Petter Espegard

25. mars 2021

Møt Petter Espegard, gründeren av Til-Tak AS

Dette er mannen som tok en ide, og gjorde et levebrød ut av det. Veien fra ide til handling er som regel ikke lang for denne mannen, og dette er sannsynligvis også noe av hemligheten bak TIL-TAK sin suksess.

Han har som regel mange baller i lufta, og som, daglig leder for TIL-TAK blir det nødvendigvis mange timer både på kontoret og i telefonen. Likevel trives han nok aller best når han kan trekke på seg en kjeledress, og sette i gang med sveise-aparat, vinkelsliper eller noe annet praktisk arbeid. En handlingens mann i alle betydninger av ordet altså!

Petter sin fritid

Selv om det ikke blir for mye fritid, er det mulig å fylle tiden med annet enn jobb også.

Om sommeren er det båtlivet som lokker

Petter elsker også vinteren, og skiturer med gode venner og familien er kjærkomment når det finnes muligheter for det.

TIL-TAK i dag

Etter å ha jobbet utrettelig med TIL-TAK i snart 20 år er bedriften i dag blitt til en solid og veldrevet virksomhet. Det startet i det små i 2004 med TIL-TAK Original, mens i dag er utvalget av produkter betydelig større og øker jevnt og trutt. Etterspørselen ser ut til å gå samme vei!

Stadige kampanjer gjør også sitt til at folk får øynene opp for de smarte løsningene som TIL-TAK kan tilby.

Relaterte poster

6. mars 2018

Tom-Jakob Egelandsdal

En helstøpt kjernekar! I terrassesesongen er Tom-Jakob mye på farten! Han har over 100 byggevareforretninger som skal forsynes med økt kunnskap og orden. Dette gjøres selvsagt med godt humør! Ved siden av dette er Tom-Jakob familiefar og pappa til to gutter, fotballtrener og styremedlem i fotballstyret. Det er med andre ord fullt opp i kalenderen […]

13. mars 2018

Tor Helge Luraas

En mann med mange talenter Tor Helge hadde 17 års erfaring som ansvarlig for den datastyrte maskinparken i en liten treindustribedrift i Tinn Haugen Treindustri, før han først begynte som selger for TIL-TAK i 2014. Siden våren 2020, har han gått over fra å være distriktsrepresentant i den sørligste delen av Sør-Norge, til å være […]

16. april 2018

Stig Thorstensen

Møt vår selger Stig -Det beste med jobben min er å sette meg inn i kundenes behov. Slik kan jeg foreslå ulike løsninger som er tilpasset dem, forteller Stig. Stig er områdeansvarlig for Vestlandet og Midt-Norge. Her gjør han seg klar for å delta på en butikkåpning i Volda. Løsningsorientert -Det har nok hjulpet meg […]

10. mai 2021

Kari Rom

TIL-TAK sin stemme utad! Kari er TIL-TAK sitt ansikt utad, -eller rettere sagt stemme. Det er som oftest henne du først møter dersom du ringer vårt sentralbord. Hennes blide og positive stemme og gode humør er det aldri helt feil å bli møtt med! I tillegg til å være firmaet stemme, har hun også mye […]

7. mai 2021

Siv Egelandsdal

Siv er det siste skuddet på stammen på «TIL-TAK treet». Hun begynte sommeren 2020, og har raskt blitt en av gjengen. Som person er hun utadvendt, omgjengelig, blid og full av energi, noe som kommer godt med når hverdagene er hektiske. Med tittelen; Lager- og produktsjef, er ikke mye av det som foregår hos TIL-TAK […]

opp

Lukk