Artikkel

Vann gjennom terrassegulvet?

11. mai 2021

Er du plaget av vann gjennom terrassegulvet? -Få det tett med TIL-TAK!

Drømmer du kanskje om utestue, utekjøkken, sportsbod, mer oppbevaringsplass, carport eller vedskjul? Løsningen finnes, og den er ganske enkelt å lage et tett terrassegulv med å bruke TIL-TAK. På denne måten kan du bruke arealet under terrassen til å realisere drømmene dine.

Dersom du har en standard norsk terrasse, er sannsynligheten stor for at du har et terrassedekke der vannet drypper ned mellom terrassebordene. Med TIL-TAK dreneringssystem for terrassegulv kan du utnytte et allerede bebygget areal under terrassen, og forme det akkurat slik du ønsker å ha det.

Mange vet ikke hvor enkelt det er å få en tørr og fin uteplass under terrassen. Med dreneringssystem fra TIL-TAK kan du få et tett terrassegulv som gjør at du kan utnytte allerede bebygget areal.

Noen som ikke lenger har vann gjennom terrassegulvet:

Renate og Andrè er to som har fått oppleve den totale forvandlingen som er mulig å få til med hjelp av TIL-TAK. Du kan lese mer om dette HER

Hva man velger å bruke arealet under tak til er opp til hver enkelt utifra hvilket behov man har. Mulighetene er blant annet utestue, carport, bodplass eller et lunt og koselig inngangsparti under tak. Dette kan gjøres veldig enkelt eller man kan legge mer i det, og gjøre det riktig flott!

Du øker verdien på boligen ved å stoppe vann gjennom terrassegulvet

I tillegg til å få glede av et større bruksareal, beskytter du også konstruksjonen til terrassen, og vil forlenge levetiden med flere tiår. Både økt bruksverdi og levetid gir høyere verdi på boligen den dagen man vil selge eller refinansiere lån på huset.

Så enkelt at du kan gjøre det selv

Du trenger ikke å ha erfaring for å montere TIL-TAK. Hvis man har lyst til å bygge en terrasse og føler at man klarer det selv, så klarer man også å legge TIL-TAK selv, sier Petter Espegard.

Konseptet til TIL-TAK er utviklet slik at alle som vil, kan få det til. Systemene er tilgjengelig i alle byggevarebutikker der du handler materialer til din terrasse.

Utvidelse av hjemmet

Når du har et tett terrassegulv, vil det være mulig å montere glassvegger rundt det nye bruksarealet. Det vil åpne opp for muligheten til å lage et utekjøkken, en koselig spisegruppe, en deilig sofa eller henge opp en hengekøye, og alt kan stå ute – uansett vær. Du kan installere koselig utebelysning og kanskje ha en utendørs peis? Bare dine drømmer setter grenser. På denne måten kan du også bruke plassen ut i de sene nattetimer, og uforutsigbart vær vil ikke sette en stopper dersom du skal arrangere hageparty. Plutselig vil uteplassen fungere som en utvidelse av hjemmet.

Dette bør du vite før du starter

  • TIL-TAK kan legges på både eksisterende og på nye terrasser.
  • TIL-TAK bør ikke monteres i kuldegrader, siden pakningsmassen ikke vil feste til rim eller is.
  • Les bruksanvisningen og se monteringsvideo nøye. Dersom ikke pakningsmassen påføres riktig vil vann suges inn mellom materialene ved hjelp av kapillærkraft, som vil føre til store lekkasjer.
  • De hyggelige medarbeiderne i TIL-TAK står klare til å veilede deg til det beste resultatet. Ikke nøl med å ta kontakt med oss for råd og veiledning!

Relaterte poster

5. mai 2021

Er TIL-TAK dyrt?

Ofte får vi høre at TIL-TAK er så dyrt! Men vår påstand er at med TIL-TAK dreneringssystemer får du utnyttet et allerede bebygget areal på tomten til det fulle. Her kan man for eksempel øke lagringsplassen i form av en bod, lage carport under terrassen eller lage en trivelig uteplass med møbler og belysning som […]

21. februar 2018

10 tips til uteplassen

Mange går i disse dager og planlegger å bygge ut terrassen til sommeren. Er du lur, utnytter du arealet også under terrassen, og får dermed dobbelt så mye plass! Spør etter TIL-TAK der hvor du kjøper terrassebord! Og la deg inspirere med disse tipsene til en uteplass du kan nyte gjennom hele sommeren! Her er […]

Her vises et innredet areal under terrassen, med utekjøkken, spisegruppe og innglassing 6. mai 2019

Fikk uteplassen forvandlet med hjelp fra Team Otto og TIL-TAK

Når man ser hva vi har fått ut av arealet som tidligere var unyttbart, og bare stod som et skille mellom hus og hage, er vi overveldet

opp

Lukk

  • Registrer deg
Mistet passordet ditt? Skriv inn brukernavn eller e-post adresse. Vi sender en link for å lage et nytt passord på e-post.