Artikkel

Hvordan løse doble bjelker?

26. mars 2021

Doble bjelker kan mange ganger virke som et problem dersom det skal monteres TIL-TAK Original

Noen ganger er terrassen allerede laget, uten at det er tenkt at den skal tettes med TIL-TAK. Man kan da møte på utfordringer av mange slag. Typisk kan være at bjelker har blitt skjøtt ved å laske de sammen på sidene, slik at det blir doble bjelker midt over drager. Andre ganger ønsker man å utvide den gamle terrassen uten å fjerne de gamle bjelkene som stikker ut fra husvegg.

Under vises eksempler på hvordan dette kan løses, slik at du kan bruke TIL-TAK Original på terrassen din;

En annen løsning kan være;

Alternativt, dersom det ikke er høyde nok, så kan det også løses på en 3. måte;

Monter TIL-TAK Original over doble bjelker

Vær nøye med at senteravstand er 60 cm. Bruk målebånd for å sjekke, da bruk av meterstokk ofte kan gi målefeil over flere felt. Følg forøvrig vår monteringsanvisning for alle andre monteringsdetaljer.

Relaterte poster

10. mai 2021

Tett mot gammel vegg

Hvordan får jeg det tett mot gammel vegg? I mange tilfeller kan det være vanskelig å finne ut hvordan det skal kunne bli helt tett i overgangen mellom terrassen og en gammel vegg. Ideelt sett så bør jo bjelkelaget på terrassen være forankret i konstruksjonen på huset, og ytterpanelen på huset bør da begynne først […]

4. mai 2021

Hva gjør jeg når det er skrå vinkler?

Ikke alle verandaer er helt A4, noen ganger er det skrå vinkler, og noen ganger blir man nødt til å gjøre spesielle tilpasninger. I de følgende bildene er det forsøkt å vise hvordan dette kan løses. Illustrasjonene er ment å være veiledende og til inspirasjon. De må ikke forstås som den absolutt eneste riktige løsningen […]

28. mars 2020

Smarte løsninger

Smarte løsninger er noe av det vi opp igjennom årene er blitt ganske gode på. Under viser vi noen bilder og detaljer på hvordan du kan gjøre en best mulig avslutning mot husvegg. Det vises også en flott og holdbar avslutning i ytterkanter. Når du planlegger din nye uteplass under terrassen, er det mye du […]

opp

Lukk

  • Registrer deg
Mistet passordet ditt? Skriv inn brukernavn eller e-post adresse. Vi sender en link for å lage et nytt passord på e-post.