Blikkenslager og TIL-TAK montør

1. februar 2022

Vil du være med på laget?

TIL-TAK har gjennom 18 år blitt et sterkt kvalitetsmerke for dreneringssystemer til terrassegulv. Økt etterspørsel og behov for mer kompetanse i profesjonellt utførende ledd gjør at vi ønsker å ha med oss dyktige blikkenslagere over hele landet.

«Jeg lager løsninger som er rettet mot denne problemstillingen i dag; hvorfor endre på det?»

Ved å benytte våre produkter og vår kunnskap vil du øke kapasitet. Du vil bli i stand til å tjene bedre på salg av produktene, og på jobben du utfører. Samtidig vil du bli trygg på at du hele tiden leverer topp kvalitet.

Gi deg selv et konkurransefortrinn og tilgang til nye markeder!

TIL-TAK dreneringssystemer er utviklet med tre mål for øyet;

1: garantere 100% tett dreneringssystem for terrassegulv
2: enkel montering, slik at alle kan installere selv
3: fungere godt som hyllevare i butikk, samtidig som de kan tilpasses i verksted og på byggeplass

Tips og Triks:

PIR-isolasjon

Tilleggsprodukter som gir løsningen utvidede bruksområder

Vi har de senere årene tilført tilleggsprodukter med helt spesielle egenskaper som gir utvidet bruksområde. Feks TIL-TAK grunnmurpapp med breddene 25 og 33 cm gir et fleksibelt «beslag» som er tett mot spiker og skruehull. En unik mulighet for å sikre tette kanter og overganger både mellom terrasse/husvegg og doble bjelker eller retningsendring på bjelkelaget. PIR isolasjonsplater egner seg ekstremt godt som brannsikker isolering, dampsperre og undertak under TIL-TAK dreneringssystemene. Denne muligheten åpner for å kunne bygge tette lagringsboder, utestue, garasje osv. under terrassen.

Privatkunder har tatt i bruk systemene og metodene våre med stor suksess. Vær med oss på suksessen, og ta i bruk produkter og kunskap vi har utviklet i snart 20 år.

Med TIL-TAK dreneringssystem kan du bygge 100% tette terrassegulv på enkel og sikker måte. Vi har utviklet gode løsninger for overganger mellom husvegg/terrasse, overganger mellom bjelkelag i forskjellig retning, overgang takrenne, gjennomføringer av taknedløp mm. Til både nye prosjekt, men også der ønsket om tett terrassegulv kommer etter terrassen er bygget. Vi vil være din partner når utfordringer dukker opp. Sammen utvikler vi den beste løsningen for dine kunder.

Dreneringssystemene våre er utviklet og forbedret hele veien, og utviklingen fortsetter. Det gir deg trygghet for at du kan levere et sluttprodukt der din kunde også blir 100% fornøyd.

TIL-TAK produktene er konstruert for å være hyllevare i butikk og kan i stor grad tilpasses og bearbeides både i verksted og på byggeplass.

Som TIL-TAK forhandler og montør vil du få gode betingelser og gjentakende opplæring ute på byggeplass med alle dine monterings team, slik at de blir dyktige og trygge på jobben de utfører.

Er din bedrift den rette til å få status som montør av TIL-TAK dreneringssystemer på vår hjemmeside?

Ta kontakt for mer informasjon, og et fruktbart samarbeide

Summary
product image
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
no rating based on 0 votes
Brand Name
TIL-TAK
Product Name
TIL-TAK Original
Price
NOK 350
Product Availability
Available in Stock

Beregningskalkulator

TIL-TAK Original er et spesialdesignet dreneringssystem av tynne stålplateprofiler med innebygget fall som legges på en vannrett bjelkelagskonstruksjon. Systemet leder vannet til takrenne, og gir deg et 100% tett terrassegulv og nyttbart areal under terrassen.
Beregn din terrasse nedenfor.

TIL-TAK Original
TIL-TAK Light
STEG 1

Hva er dybden på terrassen?

calculator STEG 1
Dybde (meter)
Videre
STEG 2

Hvor mange fakk a 60 cm?

calculator STEG 2
Antall fakk à 60 cm
Antall fakk under 60 cm
Videre
HANDLELISTE
Skriv ut

opp

Lukk