Artikkel

Fra fuktig hundegård til hele familiens oase!

29. august 2018TIL-TAK

Jørgen Lindland hadde tidligere en fuktig hundegård i første etasje på utsiden av huset sitt. Men etter at han bestemte seg for å bygge ut terrassen og legge TIL-TAK light, har familien fått en deilig oase av en uteplass med sittegruppe, jacuzzi og solsenger!

Ønsket bedre utnyttelse

Da vi bestemte oss for å bygge ut terrassen, begynte jeg å se på mulighetene for å utnytte arealet under på en bedre måte. Tidligere brukte vi arealet som hundegård, og det var et utrivelig sted å være. Man kunne heller ikke bruke arealet til oppbevaring av hageredskaper, fordi alt ble fuktig når det regnet. Via jobben hadde jeg kjennskap til TIL-TAK produktene, og startet med å se på hjemmesiden hvor det lå flere instruksjonsvideoer. Disse forklarte prosessen på en veldig grei måte, og jeg tenkte at «Dette kan jeg få til selv», forteller Jørgen.

Jobben var rask og enkel

-Jeg bestemte meg for å bygge ut terrassen og legge TIL-TAK i ferien, og gjorde jobben helt alene. Arbeidet med å legge TIL-TAK brukte jeg maks to dager på, og jeg ble overrasket over hvor enkelt det var. Dessuten krever det kun enkle verktøy; -man kommer langt med bare en saks, drill og tommestokk, forteller Jørgen fornøyd. Så tror jeg det er viktig å tørre å prøve og feile litt; -det er lett å rette opp om man har gjort en feil, forteller han.

Familiens nye favorittsted

Han ser ut på den nye, flotte uteplassen, som raskt ble en favoritt for alle i familien. Han får ikke skrytt nok av TIL-TAK. -Man tar mer vare på tingene, og det er lettere å oppbevare i alle årstider. Hagemøbler og utstyr holder seg bedre, og krever mindre vedlikehold. Samtidig får man mer bruksareal, det som tidligere vi brukte som hundegård er nå blitt familiens favorittsted å være! smiler Jørgen.

Prisgunstig og effektivt

Kostnaden er også ubetydelig i forhold til hva man får igjen for det. TIL-TAK er både lønnsomt og effektivt. -En rimelig måte å utnytte det arealet man allerede har på en bra måte, avslutter Jørgen fornøyd.

Relaterte poster

6. mai 2019

Fikk uteplassen forvandlet; -med hjelp fra Team Otto og TIL-TAK

Når man ser hva vi har fått ut av arealet som tidligere var unyttbart, og bare stod som et skille mellom hus og hage, er vi overveldetTIL-TAK
29. august 2018

Fra fuktig hundegård til hele familiens oase!

Jørgen Lindland hadde tidligere en fuktig hundegård i første etasje på utsiden av huset sitt. Men etter at han bestemte seg for å bygge ut terrassen og legge TIL-TAK light, har familien fått en deilig oase av en uteplass med sittegruppe, jacuzzi og solsenger! Ønsket bedre utnyttelse Da vi bestemte oss for å bygge ut […]TIL-TAK
8. november 2019

Tips: Slik kan du skjule takrenna

Snorre Aagestad, fra Risør ble svært fornøyd med resultatet da han fant en fin måte å skjule takrenna som ledet vann fra terrassegulvet. -Jeg hadde nettopp pusset opp kjellerleiligheten; over inngangspartiet til leiligheten var en veranda med terrassegulv uten tett løsning under. Behovet meldte seg da for en dreneringsløsing på terrassegulvet som ville gi et […]TIL-TAK
8. oktober 2019

Fleip og fakta om TIL-TAK

Det er mange som går og tenker at de burde gjort noe for å få et tørt og nyttbart areal under terrassen. Ønsket om en tørr redskapsbod, uteplass eller inngangsparti er stort, men det er mange som tenker det er kostbart og vanskelig å legge. Her er noen Fleip og fakta om TIL-TAK som kan […]TIL-TAK
16. august 2019

Vi hjelper kundene å utnytte plassen under terrassen!

Atle Pedersen Lossius er assisterende varehussjef på nyåpnede Coop Obs Bygg i Kristiansand. Han har stor pågang av terrassekunder, enten de skal bygge ny eller utvide den de har.COOP OBS BYGG, terrassen, TIL-TAK, utnytte
15. august 2019

Trengte lagringsplass under terrassen på hytta; -et nytt patent så dagens lys!

Da Petter Espegard som kun hadde fagbrev som skogsarbeider skulle bygge lagringsplass under terrassen på hytta, møtte han et underlig problem: Platene han trengte for å få tett terrassegulv fantes ikke i butikken….! -da tok han saken i egne hender og utviklet det selv! Dro til byggevarehandleren for å kjøpe «Sommeren 2003 skulle jeg bygge […]TIL-TAK
29. mai 2019

Svalehaleplater til brann og lydisolering av gammel bygård

Da kontorene i tredje etasje i Kirkegata 12 i Kristiansand skulle renoveres, var bjelkeavstanden fra byggetiden så lang at det skapte utfordringer for byggmesteren. Det ble Sveins første møte med svalehaleplater.TIL-TAK
13. desember 2018

Dette lurer kundene våre på!

Det kan være mange spørsmål som dukker opp i en byggeprosess, og vi får jevnlig spørsmål fra kundene våre om TIL-TAK produktene. Kanskje du lurer på noe av det samme? Utvidelse av eksisterende terrasse; bjelker skjøtet Jeg har bygget ut en veranda. de opprinnelige bjelkene var plassert med avstand 60 cm. Men for å utvide […]
23. september 2018

-Ville lede vannet bort fra grunnmur!

Harald Dragsund har vært bosatt i huset sitt i Drammen i 12 år. Men har aldri hatt en ordentlig uteplass. Da han i sommerferien skulle ta fatt på prosjektet med å bygge terrasse på bakkenivå, ble TIL-TAK montert på terrasseplattingen. Han ville lede vannet bort fra grunnmur, og unngå ugress opp mellom terrassebordene. Savnet en […]
26. juni 2018

Skruefri montering av varmerør med Duofor DuoKlip

Duofor DuoKlip er en patentert fjærbelastet klips for skruefri innfesting av varmerør på svalehaleplater. DuoKlip kan enkelt side justeres ved å klemme det sammen. Etter å ha plassert DuoKlip, kan man bare trykke røret inn i klipset.  Fordi DuoKlip forblir justerbar i lengderetningen av svalehaleplaten, er det også mulig å justere rørene mens de allerede […]

opp

  • Registrer deg
Mistet passordet ditt? Skriv inn brukernavn eller e-post adresse. Vi sender en link for å lage et nytt passord på e-post.
Vi deler ikke dine personlige detaljer med noen.
Lukk

  • Registrer deg
Mistet passordet ditt? Skriv inn brukernavn eller e-post adresse. Vi sender en link for å lage et nytt passord på e-post.
Vi deler ikke dine personlige detaljer med noen.