Ville lede vannet bort fra grunnmur

23. september 2018

Harald Dragsund har vært bosatt i huset sitt i Drammen i 12 år. Men har aldri hatt en ordentlig uteplass. Da han i sommerferien skulle ta fatt på prosjektet med å bygge terrasse på bakkenivå, ble TIL-TAK montert på terrasseplattingen. Han ville lede vannet bort fra grunnmur, og unngå ugress opp mellom terrassebordene.

Savnet en uteplass

Det var et prosjekt vi hadde snakket om lenge og vi savnet å ha en fin uteplass, forteller Harald. Vi ønsket å unngå ugress opp gjennom terrassegulvet, og samtidig trengte vi å lede overflatevannet bort fra grunnmur og kjeller. Produktene til TIL-TAK så ut til å være enkle å montere, samtidig som de var den eneste leverandøren som kunne garantere tett resultat.

Enkel montering

Monteringsanvisningen viste trinn for trinn hvordan vi skulle gå fram, og sammen med ordentlig verktøy gikk monteringen veldig greit – vi brukte totalt 3 uker på hele terrasseprosjektet.

God følelse

Det føles godt å vite at vi ikke bare har fått en flott uteplass denne sesongen! Den vil fremstå like elegant i årene som kommer; uten ugressproblem og med mindre tilsig av overflatevann mot kjeller.

Dette kommer vi til å ha glede av lenge! smiler Harald.

Vil du lede vannet bort fra grunnmur? Trykk på lenken under for å finne din nærmeste TIL-TAK forhandler.

Relaterte poster

21. februar 2018

10 tips til uteplassen

Mange går i disse dager og planlegger å bygge ut terrassen til sommeren. Er du lur, utnytter du arealet også under terrassen, og får dermed dobbelt så mye plass! Spør etter TIL-TAK der hvor du kjøper terrassebord! Og la deg inspirere med disse tipsene til en uteplass du kan nyte gjennom hele sommeren! Her er […]

21. august 2020

Lede vannet ned i takrenne

Hvordan kan man lede vannet ned i takrenne på en sikker måte? Når høyden fra TIL-TAK platene og ned til takrenne blir stor, kan du klippe av «vingene» ytterst på den dypeste platen, og brette den ned mot takrenne. Denne løsningen stjeler litt av den totale platelengden, og må beregnes, måles, klippes og brettes før […]

opp

Lukk