Tom-Jakob Egelandsdal

6. mars 2018

En helstøpt kjernekar!

I terrassesesongen er Tom-Jakob mye på farten! Han har over 100 byggevareforretninger som skal forsynes med økt kunnskap og orden. Dette gjøres selvsagt med godt humør! Ved siden av dette er Tom-Jakob familiefar og pappa til to gutter, fotballtrener og styremedlem i fotballstyret. Det er med andre ord fullt opp i kalenderen til Tom-Jakob Egelandsdal!

Tom-Jakob liker å bygge gode relasjoner

«Det beste med jobben er alle de hyggelige kundene jeg møter» forteller Tom-Jakob. Han trives utrolig godt, og skryter av både kollegaer og sjef.

«Er det du som er den superhyggelige selgeren?» Betjeningen på Coop Obs Bygg i Larvik hadde allerede ringt sjefen og skrytt av den trivelige, muntre og hjelpsomme selgeren som hadde hatt opplæring og montert opp butikkutstilling.

Erfaring

Med en bakgrunn i kaffe-bransjen, betongboring og fagbrev som kokk, var det ingen selvfølge at denne mannen skulle ende opp med å selge dreneringsløsninger for terrassegulv! Men jeg gjør det jeg er best på; -å inspirere kundene til å gi jernet!

Tom-Jakob er en mann som tar jobben sin på fult alvor! Han går ikke av veien for å strekke seg litt ekstra for å tilfredsstille kundene. Det være seg å svare på både telefoner og mail, selv om det strengt tatt kanskje både er helg eller ferie. Eller skulle f. eks. en kunde i nærområdet plutselig være i behov av noen av våre produkter litt sent på en fredag. Se da ikke bort i fra at Tom-Jakob setter seg i bilen og leverer det som trengs. Selvsagt gjøres dette med et stort smil, og mest sannsynlig en koselig prat på kjøpet!

Tom-Jakob liker TIL-TAK

Da Tom-Jakob jobbet i kaffebransjen, med salg av kaffemaskiner og tilbehør, gikk han rundt og bar på en hemmelighet. Han likte IKKE kaffe! Det samme gjelder heldigvis ikke for det han selger i dag. Ikke bare liker han TIL-TAK. Det vil være mer riktig å beskrive han som VILT BEGEISTRET!

Vil du ha informasjon om våre produkter? Kontakt oss for en hyggelig samtale.

Du kan også sende en mail direkte til tom@til-tak.no

Relaterte poster

16. april 2018

Stig Thorstensen

Møt vår selger Stig -Det beste med jobben min er å sette meg inn i kundenes behov. Slik kan jeg foreslå ulike løsninger som er tilpasset dem, forteller Stig. Stig er områdeansvarlig for Vestlandet og Midt-Norge. Her gjør han seg klar for å delta på en butikkåpning i Volda. Løsningsorientert -Det har nok hjulpet meg […]

13. mars 2018

Tor Helge Luraas

En mann med mange talenter Tor Helge hadde 17 års erfaring som ansvarlig for den datastyrte maskinparken i en liten treindustribedrift i Tinn Haugen Treindustri, før han først begynte som selger for TIL-TAK i 2014. Siden våren 2020, har han gått over fra å være distriktsrepresentant i den sørligste delen av Sør-Norge, til å være […]

25. mars 2021

Petter Espegard

Møt Petter Espegard, gründeren av Til-Tak AS Dette er mannen som tok en ide, og gjorde et levebrød ut av det. Veien fra ide til handling er som regel ikke lang for denne mannen, og dette er sannsynligvis også noe av hemligheten bak TIL-TAK sin suksess. Han har som regel mange baller i lufta, og […]

10. mai 2021

Kari Rom

TIL-TAK sin stemme utad! Kari er TIL-TAK sitt ansikt utad, -eller rettere sagt stemme. Det er som oftest henne du først møter dersom du ringer vårt sentralbord. Hennes blide og positive stemme og gode humør er det aldri helt feil å bli møtt med! I tillegg til å være firmaet stemme, har hun også mye […]

7. mai 2021

Siv Egelandsdal

Siv er det siste skuddet på stammen på «TIL-TAK treet». Hun begynte sommeren 2020, og har raskt blitt en av gjengen. Som person er hun utadvendt, omgjengelig, blid og full av energi, noe som kommer godt med når hverdagene er hektiske. Med tittelen; Lager- og produktsjef, er ikke mye av det som foregår hos TIL-TAK […]

opp

Lukk