En fornøyd kunde forteller

3. mai 2021

Følgende er ordrett hva en fornøyd kunde forteller oss etter å brukt TIL-TAK Original for første gang:

Hei igjen og tusen takk for deres epost :- )

Og tusen takk for tipset ditt!

Jeg bestemte meg til slutt for å rive av de gamle greiene og legge helt nytt TIL-TAK. Jeg hadde allerede «strippet» terrassen helt ned så da tenkte jeg at det var likeså greit å legge på helt nytt for å få «perfekt» resultat da jeg først var igang. Da fikk jeg liksom bygget opp terrassen så bra som det kan bli helt fra bunnen av siden alt skulle skiftes uansett. Brukte «svillemembran/-papp» helt inn mot husveggen med overlapp over den første raden med plater.

Se bilder:

fornøyd kunde
De gamle platene var ikke lagt etter beskrivelse, og det var mye lekkasjer
fornøyd kunde
Nye plater ble lagt
fornøyd kunde
Nytt terrassegulv ble deretter lagt oppå 2 lag med krysslagt opplekting

Det var enkelt å montere; vi brukte ca 1 dag på demontering av de gamle platene. 2 dager gikk med på monteringen inkludert kjøring til Maxbo Stormarked Ilebrekke/Tønsberg for innkjøp av alt som trengtes for montering.

Har foreløpig bare testet taket med hageslangen (med rikelig med vann) og det virker helt tett :- )

Så langt er jeg defor strålende fornøyd. Nå har jeg endelig fått helt tett tak, -og jeg har carport og bod under terrassen :- )

Tusen takk for et knallbra produkt :- )

Ha en super dag :- )

Vennlig hilsen

Kristian Hansen, -en fornøyd kunde.

-Det er slike tilbakemeldinger som gleder oss! Kunder som har oppleved hele prosessen på en positiv måte. Alt fra det å finne riktig informasjon, til det å skaffe produktene som behøves. Når jobben med montering også oppleves enkel og morsom, er også vi veldig fornøyde!

Relaterte poster

28. mars 2020

Smarte løsninger

Smarte løsninger som effektiviserer og forenkler din hverdag, er vi igjennom årene blitt ganske gode på. Under viser vi noen bilder og detaljer på hvordan du kan gjøre en best mulig avslutning mot husvegg, og mot takrenne og ytterkanter ved hjelp av TIL-TAK grunnmurspapp og terrassebeslag. Når du planlegger din nye uteplass under terrassen, er […]

Her vises et innredet areal under terrassen, med utekjøkken, spisegruppe og innglassing 6. mai 2019

Sinnasnekker’n lærer seg TIL-TAK!

Når man ser hva vi har fått ut av arealet som tidligere var unyttbart, og bare stod som et skille mellom hus og hage, er vi overveldet

21. august 2020

Lede vannet ned i takrenne

Hvordan kan man lede vannet ned i takrenne på en sikker måte? Når høyden fra TIL-TAK platene og ned til takrenne blir stor, kan du klippe av «vingene» ytterst på den dypeste platen, og brette den ned mot takrenne. Denne løsningen stjeler litt av den totale platelengden, og må beregnes, måles, klippes og brettes før […]

29. august 2018

Fra fuktig hundegård til familiens Oase!

Vi snakker her om skapelsen av familiens Oase! Arealene rundt huset gir endelig full uttelling. Alt vi har gjort er å utnytte et allerede bebygget areal på en bedre måte! Jørgen Lindland hadde tidligere en fuktig hundegård på baksiden av huset sitt. Etter at han bestemte seg for å bygge ut terrassen og legge tett […]

opp

Lukk