Artikkel

Hvorfor så mye TIL-TAK pakningsmasse?

21. august 2020kapilærkraft, TIL-TAK, TIL-TAK pakningsmasse

Mange er usikre på hvor mye pakningsmasse som skal brukes, og hvor den skal være. Er den nødvendig?

På de følgende bildene viser vi trinn for trinn hvor det er viktig og riktig med pakningsmasse, og i hvilken mengde den skal påføres.

Mengden som her beskrives er helt nødvendig for å stoppe kapillærkrefter å suge vann inn mellom platene alle steder der de ligger tett på hverandre.
Uten TIL-TAK pakningsmasse i riktig mengde, vil TIL-TAK dreneringssystemer få store lekkasjer.

Pakningsmassen er en ikke herdende masse, og har helt spesielle egenskaper egnet for montering av TIL-TAK dreneringssystemer. Det går 3 patroner pr 10 stk TIL-TAK Original-plater.

Se forøvrig vår Monteringsveiledning, der dette også er godt beskrevet.

Relaterte poster

21. august 2020

Stoppe lekkasjer på TIL-TAK Original

Det er viktig å følge monteringsanvisningen når man monterer TIL-TAK Original, eller så kan man oppleve lekkasjer i dreneringssystemet. Er det mulig å rette feilene i ettertid uten at det blir lekkasje? Og kan man bruke de gamle platene på nytt uten at det blir lekkasje gjennom alle skruehullene? Med et par ekstra løsninger går […]

26. august 2020

Trenger du teknisk bistand?

Vi er behjelpelige med mange typer teknisk bistand. Dette kan være alt fra befaringer på byggeplass, med påfølgende anbefalinger av løsninger, til at vi beskriver detaljerte spesialløsninger til hvert enkelt prosjekt. Vi hjelper deg å finne gode løsninger for prosjektet ditt. Ved behov kommer vi på byggeplassen for å gi opplæring av håndverkerne som utfører […]

opp

Lukk

  • Registrer deg
Mistet passordet ditt? Skriv inn brukernavn eller e-post adresse. Vi sender en link for å lage et nytt passord på e-post.