er det aldri helt feil å bli møtt med! I tillegg til å være firmaet stemme, har hun også mye […]

7. mai 2021

Siv Egelandsdal

Siv er det siste skuddet på stammen på «TIL-TAK treet». Hun begynte sommeren 2020, og har raskt blitt en av gjengen. Som person er hun utadvendt, omgjengelig, blid og full av energi, noe som kommer godt med når hverdagene er hektiske. Med tittelen; Lager- og produktsjef, er ikke mye av det som foregår hos TIL-TAK […]

opp

Lukk