Teknisk bistand?

4. mai 2021

Trenger du teknisk bistand?

Vi er behjelpelige med mange typer teknisk bistand. Dette kan være alt fra befaringer på byggeplass, med påfølgende anbefalinger av løsninger. Eller at vi beskriver detaljerte spesialløsninger til hvert enkelt prosjekt.

teknisk bistand

Vi hjelper deg å finne gode løsninger for prosjektet ditt. Ved behov kan vi kommer vi på byggeplassen for å gi opplæring av håndverkerne som utfører arbeidet. Slik får de det beste utgangspunkt for å lykkes med sitt byggeprosjekt.

teknisk bistand

Et 3D- tegneprogram (Fusion 360) gjør oss i stand til å beskrive gode løsninger helt ned på detaljnivå. Alle illustrasjonene til våre nye monteringsanvisninger er også tegnet med dette programmet. Uten å skryte for mye, så er vi ganske godt fornøyd med resultatet! Et slikt verktøy har enorme muligheter, og det er nesten bare fantasien til brukeren (samt erfaring og kunnskap) som setter begrensningene.

Er du usikker på hvilken løsning du bør gå for, eller hvordan du skal bygge konstruksjonen for å jobbe enklest med våre produkter. Ta kontakt i dag, så finner vi den beste løsningen for deg!

Forslag til løsning for kunde

Under viser vi et eksempel fra en kunde som hadde en utfordring med verandaen rund et bygg. Det var her mer enn de 7,2 meter som vi sier du kan dekke med TIL-TAK Original, så kunden var i tvil om hva han skulle gjøre.

teknisk bistand

Løsningen som vi foreslo var på detaljnivå, og ga svar på de spørsmålene som kunden hadde.

teknisk bistand

Bjelkelaget ble foreslått flyttet, for optimal montering av TIL-TAK Original. Anvisning av leggemønster og fallretning løste utfordringen med at det var mer enn 7,2 meter som skulle dekkes. (fall i to retninger, fra midten og ut mot ytterkant) Tilbudet som ble gitt var derfor nøyaktig det kunden trengte, ikke for mye og ikke for lite!

Slik kontakt mellom oss og kundene er gull verdt! Det hjelper i første omgang kunden til å få en optimal løsning. Samtidig øker den også vår «kunskapsbank» -Jo flere spørsmål vi får, og jo flere utfordringer vi blir stil ovenfor, jo mer kunnskap og erfaring vil vi ha å dele med oss, når neste kunde tar kontakt.

Relaterte poster

13. desember 2018

Kan vi hjelpe deg med å svare på spørsmål?

Det kan være mange spørsmål som dukker opp i en byggeprosess. Vi får jevnlig spørsmål fra kundene våre om TIL-TAK dreneringssystem for terrassegulv. Kanskje du lurer på noe av det samme? Se hva kundene våre har spurt om under, og ta kontakt med oss om du ikke finner svarene du trenger. Utvidelse av eksisterende veranda […]

28. mars 2020

Smarte løsninger

Smarte løsninger som effektiviserer og forenkler din hverdag, er vi igjennom årene blitt ganske gode på. Under viser vi noen bilder og detaljer på hvordan du kan gjøre en best mulig avslutning mot husvegg, og mot takrenne og ytterkanter ved hjelp av TIL-TAK grunnmurspapp og terrassebeslag. Når du planlegger din nye uteplass under terrassen, er […]

21. februar 2018

10 tips til uteplassen

Mange går i disse dager og planlegger å bygge ut terrassen til sommeren. Er du lur, utnytter du arealet også under terrassen, og får dermed dobbelt så mye plass! Spør etter TIL-TAK der hvor du kjøper terrassebord! Og la deg inspirere med disse tipsene til en uteplass du kan nyte gjennom hele sommeren! Her er […]

opp

Lukk