Utestue under terrassen

7. mai 2021

Med TIL-TAK dreneringsystem for terrassegulv kan du lage utestue under terrassen!

Drømmer du om utestue eller utekjøkken under terrassen? Løsningen finnes, og heter TIL-TAK Original.
Terrasseplatene som gjør det enkelt å lage et tett terrassegulv. På denne måten kan du utnytte arealet under terrassen til å realisere drømmene dine.

Innglassing av utestue

Når du har et tett terrassegulv, kan du lage en lun og solfylt utestue med vegger og innglassing. Her kan du lage et utekjøkken, en koselig spisegruppe, plassere en deilig sofa eller henge opp en hengekøye. Du kan også installere koselig utebelysning og utepeis. Bare dine drømmer setter grenser. Beste av alt; man trenger ikke rydde inn puter og tepper så fort uværet kommer.

Isolering av utestue for å hindre kondens

Dersom du bygger inn arealet under verandaen med vegger, blir det nødvendig å isolere himlingen under TIL-TAK’et, slik at det ikke oppstår kondens. Til dette har vi PIR isolasjonsplater med falsede kanter som kan monteres heldekkende på undersiden av bjelkene. Isolasjonsplatene trekker ikke til seg fuktighet, er diffusjonstett og motstandsdyktig mot brann. I tillegg gir de dobbelt så god isolering som mineralull. Perfekt som isolering og undertak på undersiden av et luftet bjelkelag med TIL-TAK dreneringsystem.

Utestue og utekjøkken øker verdien på boligen

I tillegg til glede av et større bruksareal, beskytter du også konstruksjonen og forlenger levetiden med flere tiår. Både økt bruksverdi og levetid gir høyere verdi på boligen den dagen man vil selge eller refinansiere lån på huset.

Dette bør du vite før du starter

  • TIL-TAK kan legges på både eksisterende og på nye terrasser.
  • TIL-TAK Original skal ikke monteres i kuldegrader, da pakningsmassen mister flyt egenskapene i kulde, og ikke vil feste til rim eller is.
  • Les bruksanvisningen og se monteringsvideo nøye. Dersom ikke pakningsmassen påføres riktig vil vann suges inn mellom materialene ved hjelp av kapillærkraft, som vil føre til store lekkasjer.
  • Den hyggelige besetningen i TIL-TAK AS står klare til å veilede deg til det beste resultatet. Ikke nøl med å ta kontakt for råd og veiledning!

Relaterte poster

21. februar 2018

10 tips til uteplassen

Mange går i disse dager og planlegger å bygge ut terrassen til sommeren. Er du lur, utnytter du arealet også under terrassen, og får dermed dobbelt så mye plass! Spør etter TIL-TAK der hvor du kjøper terrassebord! Og la deg inspirere med disse tipsene til en uteplass du kan nyte gjennom hele sommeren! Her er […]

Her vises et innredet areal under terrassen, med utekjøkken, spisegruppe og innglassing 6. mai 2019

Sinnasnekker’n lærer seg TIL-TAK!

Når man ser hva vi har fått ut av arealet som tidligere var unyttbart, og bare stod som et skille mellom hus og hage, er vi overveldet

opp

Lukk