Artikkel

Trenger du teknisk bistand?

26. august 20203D- tegneprogram, rådgivning, spesialløsninger, teknisk bistand

Vi er behjelpelige med mange typer teknisk bistand. Dette kan være alt fra befaringer på byggeplass, med påfølgende anbefalinger av løsninger, til at vi beskriver detaljerte spesialløsninger til hvert enkelt prosjekt.

Vi hjelper deg å finne gode løsninger for prosjektet ditt. Ved behov kommer vi på byggeplassen for å gi opplæring av håndverkerne som utfører arbeidet, slik at de får det beste utgangspunkt for å lykkes med sitt byggeprosjekt.

3D- tegneprogram gjør oss i stand til å beskrive gode løsninger helt ned på detaljnivå. Er du usikker på hvilken løsning du bør gå for, eller hvordan du skal bygge konstruksjonen for å jobbe enklest med våre produkter, er det bare å ta kontakt!

Relaterte poster

13. desember 2018

Kan vi hjelpe deg?

Det kan være mange spørsmål som dukker opp i en byggeprosess. Vi får jevnlig spørsmål fra kundene våre om TIL-TAK dreneringssystem for terrassegulv. Kanskje du lurer på noe av det samme? Se hva kundene våre har spurt om under, og ta kontakt med oss om du ikke finner svarene du trenger. Utvidelse av eksisterende veranda […]

28. mars 2020

Smarte løsninger

Smarte løsninger: Her viser vi bilder og detaljer for hvordan du kan gjøre best mulig avslutning mot husvegg og ytterkanter. Når du planlegger din nye uteplass under terrassen, vil vi at du skal få en helhetlig og varig løsning som er fin å se på og som varer i over 20 år. Hvordan du monterer […]

21. februar 2018

10 tips til uteplassen

Mange går i disse dager og planlegger å bygge ut terrassen til sommeren. Er du lur, utnytter du arealet også under terrassen, og får dermed dobbelt så mye plass! Spør etter TIL-TAK der hvor du kjøper terrassebord! Og la deg inspirere med disse tipsene til en uteplass du kan nyte gjennom hele sommeren! Her er […]

opp

Lukk

  • Registrer deg
Mistet passordet ditt? Skriv inn brukernavn eller e-post adresse. Vi sender en link for å lage et nytt passord på e-post.