Artikkel

Tom-Jakob, en helstøpt kjernekar

6. mars 2018TIL-TAK ansatt

I terrassesesongen er han mye på farten med over 100 byggevareforretninger som han forsyner med økt kunnskap, orden og godt humør. Ved siden av dette er han familiefar og pappa til to gutter, fotballtrener og styremedlem i fotballstyret. Det er med andre ord fullt opp i kalenderen til Tom-Jakob Egelandsdal!

Liker å bygge gode relasjoner

«Det beste med jobben er alle de hyggelige kundene jeg møter» forteller Tom-Jakob. Han trives utrolig godt, og skryter av både kollegaer og sjef.

«Er det du som er den superhyggelige selgeren?» Betjeningen på Coop Obs Bygg i Larvik hadde allerede ringt sjefen og skrytt av den trivelige, muntre og hjelpsomme selgeren som hadde hatt opplæring og montert opp butikkutstilling.

Erfaring

Med en bakgrunn i kaffe-bransjen, betongboring og fagbrev som kokk, var det ingen selvfølge at Tom-Jakob skulle ende opp med å selge dreneringsløsninger for terrassegulv! Men jeg gjør det jeg er best på; -inspire kundene til å gi jernet!

Vil du ha informasjon om våre produkter? Kontakt oss for en hyggelig samtale.

Relaterte poster

16. april 2018

Møt vår selger, Stig Thorstensen

-Det beste med jobben min er å sette meg inn i kundenes behov og foreslå ulike løsninger som er tilpasset dem, forteller Stig Thorstensen, salgsrepresentant i TIL-TAK. Stig er områdeansvarlig for Vestlandet og Midt-Norge. Her gjør han seg klar for å delta på en butikkåpning i Volda. Løsningsorientert -Det har nok hjulpet meg fram i […]

13. mars 2018

Tor Helge Luraas; en mann med mange talenter

Tor Helge Luraas hadde 17 års erfaring som ansvarlig for den datastyrte maskinparken i en liten treindustribedrift i Tinn før han begynte som selger for TIL-TAK AS. «Det er spennende å være på farten hele tiden; kundene jeg møter er oppriktig interessert i løsningene fordi det gir dem mer verdi inn i hvert byggeprosjekt» forteller […]

13. februar 2018

70-åring i farta

Det er tidlig formiddag i Kobbervikdalen 63 i Drammen hvor TIL-TAK holder til. En lastebil er i ferd med å rygge inn mot den store porten, som deretter åpnes opp. Inne på lageret blant masse varer ser vi en rød gaffeltruck som kjører mellom hyllene, og som henter fram varene som lastebilen skal ta med […]

opp

Lukk

  • Registrer deg
Mistet passordet ditt? Skriv inn brukernavn eller e-post adresse. Vi sender en link for å lage et nytt passord på e-post.