Artikkel

Svalehaleplater: Kjapt, sterkt og enkelt

14. mai 2018armerings-plate, betongdekke, betonggulv, brannsikker, brannskille, etasjeskille mellom enheter, forskalingsplate, gulvvarme, lett betong, Lydisolerende gulv, Lydklasse B, lydskille, plass støpt dekke, REI 60, renovere badegulv, renovere loft, samvirkeplate, slipt betonggulv, svalehaleplate

Huset er et bindingsverkshus fra 1937, med de utfordringer det byr på. Det er gamledelen som Pelle nå pusser opp.

Oppussing av gammelt bad

Svalehaleplatene er fantastisk enkle å bruke, forteller Pelle Moe, som har brukt svalehaleplater til oppussing av badet. Jeg skal bygge om deler av fjøset til atelier, og vurderer sterkt å bytte ut det gamle spaltegulvet i tre med svalehaleplater og betong der også.

Duofor Svalehaleplate
Kjapt, økonomisk, sterkt og enkelt!

Relaterte poster

28. mars 2020

Fremtidens lyd- og brannskille mellom enheter

Svalehaleplater og betong på trinnlydsstrimler gir ekstremt gode lyd- og brannegenskaper mellom enheter. Med svalehaleplater får du et ekstremt stabilt og brannsikkert gulv på bjelkelag med lav byggehøyde, lydklasse B etter dagens standard mellom boenheter og brannklasse REI 60. Fordeler med svalehaleplater Her er noen av fordelene ved å bruke svalehaleplater: Lynrask byggetid. En av […]

29. mai 2019

Svalehaleplater til brann- og lydisolering av gammel bygård

Da kontorene i tredje etasje i Kirkegata 12 i Kristiansand skulle renoveres, var bjelkeavstanden fra byggetiden så lang at det skapte utfordringer for byggmesteren. Det ble Sveins første møte med svalehaleplater.

26. februar 2018

Skal du pusse opp bad, entre eller kjøkken?

Svalehaleplaten har gjennom 85 år bevist at den er godt egnet som forskaling og armering av lavtbyggende, råsterke og lette betonggulv som bæres av bjelkelag. Baderom, dusjnisjer, toaletter, enrègulv, kjøkkengulv og vaskerom kan etableres på en enkel og sikker måte; med færre arbeidsoperasjoner og mindre byggehøyde samtidig som resultatet er enda sterkere enn tradisjonelle gulv […]

opp

Lukk

  • Registrer deg
Mistet passordet ditt? Skriv inn brukernavn eller e-post adresse. Vi sender en link for å lage et nytt passord på e-post.